MORSKE RADOSTI ZA 3000 DJECE

MORSKE RADOSTI ZA 3000 DJECE

13. kolovoza, 2013.

ispracaj-djece3

Zaželjevši im sretan put i lijep provod, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispratio je u ponedjeljak 12, kolovoza, s južne strane maksimirskog stadiona, jedanaestu grupu djece iz obitelji slabijeg imovinskog statusa na sedmodnevno besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe sa invaliditetom. Djeca, njih 80-tak, puna uzbuđenja krenula su prema odmaralištu Veli Jože u Savurdiji gdje će uživati u morskim radostima.

Također, u ranojutarnjim satima, s istoga mjesta na put je krenula i deseta grupa djece, koja će svoj odmor provesti u odmaralištu Zlatokrila u Velom Lošinju, a u ime gradonačelnika, ispratila ih je pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Marinka Bakula Anđelić.

Podsjetimo, Grad Zagreb ove godine organizira ljetovanje za približno 3000 djece, od kojih 2250 ( 2090 djece osnovnoškolske dobi i 160 djece vrtićke dobi ) iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koje su korisnici nekog od oblika pomoći Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Centra za socijalnu skrb Zagreb. Djeca svoju ljetnu avanturu, ispunjenu brojnim odgojnim, obrazovnim, kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima, provode na pet lokacija na našem lijepom plavom Jadranu – odmaralištu Loda u Skradinu, odmaralištu Cvrčak u Dugoj Uvali, odmaralištu Stoimena u Crikvenici, odmaralištu Zlatokrila u Velom Lošinju te odmaralištu Veli Jože u Savurdiji. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code