MANUEL ŠTRLEK I IVAN ŠARIĆ MANEKENI GALILEA

MANUEL ŠTRLEK I IVAN ŠARIĆ MANEKENI GALILEA

17. travnja, 2012.

ari-trlek-Galileo

Hrvatski muški modni brend GALILEO predstavio je novu kolekciju. TV voditelj Ivan Šarić i hrvatski rukometni reprezentativac Manuel Štrlek zaštitna su lica nove kolekcije Galilea.

Galileo se može okarakterizirati kao brand za mušku poslovni modu, on u svom modnom  portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak s svjetskim modnim trendovima, koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.

U Galileu svaki muškarac može promaći svoj izgled, bilo da je riječ o poslovnom, svečanom ili svadbenom izgledu. Izgled se upotpunjuje modnim dodacima poput kravata, torbi, kapa, rukavica i cipela.

Muški modni brend Galileo za ovu je sezonu odabrao TV voditelja Ivana Šarića i hrvatskog rukometnog reprezentativca Manuela Štrleka kao zaštitna lica. Upravo odabirom ova dva različita profila muškarca Galileo je pokazao da su svi muškarci u jednom isti – a to je da svima u životu, bez obzira na godine, prigode, zanimanja, svima treba jedno najbolje odijelo. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code