MUČAN SNIMAK: Žena maltretira i bije staricu iz Sarajeva!

MUČAN SNIMAK: Žena maltretira i bije staricu iz Sarajeva!

25. listopada, 2013.

 

maltretiranje-iznemogle-starice-1382655964-386577

Četrdesetogodišnja žena, voditeljka agencije za kućnu njegu, brutalno je zlostavljala 82-godišnju staricu koja joj je poverena na čuvanje. Snimak je dostavila vlasnica druge agencije za kućnu njegu koja je preuzela brigu o pacijentkinji nakon ovog nemilog događaja.

– Ovo je osoba koja je brutalno pretukla staricu, dostavljam vam video snimak, s obzirom da sam vlasnica agencije za kućnu njegu, napominjem da ona nije naša radnica te da smo pacijentkinju preuzeli nakon ovog nemilog događaja – navodi čitateljka, Aida Malović iz Agencije Nur, jedne od vodećih ove vrste u zemlji o kojoj su pisali i mediji u Hrvatskoj, navodeći da je reč o ljudima dobrog srca.

– Ovaj snimak vam dostavljam da bi javnost napokon postala svesna šta se često događa – kaže.

Briga o starim i nemoćnim osobama, barem u Bosni i Hercegovini, još je uvek područje koje nije do kraja uređeno. Ima “rada na crno”, vrlo često se nemoćne i iznemogle osobe poveravaju ljudima koji nisu obučeni za negovanje i rad s ovom vrstom pacijenata. Nažalost, sve to dovodi i do ovakvih slučajeva.

Malović potvrđuje ovu konstataciju navodeći da ovakvi slučajevi nisu retki. Kada je reč o starici sa snimka, video nadzor je postavljen tajno, nakon što su uočeni hematomi na telu starice.

UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!

 

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code