MILOŠEVIĆ U POŽEGI

MILOŠEVIĆ U POŽEGI

16. svibnja, 2012.

2012-05-15-Domagoj_Ivan_Milosevic_u_Pozegi11

Predstavljajući svoj program „HDZ Ponovno prvi“ u Požegi, Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a je rekao kako HDZ mora biti jaka stranka te kako će odmah nakon 20. svibnja oformiti vladu u sjeni koja će u svakom trenutku biti spremna preuzeti vlast u našoj zemlji.

Prilikom susreta s izaslanicima na XV. Općem saboru HDZ-a iz Požeško-slavonske županije, rekao je kako je jedna od prijetnji Europske unije odlazak mladih i obrazovanih ljudi iz Hrvatske, no kako se to može spriječiti kvalitetnim gospodarsko-socijalnim programom koji je nužno hitno implementirati.

„Poznato je kako mladi iz Slavonije nerijetko preko ljeta odlaze u Dalmaciju i ostale dijelove Hrvatske, konobariti trbuhom za kruhom, umjesto da u Slavoniji, potencijalnoj hraniteljici čitave naše zemlje, mogu čitavu godinu imati kvalitetan posao i prehraniti sebe i svoju obitelj“, dodao je Domagoj Milošević.

Zaključio je kako takvu praksu HDZ mora prekinuti, jer je očito kako Kukuriku koalicija to neće napraviti, zato što nemaju ideje niti plana kako pokrenuti hrvatsko gospodarstvo i stvoriti radna mjesta u Hrvatskoj. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code