MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

27. lipnja, 2017.

 

Više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine

Napisao: Antun Babić

Prijedlog Milana Bandića da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske još jedna je podvala najvećeg političkog kameleona u povijesti nove hrvatske države. Naravno, treba proslaviti Bandićev poraz u njegovoj 25. godišnjoj obrani zlikovca, maršala Tita. No, istovremeno važno je držati na umu kako se radi o čovjeku čija riječ ništa ne vrijedi i koji je bio najuporniji čuvar imena maršala Tita, nego bilo koji hrvatski komunist ili član SDP-a. Da je ostao živ čak bi i Ivica Račan prije nego Bandić popustio pred pritiskom javnosti da se s javnih mjesta u Hrvatskoj promjene imena trgova, ulica i raznih drugih javnih mjesta koja su nosila i nose ime partizanskog koljača stotine tisuća Hrvata nakon Drugog svjetskog rata.

Solomonsko rješenje

Bandićeva opijenost s moći koju mu daje vlast u Zagrebu, ili pak strah od istinskog i nenamještenog suđenja za zlouporabu vlasti, o čemu i ptice na grani u Zagrebu pjevaju, toliko je nazočna u svim njegovim današnjim političkim, tj. oportunističkim potezima, da je on ovih dana spreman prodati sve i svakoga samo da spasi svoju debelu, ali i sve manje sigurnu kožu.

Pritisnut od Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, s jedne strane, i njegovih komunističkih istomišljenika, s druge strane, Bandić je došao sa solomonskim rješenjem da se ime Trg maršala Tita promijeni u ime Trg Republike Hrvatske. U normalnoj zemlji i normalnom društvu, meni bi takav prijedlog bio sasvim prihvatljiv. Ne i u Hrvatskoj, koja je pod čizmom maršala Tita nosila ime Socijalistička Republika Hrvatska, a sadašnji Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu zvao se Trg Republike (1947. do 1990.) 

Trg hrvatske države ili Trg dr. Franje Tuđmana

Moj prijedlog za ime koje bi trebalo dati sadašnjem Trgu Maršala Tita je – TRG HRVATSKE DRŽAVE. Hrvatski se narod više od 900 godina borio za svoju samostalnu državu i to ime odavalo bi priznanje svim generacijama Hrvatica i Hrvata koji su se borili i koji su dali svoje živote da bi mi danas imali, kakvu takvu, svoju hrvatsku državu. Kao drugu moguću opciju predložio bi ime – TRG DR. FRANJE TUĐMANA. Ipak, ma koliko ja osobno cijenio prvog hrvatskog predsjednika, HRVATSKA DRŽAVA MORA BITI VJEČNA I IZNAD SVAKOG POJEDINCA. S tim na umu pozivam sve vijećnike u Zagrebačkoj skupštini koji budu, ako Bandić ne promijeni svoje mišljenje, glasovali o promijeni imena Trga maršala Tita, da ne upadnu u zamku koju im namješta Titovac Bandić. Milanu Bandiću jako je važno da se u novom imenu vidi kontinuitet komunizma i Titove zločinačke Jugoslavije. To se mora spriječiti.

Na kraju, treba istaknuti kako su Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović mudro i odlučno iskoristili svoju novu političku moć da natjeraju Milana Bandića na ovaj do sada nezamisliv Bandićev ustupak, zbog kojeg sigurno noćas neće mirno spavati. Međutim, ovo je sada odlična prilika da se također uputi i javna zahvala gospođi Maji Runje i svim članovima Odbora Krug za Trg, koji su više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine.

U Zagrebu, 27. lipnja 2017. T

385 komentara

Uskoči u raspravu
 1. CATHERINE JONES
  #1 CATHERINE JONES 2 listopada, 2017, 20:21

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa CATHERINE JONES, renomirani privatni zajmodavac za zajmove, otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li hitni zajam za brisanje dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li banke i druge financijske institucije odbijale? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Dajemo osigurane zajmove po kamatnoj stopi od 2% pojedinaca, tvrtki i tvrtki na jasan i razumljiv način, odredbe i uvjete.
  Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. gospođa Mariana
  #2 gospođa Mariana 2 listopada, 2017, 11:36

  Ja sam George Honer po imenu. Živim u Portugalu, želim koristiti ovaj medij kako bih upozorio sve tražitelje kredita da budu vrlo pažljivi jer posvuda ima scammers.Prije nekoliko mjeseci sam bio financijski napet, i zbog moje očajnosti bio sam scammed od nekoliko online lenders. Gotovo sam izgubio nadu dok mi se prijateljica nije uputila na vrlo pouzdane zajmodavce zvane gospođa Maris Smith koja me posudila zajam od 1.000.000 dolara pod dva sata bez ikakvog stresa. Ako vam je potrebna bilo kakva vrsta zajma, obratite se sada putem: [email protected] Upotrebljavam ovaj medij kako bih upozorio sve tražitelje kredita zbog pakla koji sam prolazio u rukama tih lažnih zajmodavaca. I ne želim da čak ni moj neprijatelj prođe kroz taj pakao koji sam prolazio u rukama onih lažnih online lenders, također ću vam htjeti da mi pomognete proslijediti ove podatke drugima koji također trebaju zajam nakon što također dobivaju vaš zajam od gospođe Maris Smith, molim da Bog treba dati svoj dugi život.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Eric Jordan
  #3 Eric Jordan 2 listopada, 2017, 08:15

  Dobar dan svatko!
  Moje ime je Eric Jordan, imam lijepu ženu i 3 djece. Prije 2 tjedna bio sam u očajnoj potrebi novca pa sam pomislila na posudbu pa sam se upregla u toliko pogrešnih ruku koji su tvrdili da su zajmodavci koji ne znaju da su svi prevaranti. Prikupili su mi 4000 eura i odbio me poslati e-poštom. Postao sam vrlo zbunjen i frustriran, postao sam pijan, jednog vjernog dana kad sam otišao u Bar za piće, a onda sam upoznao starog prijatelja, rekao sam mu sve što se dogodilo meni, rekao mi je da će me upoznati GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD, rekao je da je Tvrtka istinita i pouzdana, rekao mi je kako je tvrtka pomogla njemu i njegovoj obitelji. Zato sam prikupio njezinu adresu e-pošte ([email protected]), kontaktirala sam je odmah kad sam stigla kući, rekla mi je pravila i propise i slijedila sam, a nakon obrade zajma, u roku od 24 sata, primio sam kredit od € 50,000 … Siguran sam da će vam također biti drago što će vam pomoći, pa ako ste zainteresirani za zajam, možete je također kontaktirati na ovu adresu e-pošte: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. sarah anderson
  #4 sarah anderson 29 rujna, 2017, 14:39

  zdravo.
  Jeste li odbijali zajam lažne tvrtke za zajmove, trebate hitan zajam kako biste isplatili račune, trebate unsecured kredite, tražite poslovne zajam? osobni zajam, stambeni kredit, auto kredit, studentski kredit, kredit za konsolidaciju duga, kapital rizičnog kapitala, itd … otvorili smo financijsku priliku za pozajmljivanje tvrtkama i pojedincima u niskoj i povoljnoj kamatnoj stopi od 2% kamatne stope. ako ste zainteresirani za hitan kredit? Molimo Vas da nam se obratite danas putem e-maila: ([email protected]) i dobiti svoj kredit danas

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. First European
  #5 First European 29 rujna, 2017, 08:35

  Trebate li zajam za financiranje svoje tvrtke? kontaktirajte nas danas putem e-pošte:
  [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. carole dupont
  #6 carole dupont 28 rujna, 2017, 18:05

  Svědectví o vážném peněžním úvěru mezi jednotlivci. E-mailová adresa
  : [email protected]

                                                Sláva Bohu, Aleluja

  Děkuji Bohu za to, že jsem se vydal na madame Mercier.
  Dnes jsem zodpovědný za vlastní podnikání díky křesťanské komunitě farnosti st paul a st Antoine de padou.
  děkujeme Vám za půjčku ve výši 54.000 € s podílem 2%
   
   Slíbím před Bohem a před Muži, že vám vrátím celou půjčku
                                                      Chtěl bych poděkovat
  Paní MERCIER jessica, která mě nařídila k této křesťanské komunitě. Proto se zeptám všech lidí, kteří ji potřebují kontaktovat
                                                          E-mail:

                                         [email protected]
                                         [email protected]

                                             Pokoj Krista

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. dupont81
  #7 dupont81 28 rujna, 2017, 18:05

  Svědectví o vážném peněžním úvěru mezi jednotlivci. E-mailová adresa
  : [email protected]

                                                Sláva Bohu, Aleluja

  Děkuji Bohu za to, že jsem se vydal na madame Mercier.
  Dnes jsem zodpovědný za vlastní podnikání díky křesťanské komunitě farnosti st paul a st Antoine de padou.
  děkujeme Vám za půjčku ve výši 54.000 € s podílem 2%
   
   Slíbím před Bohem a před Muži, že vám vrátím celou půjčku
                                                      Chtěl bych poděkovat
  Paní MERCIER jessica, která mě nařídila k této křesťanské komunitě. Proto se zeptám všech lidí, kteří ji potřebují kontaktovat
                                                          E-mail:

                                         [email protected]
                                         [email protected]

                                             Pokoj Krista

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. maria fernanda
  #8 maria fernanda 28 rujna, 2017, 15:53

  KRAJNE GODINE PONUDA KREDITA
  Mi posuđujemo novac pojedincima ili tvrtkama koje žele uspostaviti profitabilan posao, koji je dugo vremena i žele platiti svoje dugove. Pružamo sve vrste kredita koje možete ikada zamisliti, privatne, tvrtke i državne kredite s kamatnom stopom od 2%.
  Kontaktirajte nas putem naše Hot e-mail adrese: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. ANA MICHAEL
  #9 ANA MICHAEL 28 rujna, 2017, 11:56

  Dobar dan svim vama!
  Ovo je obavijestiti javnost da je naša kreditna tvrtka ovdje kako bi se uklonila loše iskustvo koje ste morali naići u rukama onih zlonamjernih korisnika koji ih zovu “zajam”.
  Ovdje u jamstvu zajamčene zajmove, nudimo zajmove svima na najnižoj stopi od 3%. Kategorije zajmova koje nudimo navedene su u nastavku,

  Nudimo sljedeće vrste zajmova ispod nje;

  1) STUDENTNI ZAJMOVI
  2) MORTGAGE
  3) OSOBNI ZAJMOVI
  4) POSLOVNI ZAJMOVI
  5) ZAJMOVI ZAJEDNIČKIH KAPITALA
  6) KONSOLIDIRANI KREDITI
  7) AUTO KREDITI
  8) ZAJMOVI ZA VETERANS

  Danas dođite u naš ured i iskoristite priliku za kredit kao nikada prije.
  A ako ne možete doći u naš ured, možete nas kontaktirati putem e-pošte:
  MRS ANA MICHAEL [[email protected]]
  MRS RUTH JAMES [[email protected]]

  Jeste li u potrebi hitnog kredita da isplatite svoje dugove? trebate li zajam za poboljšanje svoje tvrtke? trebate li zajam za konsolidaciju? hipoteku ili druge svrhe? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme prolazili!

  Hvala ti

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Garry Bernard
  #10 Garry Bernard 28 rujna, 2017, 10:13

  Dragi prijatelj Jeste li u potrebi za zajmom / financiranjem za projekt, za kupnju kuće / automobila, za obnovu zgrada, za pokretanje poslovanja? Jeste li pokušavali dobiti zajam od bilo koje od banaka i bili ste odbijeni zbog loše kreditne povijesti? nudimo sve vrste nepovratnih sredstava i financiranja uz nisku kamatnu stopu od 2%, dugoročno i kratkoročno. Kategorije zajmova / financijskih sredstava koje se nude su: poslovni zajam, osobni zajam, zajmovi poduzeća, hipotekarni zajam, konsolidacija duga. Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-pošte na [email protected] i rado ćemo vam pomoći.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. williams smith
  #11 williams smith 27 rujna, 2017, 19:42

  WILLIAMS SMITH ZAJEDNIČKA TVRTKA KRAJ NATJECANJA KREDITNE GODINE …
  Mi posuđujemo novac pojedincima ili tvrtkama koje žele uspostaviti profitabilan posao, koji je dugo vremena i žele platiti svoje dugove. Pružamo sve vrste kredita s kojih se možete sjetiti, privatne, tvrtke i državne kredite s kamatnom stopom od 2%.
  Obratite nam se s Hot e-mail adresom: ([email protected]). Vaša sretna je naša briga,,,

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. williams smith
  #12 williams smith 27 rujna, 2017, 19:39

  WILLIAMS SMITH ZAJEDNIČKA TVRTKA KRAJ NATJECANJA KREDITNE GODINE …
  Mi posuđujemo novac pojedincima ili tvrtkama koje žele uspostaviti profitabilan posao, koji je dugo vremena i žele platiti svoje dugove. Pružamo sve vrste kredita s kojih se možete sjetiti, privatne, tvrtke i državne kredite s kamatnom stopom od 2%.
  Obratite nam se s Hot e-mail adresom: ([email protected]). Vaša sretna je naša briga

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. VICTORIA SALGADO
  #13 VICTORIA SALGADO 26 rujna, 2017, 17:38

  Hoćeš li dobiti kredit? Da li vam ozbiljno zahteva hitan zajam da započnete svoj biznis? Da li ste u dugu? Ovo je vaša šansa da postignete svoju želju, pružamo lične kredite, poslovne kredite i sve vrste kredita sa 2% kamate za više informacija molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. williams smith
  #14 williams smith 25 rujna, 2017, 17:27

  WILLIAMS SMITH. Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate hitni zajam za otplatu dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Nudimo sve vrste kredita s kamatnom stopom od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke na jasne i razumljive uvjete i odredbe. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koji odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poruku na adresu: ([email protected])….

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. williams smith
  #15 williams smith 25 rujna, 2017, 17:14

  WILLIAMS SMITH. Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate hitni zajam za otplatu dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Nudimo sve vrste kredita s kamatnom stopom od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke na jasne i razumljive uvjete i odredbe. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koji odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poruku na adresu: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. patrick
  #16 patrick 25 rujna, 2017, 10:09

  Hej, trebate li zajam?
  Ako ste zainteresirani, ja sam privatni kreditni zajmodavac i ovdje sam da vam pomognem
  Nudim zajmove javnom i privatnom sektoru
  2017 Poslovni zajam i ostali
  Posudite zajam s kamatnom stopom od 2%
  Molimo kontaktirajte našu email adresu e-pošte sada za više detalja ([email protected])
  U Bogu vjerujem i obećavam pomoći ljudima koji financijski utopiti

  kontaktirajte moj WhatsApp broj +2348154644557

  [email protected]
  Kontaktirajte nas za više informacija
  Hvala ti
  Bog blagoslovi

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. IVAN ALEKSANDRA
  #17 IVAN ALEKSANDRA 24 rujna, 2017, 22:48

  Pažnja
  Trebate li zajam? Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Ivan Aleksandra, privatni kreditni zajmodavac, otvoriti financijsku priliku svakome tko treba financijsku pomoć. Dajemo kredite po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke s jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. natalijagabrielaloan
  #18 natalijagabrielaloan 24 rujna, 2017, 18:10

  zdravo
  Vrlo smo uzbuđeni predstaviti vam ovaj novi pothvat koji je pošten, pouzdan, brz i vrlo učinkovit za liječenje vaših financijskih problema. Predstavljam financijsku instituciju koja u osnovi financira financijski instrument za zajam i hipoteke svih vrsta. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Ne tražite dalje. kontaktirajte gđu GABRIELA NATALIJA MANDZUKIĆ, uglednog privatnog zajmodavca koji je otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Mi dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima na jasan i razumljiv način, uvjete i Uvjeti. : ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. mr john
  #19 mr john 22 rujna, 2017, 15:08

  trebate hitno hitno poslati e-mail na nas danas [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. ANA MICHAEL
  #20 ANA MICHAEL 22 rujna, 2017, 14:03

  Jeste li u potrebi hitnog kredita da isplatite svoje dugove? trebate li zajam za poboljšanje svoje tvrtke? trebate li zajam za konsolidaciju? hipoteku ili druge svrhe? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme prolazili! dajemo kredite tvrtkama, privatnim subjektima i pouzdanim osobama po niskoj i povoljnoj kamatnoj stopi i šestomjesečnom razdoblju počeka prije početka otplate mjesečne rate kredita.

  Za daljnje pojedinosti i informacije o našim uvjetima i odredbama, možete nas kontaktirati putem e-maila putem: ([email protected]), ([email protected])

  Nudimo sljedeće vrste zajmova ispod nje;

  1) STUDENTNI ZAJMOVI
  2) MORTGAGE
  3) OSOBNI ZAJMOVI
  4) ZAJMOVI POSLOVANJA
  5) ZAJMOVI ZAJEDNIČKIH KAPITALA
  6) KONSOLIDIRANI KREDITI
  7) AUTO KREDITI
  8) ZAJMOVI ZA VETERANS

  Hvala ti

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code