MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

27. lipnja, 2017.

 

Više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine

Napisao: Antun Babić

Prijedlog Milana Bandića da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske još jedna je podvala najvećeg političkog kameleona u povijesti nove hrvatske države. Naravno, treba proslaviti Bandićev poraz u njegovoj 25. godišnjoj obrani zlikovca, maršala Tita. No, istovremeno važno je držati na umu kako se radi o čovjeku čija riječ ništa ne vrijedi i koji je bio najuporniji čuvar imena maršala Tita, nego bilo koji hrvatski komunist ili član SDP-a. Da je ostao živ čak bi i Ivica Račan prije nego Bandić popustio pred pritiskom javnosti da se s javnih mjesta u Hrvatskoj promjene imena trgova, ulica i raznih drugih javnih mjesta koja su nosila i nose ime partizanskog koljača stotine tisuća Hrvata nakon Drugog svjetskog rata.

Solomonsko rješenje

Bandićeva opijenost s moći koju mu daje vlast u Zagrebu, ili pak strah od istinskog i nenamještenog suđenja za zlouporabu vlasti, o čemu i ptice na grani u Zagrebu pjevaju, toliko je nazočna u svim njegovim današnjim političkim, tj. oportunističkim potezima, da je on ovih dana spreman prodati sve i svakoga samo da spasi svoju debelu, ali i sve manje sigurnu kožu.

Pritisnut od Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, s jedne strane, i njegovih komunističkih istomišljenika, s druge strane, Bandić je došao sa solomonskim rješenjem da se ime Trg maršala Tita promijeni u ime Trg Republike Hrvatske. U normalnoj zemlji i normalnom društvu, meni bi takav prijedlog bio sasvim prihvatljiv. Ne i u Hrvatskoj, koja je pod čizmom maršala Tita nosila ime Socijalistička Republika Hrvatska, a sadašnji Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu zvao se Trg Republike (1947. do 1990.) 

Trg hrvatske države ili Trg dr. Franje Tuđmana

Moj prijedlog za ime koje bi trebalo dati sadašnjem Trgu Maršala Tita je – TRG HRVATSKE DRŽAVE. Hrvatski se narod više od 900 godina borio za svoju samostalnu državu i to ime odavalo bi priznanje svim generacijama Hrvatica i Hrvata koji su se borili i koji su dali svoje živote da bi mi danas imali, kakvu takvu, svoju hrvatsku državu. Kao drugu moguću opciju predložio bi ime – TRG DR. FRANJE TUĐMANA. Ipak, ma koliko ja osobno cijenio prvog hrvatskog predsjednika, HRVATSKA DRŽAVA MORA BITI VJEČNA I IZNAD SVAKOG POJEDINCA. S tim na umu pozivam sve vijećnike u Zagrebačkoj skupštini koji budu, ako Bandić ne promijeni svoje mišljenje, glasovali o promijeni imena Trga maršala Tita, da ne upadnu u zamku koju im namješta Titovac Bandić. Milanu Bandiću jako je važno da se u novom imenu vidi kontinuitet komunizma i Titove zločinačke Jugoslavije. To se mora spriječiti.

Na kraju, treba istaknuti kako su Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović mudro i odlučno iskoristili svoju novu političku moć da natjeraju Milana Bandića na ovaj do sada nezamisliv Bandićev ustupak, zbog kojeg sigurno noćas neće mirno spavati. Međutim, ovo je sada odlična prilika da se također uputi i javna zahvala gospođi Maji Runje i svim članovima Odbora Krug za Trg, koji su više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine.

U Zagrebu, 27. lipnja 2017. T

383 komentara

Uskoči u raspravu
 1. JOSIP MILLEY
  #1 JOSIP MILLEY 10 svibnja, 2019, 12:22

  Trebate li hitno kredit / kredit! Trebate brzo gotovinu zajam, osobni zajam ili poslovni zajam i proces traje tako dugo? Kontaktirajte nas danas kako biste brzo i učinkovito dobili kredit za samo 2% godišnje stope. Odgovor i zahtjev pošaljite na ([email protected]). Ovdje smo zbog svih vaših financijskih problema i vaša sreća je naš prioritet.
  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected]) da se prijavite.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Gonzalez Andres
  #2 Gonzalez Andres 10 svibnja, 2019, 00:56

  Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. mrs courage
  #3 mrs courage 8 svibnja, 2019, 04:29

  Ja sam privatni zajmodavac, nudim zajam od 3%, to je legitimna tvrtka s čašću i razlikom i spremni smo vam pomoći u bilo kojem financijskom problemu u kojem se nalazite. Nudimo sve vrste kredita tako da ako ste zainteresirani za ovaj kredit ponuditi ljubazno nas kontaktirajte na naš e-mail: [email protected] ili WhatsApp +1 (309) 5128342.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Krzysztof
  #4 Krzysztof 5 svibnja, 2019, 20:53

  Bok svima ja sam Krzysztof iz sam došao dati svjedočanstvo o tome kako sam dobio moj kredit jučer, sam bio u potrazi za iznos kredita za brisanje svih moj dug i bio sam potpuno bankrotirao i kad sam rekao moj prijatelj ona me upoznati za tvrtku koja se zove Stella Rene Kreditna tvrtka tvrtka koja daje kredite po stopi od 3% i ja podnijela zahtjev za moj iznos kredita od 100,000.00tys i jučer sam dobiti uspjeh na kredit jučer i ja dobiti kredit na moj bankovni račun od, tako da moja sjajni ljudi pomažu mi zahvaliti ovoj divnoj i legitimnoj tvrtki, jer su došli u zemlju kako bi pomogli mnogima od nas ostvarili uspjeh u zajmu iu slučaju da vam je potreban kontakt kontaktirajte na e-mail [email protected] za brz i siguran kredit tvrtke i oni su 100% pouzdani i zajamčeni.

  Krzysztof

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. FRANO-MARXISTA
  #5 FRANO-MARXISTA 30 travnja, 2019, 23:36

  TKO JE MAJA RUNJE ??
  MAJA RUNJE??ŠTA JE TO I TKO JE TO???

  PO NAŠEM STANDARDNOM JEZIKAU ,RUNJAVOST JE DLAKAVOST ,A DALAKAVOST JE BIOLOŠKA FORMA NEKOG BIĆA KOJE MOŽE BITI ZOOLOŠKE PASMINE NA ČETIRI NOGE ,ILI MAJA RUNJE ,JEST NEKA SPODOBA , TRANSFORMIRANA U MISLEĆE BIĆE N A DVIJE ZADNJE NOGE ,NA STUPNJU HOMO-EREKTUSA ČIJA SE SVIJEST GNIJEZDI NA STUPNJU ČULNE IZVJESNOSTI KADA JOŠ NE RASPOZNAJE PREDMETE OD POJAVA ,ALI JE IZ DINARSKIH RASPUĆA I BESPUĆA ,IZ NEKOG KATUNA ,DOSPJELA U KONVIKT ,KATOLIČKE CRKVE KOJA JU JE UZELA POD SVOJU BRIGU DA JU NINDIKTRINARA U SPODOBU IZ ALTAJSKE NAGONSKE SVIJESTI , NA STUPANJ MISLEĆEG BIĆA , ČIJI RAZUM VEĆ SADA, STOLUJE NA STUPNJU OBIĆNOG LJUDSKOG RAZUMA KOJI JE UVJEK SPOSOBAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDKSE HUMANOSTI ,REČE HEGEL,A TAKVE SPODBE SU VOJNICI KATOLIČKE CRKVE OD NJENOG POSTANKA, KOJA JE KROZ POTOKE LJUDSKE KRVI GAZILA NAJČEŠĆE LNUDSKE ŽIVOT E , A UVJEK I APSOLUTNO ,NOGAMA GAZILA LJUDSKO DOSTOJANSTVO. ISTINA , RUNJE I DANAS NAJČEŠĆE POKAZUJE SVOJ ALTAJSKI NAGON HOMO-EREKTUSA, NA STUPNJU STEPINČEVSKOG ZLOČINAČKOG NAGONA , ALI POD KONTROLOM ZLOČINAČAKE CRKVE U HRVATA KOJI JOJ POMAŽE DA I DALJE SVE VIŠE OSVAJA VLAST ,OSIM KAPITALA I ONU DRUGU DUHOVNU ,ŠTO ĆE REĆI DA ZAUSTAVI SVAKO NAPREDOVANJE CIVILIZACIJE U ONOM PRAVCU KOJI OSLABLJUJE POZICIJE CRKVE ,PA JE DLAKAVA RUNJE POSTALA PRAVA KTAOLIČKA ,KRIŽARSKO-VUKODLAČKA,KRVOLOČNA REVOLUCIONARKA ,OSVAJA TRGOVE I SKVEROVE SVOJIM OKUPLJANJEM DINARSKIH SOPODOB A,IZ VUČJIH KATUNA I DINARSKIH NAHIJA

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Elena
  #6 Elena 29 travnja, 2019, 16:26

  Imate li finansijskih problema? Potreban vam je kredit, kontaktirajte najbolje i najbrže zajam u roku od 30 minuta odobrenja putem e-maila: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Mr William Rogers
  #7 Mr William Rogers 29 travnja, 2019, 11:30

  Pozdrav svima mi financijski servis Sun Trust su certificirani i registrirani od strane vlade SAD-a nudimo sve vrste kredita po vrlo niskim kamatnim stopama 2%. Napominjemo da nudimo bilo koji iznos kredita (sredstva) bez ikakve naknade za registraciju ili prijenos. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-pošte
  [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. ronald faris
  #8 ronald faris 23 travnja, 2019, 03:15

  Westlake Financial Services je najveća privatna financijska tvrtka u Sjedinjenim Američkim Državama koja je pokazala rast od godinu dana. Nastavljamo širiti naše timove, naš raznovrsni poslovni model, i što je još važnije, počinjemo učvršćivati ​​našu ulogu budućeg lidera u automobilskoj industriji.

  Naše usluge uključuju sljedeće: –
  * Krediti za ulagače
  * Dug konsolidacija kredita
  * Drugi hipotekarni zajam
  * Poslovni zajmovi
  * Osobni zajmovi

  Odgovorite nam natrag kako bismo Vam mogli pružiti više informacija.
  E-POŠTA —— [email protected]
  WHATSAPP —— +12675713908

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. philip morgan
  #9 philip morgan 20 travnja, 2019, 00:50

  Dragi prijatelji, ne propustite svoje kreditne i investicijske potrebe Samo mu jedna osoba može pomoći jer mi je također pomogao g. svoje potrebe kontaktirajte na sljedeću adresu e-pošte [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. philip morgan
  #10 philip morgan 20 travnja, 2019, 00:47

  hitan kredit

        Trebate li hitan kredit? Pružamo zajmove zainteresiranim osobama koje traže kredite u dobroj vjeri. Nudimo širok spektar financijskih usluga, uključujući: poslovno planiranje, komercijalno i razvojno financiranje, nekretnine i hipoteke, kredite za konsolidaciju dugova, poslovne kredite, privatne kredite, stambeno refinanciranje, studentske kredite, studentske kredite po niskoj kamatnoj stopi od 2%.
  Kontaktirajte nas za osigurani i neosigurani kredit. Zainteresirani kandidati trebaju nas kontaktirati putem e-maila: [email protected]

  Pozdrav,
  M.philip morgan

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Catherina Hugan
  #11 Catherina Hugan 18 travnja, 2019, 04:26

  Dobivanje legitiman kredita uvijek je veliki problem za klijente koji imaju financijskih problema i treba mi rješenje za to.Ali smo napravili razliku u kreditnoj industriji. Možemo organizirati kredita od 5.000 € do 10,000,000.00 €, samo 3% zainteresiranih, molimo odgovorite na ovaj e-mail: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Maira
  #12 Maira 15 travnja, 2019, 00:26

  DOBAR DAN MOJA LJUDI U HRVATSKOJ

  SVJEDOČANSTVO KAKO JA POZAJAM ZA KUPNJU KUĆE IZ STVARNOG I PRAVNOG
  KREDITNA TVRTKA POZIVANA DAVID SMART LOAN COMPANY. Vrlo sam sretan danas
  BOG BLAGOSLI DAVID SMART POČETNA TVRTKA.
  ,
  Moje ime je Margarida maria. Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu
  Ja sam oženjen, tražio sam pravu tvrtku za zajam
  posljednjih 5 mjeseci, kupiti kuću
  Sve što sam dobio bila je gomila prevare koja me natjerala da im vjerujem i na kraju
  dana, uzeli su moj novac bez dajući ništa zauzvrat, sve
  moja nada je izgubljena, ja sam se zbunio i frustriran, nikada nisam htio
  imaju bilo kakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao
  posuditi nešto novca od
  prijatelju, rekla sam joj sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći
  ona pozajmljuje tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita
  potreban mi s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobio
  Kredit od njih, ona me je uputila kako podnijeti zahtjev za kredit, jesam
  kao što mi je rekla, aplicirala sam s njima
  E-pošta: ([email protected]) nikada nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moj
  najveće iznenađenje sam dobio kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
  Ponovno sam sretna i bogata i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
  tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama diljem mjesta,
  ugoditi JA savjetovati svima vani koji su u potrebi za zajam ići za
  ([email protected]) oni nikada neće uspjeti, i
  Vaš život će se promijeniti kao moj. Brzo kontaktirajte David pametne zajmove
  TVRTKA danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam
  tvrtke za njihovu pravu ponudu kredita.
   Pobrinite se da kontaktirate David pametan zajam za vaš kredit jer sam dobio moj
  uspješno od ove tvrtke bez stresa….!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Ivana
  #13 Ivana 14 travnja, 2019, 13:35

  Pozdrav svima!
  Ja sam Ivana, trenutno živim u Rijeci, Hrvatska. Trenutno sam udovica s dvoje djece i bila sam zaglavljena u financijskoj situaciji u ožujku i morala sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih tako i korporativnih, ali nikada s uspjehom, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako bi ga Bog imao, upoznala sam se s Kooperativnim vodama Boga čovjeka, privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 80.000 eura, a danas sam vlasnik tvrtke, a moja djeca trenutno dobro prolaze, morate kontaktirati bilo koju tvrtku s referencom na osiguranje kredita bez kolaterala, bez kreditne provjere, bez ko-potpisnika sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i rasporedom. On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretan i odlučio sam dopustiti ljudima da znaju više o njemu i također želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte: [email protected] za brzi poziv na chat ili whatsapp / +35677926593

  Hvala
  Ivana

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Keller Williams
  #14 Keller Williams 12 travnja, 2019, 18:25

  Jeste li poslovni muškarac ili žena, da li vam je teško dobiti zajam od lokalne banke, (Keller Williams) Recite da kada vaša banka kaže Ne, nudimo sve vrste kredita, čujemo se kako bi vaš san postao Pošalji putem e-pošte: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Elena
  #15 Elena 11 travnja, 2019, 18:55

  Treba li vam kredit? kontaktirajte brzo odobravanje kredita u roku od 30 minuta na email: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. lance hopkinson
  #16 lance hopkinson 10 travnja, 2019, 18:11

  Dobar dan,

  Nudimo kredite svih vrsta u rasponu ispod,
  Privatni zajam
  Poslovni zajam
  Zajam za gradnju
  Kredit za nekretnine
  Zajam za rehabilitaciju
  Zajam nafte i plina,
  Financijske usluge
  Lokalni i međunarodni zajam
  Savjetovanje i opće financijske usluge. Kontaktirajte [email protected] sa svojim zahtjevima.

  Hvala.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. John Robert
  #17 John Robert 6 travnja, 2019, 22:35

  Dobar dan, nudimo zajam za pojedince i tvrtke koji su u potrazi za hitnim zajam za početak poslovanja, za širenje poslovanja, auto kredit, studentski kredit i još mnogo toga. nudimo i kratkoročni i dugoročni kredit i tvrtkama i pojedincima, investitorima itd. pošaljite nam e-poštu za više informacija: (WhatsApp) +6285298234143 (Email) [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. AMOU
  #18 AMOU 6 travnja, 2019, 07:34

  * Pozdrav, svi su mi tako sretni što dajem svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam dobila moj iznos zajma od g. Abrahama, koji je menadžer tvrtke gradske banke, želim brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet sazna za ovo, ja sam MRS Jarosław iz Slaskie u Poljskoj, tražio sam zajam za pokretanje vlastitog posla kao potporu svom poslu, troškovi tako da sam otišao online tražiti zajam kad sam naišao na neke zajmodavce koji varaju i prevare moj mali novac Proces vremena sam dobio zbunjen ja čak ne znam što učiniti više, jer malo novca sam imao sa mnom je oduzeta od strane onih prijevare gadovi koji sebe nazivaju pravi zajam lenders, Dakle, na jedan vjerni dan kao što sam bio pregledavajući kroz internet u potrazi za poslom naišao sam na neka svjedočanstva komentirao na forum od strane jedne gospođe katica, a gospođa monica o tome kako oni dobivaju zajam od gradske banke tvrtke E-mail: [email protected] Tako sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje Beca koristiti i bio je toliko uplašen o tome što drugi zajmodavci mi je učinio, pa sam otišao naprijed je uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je u tim komentarima na forumu pa sam ga kontaktirao ga obavijestiti da sam bio receded da ga neki kupci koji su primili njihov kredit od njegove tvrtke, g. Adam, i gđa Monica Luis, pa kad je čuo da je vrlo sretan zbog toga, tako me uvjerio da sam u pravoj tvrtki gdje mogu dobiti moj iznos zajma, dali su mi dužnika Zahtjev za kredit za popunjavanje i vraćanje, učinio sam sve to, dao im sve moje potrebne informacije o meni, pa sam dobio uvjete i uvjete njihove tvrtke sve je prošlo glatko bez ikakvog odlaganja, u ne manje od 24 sata sam bio obaviješten da je moja zajam vrijedan 7000.000 eura je registriran i odobren od strane upravnog odbora, tako da sam u tom trenutku bio tako sretan kada su mi rekli da ih trebam poslati putem bankovnih podataka, ali ja sam bio malo skeptičan u tome pa sam rekao da imam povjerenja i b Abraham sam im dao bankovni račun tako iznenađujuće da primam i upozorim od svoje banke da je moj račun odobren u iznosu od 7.000.000 eura
  Gospodine Abraham. Tako sam ga hitno e-poštom da sam primiti moj zajam
  uspješno, tako da moja draga braćo i sestre vani još uvijek traže pravu tvrtku za zajam ja ću vas savjetovati da ljubazno kontaktirate g. , Pošaljite ih danas e-poštom i bit će vam drago što ste to učinili.MRS LOREIN HILTON iz Slaskie u Poljskoj

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Elena
  #19 Elena 3 travnja, 2019, 10:08

  Treba li vam kredit? kontaktirajte brzo odobravanje kredita u roku od 30 minuta na e-mail: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Arthur Wolfe
  #20 Arthur Wolfe 12 veljače, 2019, 12:31

  ovlaštena organizacija za zajmove koja nudi zajam pojedincima i surađuju tijela koja trebaju kredit za mala poduzeća, osobna ulaganja s kamatna stopa od 2%. Naša franšiza uključuje lokalne i međunarodne krediti osobama diljem svijeta. Također poslujemo putem online računa prijenos globally.Our gledati riječ je poštenje i trust.For više informacija ili upite Molimo Vas da nas kontaktirate putem:[email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code