MEDVEŠČAK I KLIZANJE U PULI

MEDVEŠČAK I KLIZANJE U PULI

3. rujna, 2012.

0 mmij2024423

Spektakularna manifestacija “Arena Ice Fever Pula MMXII”, koja u pulski amfiteatar od 14. do 16. rujna dovodi hokejaške utakmice na otvorenom, uz dvije utakmice Medveščaka imat će još jedan susret na ledu.

U subotu, dan rezerviran za klizanje Puljana s “medvjedima”, organizator je odlučio ubaciti utakmicu hrvatskih i ruskih veterana, dok će Puljani na led amfiteatra u četvrtak predvečer, nakon treninga “medvjeda”, s kojima će se moći družiti u Areni.

– Besplatno klizanje za građane bit će prebačeno na četvrtak, 13. rujna, a točno vrijeme i raspored za taj dan ćemo definirati u idućim danima, obavijestio je Krešimir Biškup iz Priredba Studija.

Ulaznice za memorijalnu utakmicu u subotu bit će besplatne, a moći će ih preuzeti gledatelji koji imaju važeću dnevnu ulaznicu za utakmice 14. ili 16. rujna. Preuzimanje besplatnih ulaznica bit će organizirano 14. i 15. rujna od 10 do 18 sati u sklopu Fan Zone “Circus Maximus” na parkiralištu Karolina.

Na Karolini će u Fan Zoni za sve koji ne uspiju nabaviti ulaznice biti postavljen veliki videozid, ne bi li se mogla pratiti događanja u Areni. Uz to, na Karolini će se postaviti igralište hokejaških dimenzija za malonogometni turnir, fan-shop, press centar, a prezentirat će se i dio autohtone istarske kuhinje. Izvor:www.glasistre.hr

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code