MIRELA HOLY KNJIGU O MAGIJI PROMOVIRA NA NOĆ VJEŠTICA

MIRELA HOLY KNJIGU O MAGIJI PROMOVIRA NA NOĆ VJEŠTICA

30. listopada, 2012.

Mirela Hollyi Hodak knjiga korice

Promocij knjige „Kominukacijske strategije magije“ održat će se  u prostorima Gliptoteke HAZU (Medvedgradska 2) u srijedu 31.10. u 20 sati.

Kako predstavljanje baš slučajno pada na Noć vještica, osedlajte svoje metle, obucite sretne cipelice i krenite put Medvedgradske… Nećemo vas nagovarati, ali prigodno obučeni bit će i prigodno nagrađeni…

Knjigu će predstaviti Božo Skoko, Nives Tomašević, Sonja Hodak i Mirela Holy.

Kao uvertiru u promociju, između 19h i 20h,svi uzvanici imaju prigodu pogledati izložbuKULTURA PUŠENJA od tabua do tabua,  nakon čega će biti održana promocija (na 2. katu), a nakon promocije pozvani ste na domjenak na kojem će vas počastiti Slastičarnica Horak.

U pozivnici o autoricama napisani slijedeći podaci:

Sonja Hodak najveći je dio života novinarka. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Niz godina provela je u Jutarnjem i Večernjem listu, radila je u PR agenciji Maksima komunikacije, na nesreću tamošnjih zaposlenika jedno vrijeme kao i direktorica. U jednom trenu iznova je posrnula i vratila se novinarstvu. Prvo, kao urednica politike u Večernjem listu, potom kao glavna urednica poslovnog dnevnika Business.hr. Onda je pristala Mireli pomoći ustrojiti novo ministarstvo, što je – iskreno priznaje – najusraniji posao koji je ikad radila. Sad nešto piše i savjetuje ljude kako povećati pozitivnosti i smanjiti negativnosti dok komuniciraju… Ukratko, da ne pričaju gluposti.

Mirela Holy rođena je vještica koja je svoje magične vještine usavršavala umjetnički, komunikacijski i politički. Prvi vještičji stupanj stekla je u zagrebačkoj Školi primijenjenih umjetnosti, drugi na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je diplomirala, magistrirala i najzad doktorirala. Bila je novinarka slobodnjakinja; aktivistica u Zelenoj akciji; u mlađim danima volonterka, a potom i komunikatorica okolišnog ministarstva; direktorica u PR agenciji Maksima komunikacije. Istovremeno je gradila političku karijeru: bila je članica Izvršnog odbora SDPH što joj je bila odskočna daska za prvi saborski mandat i šest mjeseci dug ministarski staž. A onda je uslijedio povratak u Sabor. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code