MI SMO IZUMILI RAD BEZ PLAĆE

MI SMO IZUMILI RAD BEZ PLAĆE

5. ožujka, 2012.

Piše: Željko Krznarić

Ne brinite unaprijed. Imat će te vremena za to. Ne radujte se unaprijed i za to će biti vremena kad dođe. Ništa ne radite unaprijed jer sve ima svoje vrijeme.
*
Idemo dalje. Nema u životu stajanja. Život traži borce kojima je dovoljan samo kratki predah.
*
Malo je prilika za popravak u životu. Zato dobro otvorite oči da ne propustite svoju priliku.
*
Visoko pozicionirani političari i danas će zanemarivati niskopozicionirane probleme. Oni čekaju velike probleme kako bi imali opavdanje za svoj neuspjeh.
*
Netko će opet pomisliti kako nema više snage za ove životne zafrkancije. Ali se vara jer i kad više neće imati snage još će jednom toliko izdržati.
*
Kad pomislite da vam je bolje to je samo početak kraja lošeg. Teško se lošeg osloboditi. Loše točno zna kome treba doći.
*
Podobni političari dižu svoje najmonumentalnije spomenike gluposti koje će radni narod složno financirati.
*
Uspomena je ono što nas podsjeća na ono što smo mogli i htjeli  za  razliku od sada kad bi samo htjeli a ne možemo.
*
Govorite jasno da vas razumije onaj kome se obraćate. Nemojte da vam moraju čitati između redova. Sve što želite reći recite tako da vas razumiju.
*

Živimo li sretnije sada ili smo prije živjeli sretnije. Prije smo mnogo više stvari željeli i bilo nam je lijepo samo i željeti. Danas gotovo da i nema želja. Sve se ispunjava odmah.
*

Mnogi misle da je ljubav nekada bila romantičnija i ljepša nego danas. Ustvari ljubav je ista samo što su ljudi nekako drugačiji.
*
Mi smo izumili rad bez plaće. Radiš marljivo mjesec dana i ništa ne dobijaš za to. Ima među nama rođenih za razne Nobelove nagrade.
T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code