MINI TURENJA ATLANTIDE IZ DUBROVNIKA

MINI TURENJA ATLANTIDE IZ DUBROVNIKA

13. veljače, 2013.

AtlantidaBandPhoto

Dubrovački rock band Atlantida  kreće  na promotivnu turneju po Hrvatskoj,  početkom ožujka će održati koncerte: U Splitu 1.ožujka, New Legends bar; u Makarskoj 2. ožujka u Mirakul baru i 5. ožujka u zagrebačkom KSET-u, kad će im se na pozornici pridružiti Tereza Kesovija i Ibrica Jusić.  

Atlantida uskoro svoj novi, povratnički album u izdanju Croatie Records pod nazivom „Premalo za san“.

http://www.youtube.com/watch?v=HIPqCPZ51nE

 Protekla 2012.  bila je izrazioto radna i prepuna aktivnosti za Atlantidu. Tako je početkom 2012. realiziran duet s dubrovačkim kantautorom Ibricom Jusićem, i to kao spoj čvrstog zvuka i šansone. Za pjesmu je snimljen i video-spot, koji je dostupan na sljedećem linku http://www.youtube.com/watch?v=RKd_cOuAeuE  ).

Svoju mini promo turneje otvorili su pred vjernom domaćom publikom u Dubrovniku 20.prosinca 2012. u CC Revelin gdje je održan povratnički koncert.

Dubrovački band „Atlantida“ djeluje od 1990 godine, naslonjen na čvrsti ritam i melodična pjevanja, te stvara jedan glazbeni pravac koji zasigurno nije potrošen na našoj glazbenoj sceni. 1994. Su objavli prvi studijski album „Eyes of reallity“, u izdanju diskografske kuće „Euroton“. Koristeći etno kao nadopunu svojih uradaka, „Atlantida“ u svojoj drugoj fazi rada, sredinom 99. predstavlja EP „ Sami u Kamenu“. Uspjeh tog EP-a, iako je bend 2000. prestao sa aktivnom svirkom, nekoliko godina kasnije rezultira ponovnim okupljanjem članova. Band djeluje u sastavu: Davor Erceg – vokal, Niko Novaković – gitara, Alan Lasić – bass, Mario Tomašić – bubnjevi, Jakša Zedniček – gitara, Aljoša Lečić – klavir/sinth-ovi.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code