NAVIJAČI REKLI NE: Merlin hoće da peva na Marakani, delije ga ne žele!

NAVIJAČI REKLI NE: Merlin hoće da peva na Marakani, delije ga ne žele!

26. rujna, 2014.

dino-merlin-marakana-koncert-dado-dilas-1411652853-574465

Autor: Miloš Bjelinić,Ljubomir Radanov,Foto: Dado Đilas,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Saša Pavlić

Bosanski pevač želi da se sa svojom publikom druži na najvećem sportskom terenu u Srbiji, ali navijači Zvezde to ne podržavaju

Dino Merlin hoće da peva na Marakani, ali je tu nepoželjan! Barem ako je suditi po stavu navijača Crvene zvezde.

Naime, oni ne žele da vide bosanskog pevača na svom stadionu. Delijama, kako tvrdi naš izvor, ne dopada se ideja da sarajevski kantautor peva na Topčiderskom brdu zbog njegovog učestvovanja u ratu devedesetih godina.

– Koncert još uvek nije zakazan, ali se pročulo da Merlin želi da sledećeg leta peva na Marakani. Zvezdini navijači koji su velike patriote to ne odobravaju zbog njegove uloge tokom ratnih godina – kaže izvor Kurira blizak delijama.

Kontaktirali smo s predstavnicima navijača crveno-belih, ali su nam oni poručili da ovu temu neće javno komentarisati.

Sprema veliki šou

Merlin se, saznajemo, ovim stvarima ne opterećuje. On je posvećen turneji i promociji novog albuma. Da planira da sledeće godine ponovo peva u Beogradu potvrdio je za Kurir, kao i to da mu je u planu veći prostor od Kombank arene, koju je 2011. godine napunio tri dana zaredom, što je samo njemu uspelo.

– Tek sledeće godine očekujte od mene i mog tima velike utakmice na velikim terenima. Ono što već sada mogu da obećam svojoj publici jeste vrhunski šou, koncert koji će dugo pamtiti, kao što i oni i ja pamtimo nastupe od pre gotovo tri godine. Za ostale detalje još uvek ima vremena. Ja sam i dalje sam sebi najveći izazov i uvek pokušavam da nadmašim onog jučerašnjeg sebe. To će mi biti izazov i kada su budući koncerti u Beogradu u pitanju – rekao je Merlin.

Arena ga čeka

Ukoliko ipak ne bude pevao na Marakani, na kojoj su koncerte održali samo Zdravko Čolić i to dva puta, Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, Dinu Merlinu ostaje da se vrati u Arenu ili pak da ode na Ušće. Njegovi fanovi, kojih ima mnogo u Srbiji, svakako će doći gde god da peva.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code