MILOŠEVIĆ RAZGOVARAO S VIŠE OD 1.400 IZASLANIKA HDZ-a

MILOŠEVIĆ RAZGOVARAO S VIŠE OD 1.400 IZASLANIKA HDZ-a

8. svibnja, 2012.

domagoj-ivan-milocevic

Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a, održao je večeras telefonski konferencijski razgovor na kojem je uživo razgovarao oko sat vremena s više od 1.400 izaslanika na XV. Općem saboru HDZ-a. Za razgovor je po prvi puta u Hrvatskoj korištena američka Telephone town hall tehnologija koja omogućava istovremeni razgovor s velikim brojem ljudi.
Svi izaslanici su putem telefonskog razgovora imali prilike postaviti pitanja i razgovarati s Domagojem Ivanom Miloševićem o njegovoj viziji Hrvatske demokratske zajednice nakon 20. svibnja. Najveći broj pitanja bio je usmjeren na gospodarski razvoj Hrvatske, ali i na činjenicu kako povratiti HDZ-u kredibilitet i učiniti ga vodećom političkom opcijom u Hrvatskoj.
„SDP nikada nije dobio izbore, nego ih je HDZ gubio zbog vlastitih pogrešnih poteza“, rekao je između ostalog Domagoj Milošević.
Anketa među izaslanicima je pokazala kako će se 4% njih prilikom odabira predsjednika HDZ-a voditi preporukom svog gradskog ili županijskog odbora, 47% kvalitetom programa, a 49% smatra kako predsjednik HDZ-a treba biti onaj koji može pobijediti Zorana Milanovića na idućim izborima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miki tapetar
  #1 Miki tapetar 10 svibnja, 2012, 08:44

  Navijaju na njega, šteta što neće pobijediti dobro bi im došao bolje nego Beljo

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. pass
  #2 pass 10 svibnja, 2012, 08:27

  Domagoj je nekako čest gost na vašim stranicama…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code