NAKON HČSP-a MNOGE STRANAKE NAJAVLJUJU PROSVJEDE ISPRED HRT-a

NAKON HČSP-a MNOGE STRANAKE NAJAVLJUJU PROSVJEDE ISPRED HRT-a

17. rujna, 2011.

Miljak_HTV-1

Poslije stranke HČSP, koji su javno prosvjedovali protiv uredničke i kadrovske politike  13. rujna u 12 sati, proteste ispred zgrade HRT-a najavljuje još nekoliko udruga, pokreta i stranaka. HČSP je svoj protest usmjerio isključivo protiv Zorana Mihajlovića, direktora Hrvatskog radija koji je bio kandidat za člana uprave, dok ostali na Prisavlje kreću jer su nezadovoljni ignoriranjem urednika državne televizije.

Posebno su nezadovoljni protivnici ulaska Hrvatske u EU koje HRT sustavno zaobilazi i prešućuje.

HRT se ne bi smjela ponašati kao privatni mediji u stranom vlasništvu, finaciraju je građani i prostor na HRT-u trebale bi dobiti sve društvene strukture i svi političke opcije. To je osnovni stav i poruka šefovima na Prisavlju s kojim će nekoliko pokreta, udruga i stranaka krenuti u borbu protiv cenzure na HRT-u.

Prvi će nakon HČSP-a ispred HRT-a prosvjedovati pokret Jedino Hrvatska.

 

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. martin paso
  #1 martin paso 20 rujna, 2011, 17:01

  [quote name=”martin”]sjecam se čudovišta ZORANA MIHAJLOVIĆA ,dok sam radio kao vanjski suradnik,nije iznenađenje da mrzi sve što je hrvatsko ,a posebno je bilo zanimljivo kako je kiptio od mržnje kad je Hrvatska priznala Kosovo ,zubima bi ubijao sve nesrbe ,SVAKA ČAST ŠTO JEDAN MILITANTNI VELIKOSRBIN RADI NESPOSOBNIM HRVATIMA,Ka cemo se probuditi ??????[/quote]
  valjda uskoro.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. martin
  #2 martin 20 rujna, 2011, 16:58

  sjecam se čudovišta ZORANA MIHAJLOVIĆA ,dok sam radio kao vanjski suradnik,nije iznenađenje da mrzi sve što je hrvatsko ,a posebno je bilo zanimljivo kako je kiptio od mržnje kad je Hrvatska priznala Kosovo ,zubima bi ubijao sve nesrbe ,SVAKA ČAST ŠTO JEDAN MILITANTNI VELIKOSRBIN RADI NESPOSOBNIM HRVATIMA,Ka cemo se probuditi ??????

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. četrvrtaš
  #3 četrvrtaš 20 rujna, 2011, 13:33

  A ZAŠTO HRVATI ŠUTE KAD MARŠIRA JUGOSRPSKI MONSTRUM ZORAN MIHAJLOVIĆ??????

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. dado7
  #4 dado7 19 rujna, 2011, 14:23

  NEKA JE PROKLET DO SUDNJEG DANA TKO SLUŽI HRVATSKOM NEPRIJATELJU,TKO SLUŽI SAŠI KOSANOVIĆU I TOM ZLOTVORU MIHAJLOVIĆU

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. martin
  #5 martin 19 rujna, 2011, 10:48

  MOJ OTAC JE POGINUO U DOMOVINSKOM RATU ,DA BI SAŠA KOSANOVIĆ, ZORAN MIHAJLOVIĆ,NENAD STAZIĆ RUŠILI HRVATSKU DRŽAVU I JOŠ PRIMALI DOBRU PLAČU????ŠTO SE DOGAĐA,HRVATSKA ŠUTNJA,A ONDA KAD HRVATI POLUDE ,ŠTO ĆE ONDA BITI ,ŠTO????NEĆE BITI DOBRO!!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Pehlivan
  #6 Pehlivan 19 rujna, 2011, 05:57

  Koga je doveo i ko mu je sve to omogućio i ko mu je dopustio da se tako bahato i bezobirno ponaša u Hrvatskoj? Možda ga je ubacila Mirjana Rakić, možda Pupovac, možda Stazić…kako vidite ima tih Srbova vrlo agilnih i zajebanih u Zagrebu, koji dobro jebu Hrvate u zdrav mozak.Kad će tomu kraj i dokle će četnolike spodobe izigravati naše strpljenje.
  Zagreb je jošuvijek bedem komunizma iza kojeg se dobro snalaze Srbi koji ne prihvaćaju Hrvatsku ko svoju domovinu.
  A ništa im ne fali. Dobro im. Živu bolje od mene koji sam zebao u rovu i borio se za hrvatsku slobodu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Nikola
  #7 Nikola 18 rujna, 2011, 18:06

  Kako nije sram Zorana Mihajlovića,vozi 2 službena auta,ima 2o ooo,veliča jugoslaviju,ne ide na dan pobjede,pa to je za oduzimanje putovnice i protjerivanje iz HR.Sramota!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. branimir
  #8 branimir 17 rujna, 2011, 20:06

  ja ne mogu vjerovati sto se događa??? to je kao da je njemac šef izraelske televizije ili albanac srpske ,što je ovo sa nama ,kao da nas nema ?????

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. šime
  #9 šime 17 rujna, 2011, 18:26

  to ,svaka čast ,nema mira dok se ne obračunamo sa zoranom mihajlović.zašto gospodin ne bih bio malo običan građanin ,a ne samo srbin po zanimanju ,van sa mihajlovičem ,van sa stazičevim jugoslovenskim klonovima.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code