MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

MAJI RUNJE I KRUGU ZA TRG TREBA UPUTITI JAVNU ZAHVALU

27. lipnja, 2017.

 

Više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine

Napisao: Antun Babić

Prijedlog Milana Bandića da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske još jedna je podvala najvećeg političkog kameleona u povijesti nove hrvatske države. Naravno, treba proslaviti Bandićev poraz u njegovoj 25. godišnjoj obrani zlikovca, maršala Tita. No, istovremeno važno je držati na umu kako se radi o čovjeku čija riječ ništa ne vrijedi i koji je bio najuporniji čuvar imena maršala Tita, nego bilo koji hrvatski komunist ili član SDP-a. Da je ostao živ čak bi i Ivica Račan prije nego Bandić popustio pred pritiskom javnosti da se s javnih mjesta u Hrvatskoj promjene imena trgova, ulica i raznih drugih javnih mjesta koja su nosila i nose ime partizanskog koljača stotine tisuća Hrvata nakon Drugog svjetskog rata.

Solomonsko rješenje

Bandićeva opijenost s moći koju mu daje vlast u Zagrebu, ili pak strah od istinskog i nenamještenog suđenja za zlouporabu vlasti, o čemu i ptice na grani u Zagrebu pjevaju, toliko je nazočna u svim njegovim današnjim političkim, tj. oportunističkim potezima, da je on ovih dana spreman prodati sve i svakoga samo da spasi svoju debelu, ali i sve manje sigurnu kožu.

Pritisnut od Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, s jedne strane, i njegovih komunističkih istomišljenika, s druge strane, Bandić je došao sa solomonskim rješenjem da se ime Trg maršala Tita promijeni u ime Trg Republike Hrvatske. U normalnoj zemlji i normalnom društvu, meni bi takav prijedlog bio sasvim prihvatljiv. Ne i u Hrvatskoj, koja je pod čizmom maršala Tita nosila ime Socijalistička Republika Hrvatska, a sadašnji Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu zvao se Trg Republike (1947. do 1990.) 

Trg hrvatske države ili Trg dr. Franje Tuđmana

Moj prijedlog za ime koje bi trebalo dati sadašnjem Trgu Maršala Tita je – TRG HRVATSKE DRŽAVE. Hrvatski se narod više od 900 godina borio za svoju samostalnu državu i to ime odavalo bi priznanje svim generacijama Hrvatica i Hrvata koji su se borili i koji su dali svoje živote da bi mi danas imali, kakvu takvu, svoju hrvatsku državu. Kao drugu moguću opciju predložio bi ime – TRG DR. FRANJE TUĐMANA. Ipak, ma koliko ja osobno cijenio prvog hrvatskog predsjednika, HRVATSKA DRŽAVA MORA BITI VJEČNA I IZNAD SVAKOG POJEDINCA. S tim na umu pozivam sve vijećnike u Zagrebačkoj skupštini koji budu, ako Bandić ne promijeni svoje mišljenje, glasovali o promijeni imena Trga maršala Tita, da ne upadnu u zamku koju im namješta Titovac Bandić. Milanu Bandiću jako je važno da se u novom imenu vidi kontinuitet komunizma i Titove zločinačke Jugoslavije. To se mora spriječiti.

Na kraju, treba istaknuti kako su Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović mudro i odlučno iskoristili svoju novu političku moć da natjeraju Milana Bandića na ovaj do sada nezamisliv Bandićev ustupak, zbog kojeg sigurno noćas neće mirno spavati. Međutim, ovo je sada odlična prilika da se također uputi i javna zahvala gospođi Maji Runje i svim članovima Odbora Krug za Trg, koji su više od deset godina neumorno prosvjedovali na trgu jugoslavenskog zločinca, tražeći da se njegovo ime ukloni s najljepšeg trga u Zagrebu. Osobno u više navrata, pa i u vremenima najvećih obiteljskih tragedija bio nazočan na tim prosvjedima ne samo u Zagrebu, nego i tijekom dvadeset godina života u Australiji do 1990. godine.

U Zagrebu, 27. lipnja 2017. T

401 komentar

Uskoči u raspravu
 1. CATHERINE JONES
  #1 CATHERINE JONES 3 rujna, 2017, 08:44

  Poštovani, obavještavamo javnost da je gđa Catherine Jons, zajmovi za privatne zajmodavce dobre reputacije otvorili ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Kamatnu stopu od 2% pojedinaca, tvrtki i društava osigurali smo na jasan i razumljiv način, odredbe i uvjete. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno. Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. PAULA PINTO
  #2 PAULA PINTO 2 rujna, 2017, 22:04

  Zdravo,
  moje ime je Paula Pinto, bila sam žrtva prijevare u rukama lažnih zajmodavaca. Izgubio sam oko 15.000 USD jer mi je potreban veliki kapital od 200.000,00 USD. Gotovo sam umro, nisam imao mjesta za odlazak. Moj posao je uništen i u tom sam procesu izgubio sina. Ne bih to mogao ponoviti. u travnju 2017. Moj prijatelj me upoznao s dobrom majkom, gospođom Anaom Michaelom, koji mi je u konačnici pomogao osigurati zajam u kreditnom poduzeću gdje radi. Dobra majka Ana Michael, želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim i da se Bog nastavi blagosloviti vas. Također, želim iskoristiti tu priliku da savjetujem kolegama Indonezija da postoje mnogi scammers vani, pa ako vam je potreban zajam i želite osigurati zajam, prijavite se samo preko gospođe Ana Michaela i možete joj kontaktirati putem e-pošte: (anamichaelguarantytrustloans @ gmail.com). možete me kontaktirati i putem moje e-pošte: ([email protected]). ako imate bilo kakve sumnje. molim da je ona jedina osoba koja je pouzdana i pouzdana.
  Hvala ti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Dian Pelangi
  #3 Dian Pelangi 2 rujna, 2017, 22:03

  DOBRE VIJESTI!!!

  Moje ime je Dian Pelangi iz Jakarta u Indoneziji, ja sam modni dizajner i želim koristiti ovaj medij kako bih savjetovao svima da budu oprezni u dobivanju kredita na internetu, tako da mnogi zajmodavci ovdje su svi prevaranti i oni su ovdje da Muljao sam od teškog zarađenog novca, podnio sam zahtjev za zajam od oko 1.000.000.000,00 kn od žene u Turskoj i izgubio sam oko 27 milijuna eura bez otplate kredita, plaćam gotovo 27 milijuna. Ipak nisam dobio zajam i Moj posao je bio o padu zbog dugova.

  Kao što je moj potraga za pouzdanim privatnim zajam tvrtka i dalje, vidio sam još jedan oglas online i ime tvrtke je WORLD KREDITNI TVRTKA iz Nigerije. Izgubio sam s 13 milijuna dolara s njima i do danas, nikada nisam dobio zajam za koji sam se prijavio.

  Bog je slava, moj prijatelj koji je podnio zahtjev za zajam i dobio je zajam, upoznao me s pouzdanom tvrtkom u kojoj radi gđa Ana Michael, voditeljica grana, a prijavio sam se za zajam od iznosa od Rp1, 000,000,000.00, I tražili su moje vjerodajnice koje sam podnio i nakon što su završili s potvrdom mojih detalja, zajam mi je odobren i mislio sam da je to šala, a možda je to jedan od onih lažnih činova koji su me izgubili, ali bio sam zadivljen Kada sam dobio moj kredit u manje od 24 sata za nisku kamatnu stopu od 2% bez kolaterala. Vrlo sam sretan što je BOG moj prijatelj koji me kontaktirao i upoznao s njima i jer sam bio spašen od navođenja posla u zrak i likvidiran, a danas moj posao leti visoko u indonezijskom i nitko neće reći da on ili ona ne znam o mojoj modnoj tvrtki.

  Zato savjetujem sve ljude koji žive u Indoneziji i drugim zemljama koji trebaju kredite za jednu ili drugu svrhu da se obratite
  Gospođa Ana Michael putem e-pošte: ([email protected])

  Još uvijek me možete kontaktirati ako vam je potrebna dodatna informacija putem e-pošte: ([email protected])

  Još jednom vam zahvaljujem na čitanju svjedočanstva i da nas Bog nastavlja blagoslivljati i dati nam dug život i blagostanje i da Bog učini isto dobro djelo u vašem životu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Brian Froome
  #4 Brian Froome 2 rujna, 2017, 22:03

  Moje ime je gospodin Brian Froome, C.E.O od zajmoprimaca. Trebate hitni zajam za isplatu dugova? Trebate li zajam za poboljšanje svoje tvrtke? trebate li zajam za konsolidaciju? Hipoteke ili druge svrhe? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme učinili prošlošću! Dajemo zajmove tvrtkama, privatnim subjektima i pouzdanim osobama po niskoj i povoljnoj kamatnoj stopi i šestomjesečnom razdoblju počeka prije početka otplate mjesečne rate kredita.

  Za daljnje detalje i informacije o našim uvjetima i odredbama, možete nas kontaktirati putem e-maila putem: ([email protected]), ([email protected]), ([email protected])

  Hvala ti

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. micheal thiago
  #5 micheal thiago 1 rujna, 2017, 00:47

  MICHEAL THIAGO LOAN FIRM
  Nudimo kredite po kamatnoj stopi od 2% Nudimo kredite poduzećima, osobni zajmovi, zajmovi, auto krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju duga e.t.c. Bez obzira na vašu kreditnu ocjenu. Mi smo zajamčeno pružiti financijske usluge našim brojnim kupcima širom svijeta. S našim fleksibilnim paketima zajma, krediti se mogu obrađivati ​​u vrlo kratkom vremenu i predati dužniku. Ako vam treba brz kredit, molimo da nas kontaktirate ispunjavanjem ovog PRIJAVE i pošaljite na našu email adresu: [email protected]

  ============================
  OBRAZAC PRIJAVE
  1) VAŠ IME ………………….
  2) VAŠA ZEMLJA ……………….
  3) VAŠA ZANIMANJA …………….
  4) BROJ TELEFONA ……………….
  5) MJESEČNI DOBIT ……………..
  6) ADRESA ……………………
  7) SVRHA ZAJMA …………….
  8) ZAHTJEV ZAHTJEVA ……………….
  9) TELEFON …………………

  Ako ste zainteresirani i želite dobiti zajam od
  MICHEAL THIAGO LOAN FIRM, molimo ispunite prijavu
  obrazac i odgovorite putem e-maila na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. IRENE FERNANDEZ
  #6 IRENE FERNANDEZ 31 kolovoza, 2017, 13:47

  zdravo
  Ja predstavljaju financijsku instituciju koja u osnovi financira financijski instrument za zajam i hipoteke svih vrsta. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Na jasan i razumljiv način, uvjete i odredbe dajemo zajmove po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima. Pridržavamo se brz i brz dostava bilo kojeg financijskog instrumenta po vašem izboru. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected]) za prijavu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. micheal
  #7 micheal 30 kolovoza, 2017, 15:05

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da gospodin Micheal Thiago, renomirani zajmodavac za osobni zajam, otvorio je financijske mogućnosti za sve one koji trebaju financijsku pomoć. Trebate li trenutačni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li ikada odbijali od banaka i drugih financijskih agencija? Samo zato što smo ovdje za sve vaše financijske probleme. Mi pružamo kamatnu stopu od 2% javnosti, tvrtke i zajednice na jasan i lako razumljiv način, ove odredbe i uvjete. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.
  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. bodo
  #8 bodo 30 kolovoza, 2017, 14:42

  Želim cijeniti Leroy Wolf od Payday Financier PLC-a koji mi pomaže kupiti zajam
    Dobio sam svoj kredit bez stresa nakon
  Suglasni s uvjetima i uvjetima otplate tvrtke.
    Ako vam je potrebna financijska pomoć kontaktirajte ih putem e-pošte. [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. sun life
  #9 sun life 29 kolovoza, 2017, 20:13

  Trebate li brzi novac za vašu tvrtku, opremu, inventuru ili ekspanziju?
  Mi
  Su ovdje kako bi vam pomogli. Sun Life Financial Corporation pruža financijska rješenja za sve vrste poslovanja,
  I male i velike. Pružamo alternativne poslovne zajmove, pružamo radne radove potrebne i ponosni
  Sami na našem brzom preokretu kako bismo vam dobili što vam je potrebno novca što je brže moguće. Pošaljite
  nam e-poštu danas
  [email protected] da biste se raspitali o našim uslugama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. harry carlos loans
  #10 harry carlos loans 29 kolovoza, 2017, 09:07

  Pozdrav, ja sam dr. Harry Carlos, privatni zajmodavac koji dajem zajam onima kojima je potreban zajam, i one koji žele započeti novi posao. Dajem osobne zajmove, poslovne zajmove, studentske zajmove, zajmove za tvrtke i Sve vrste zajmova, u kamatnoj stopi od 2% kontaktirajte danas na: [email protected]

  ZAJEDNIČKI ZAHVALNIK

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Perez
  #11 Perez 26 kolovoza, 2017, 00:59

  Pozdrav mojim kolegama odavde Hrvatska Moje ime je g. Perez odavde Srbija želim svjedočiti dobroj vijesti gospodina, prošli tjedan kada sam trebao hitni oblik kredita vidio sam post u internetu pa sam kontakt I slijedite upute u nastavku jer moram dobiti zajam što brže mogu ići i započeti ribarsko poslovanje pa sam se prijavio za kredit od 500.000.000 kako bih proširio svoje riblje poslovanje i platio dug tako da sam kontaktirala gospođu Stella Rene Below{[email protected]} gdje moj gotovinski zajam od 500.000.000 bez odgađanja ili stresa pa moja kolegica braća i sestra kad ikad trebate zajam trebam se povezati s tvrtkom gospođa Stella Rene i dobiti iznos kredita Trebate i danas sam došao na stranicu da kažem hvala gospođi Stella Rene i tako se povežete i držite u kontaktu s njom danas i dobijate svoj kredit danas jer sada kada je posao mora biti bolji tako da imam dobivanje kredita Danas i ja također iskoristiti vrijeme za reći anyo Ne iz Hrvatske da se povežete s g. Stella Rene zajmom i slobodno od prevare pa ovdje e-mail ispod: {[email protected]} pa me sada dopustite da se ovdje prestanem i bit ću ovdje čekati moj drugi brat i sestre svjedočenje danas Jer je gospođa Stella Rene to učinila za mene i omogućila mi da živim i proširim svoje poslovanje jer joj je zajam osiguran i nema sumnje o njezinim kreditima što je sigurnost i sigurnost.
  Bog joj blagoslovi i društvo danas.

  Perez

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. David myers
  #12 David myers 24 kolovoza, 2017, 21:27

  Jeste li u potrazi za pravilnim zajmodavac ONLINE?
           
             Nudimo poslovne zajmove;
             POČETNI ZAJMOVI
             ZAJMOVI TVRTKE
                 OSOBNI ZAJMOVI
                 TAKO KONTAKTIRAJTE NAS VIA EMAIL [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. HENSHEW
  #13 HENSHEW 15 kolovoza, 2017, 22:20

  Trebate li kredite uz nisku kamatnu stopu? Jeste li odbijeni zajmovi od banke
  Jer nemate kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od banke?
  stres? Onda ste na pravom mjestu, kontaktirajte nas sada
  [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Anonimno
  #14 Anonimno 15 kolovoza, 2017, 08:31

  Pozdrav svima
  Mi smo tomsonalexlenders, specijalizirani smo za davanje velikih i malih kredita po stopi od 4% za peroid. Ali dobar deo je da davamo ogromne kredite onima koji žele da pokrenu mali posao danas ili ako ste zamišljeni da uzimate svoje obrazovanje i druge koji imaju potrebu za kreditima, spremni smo da vam damo Krediti u ovim rasponima.
  Naši krediti koje možemo obraditi između tri dana su
  $ 10,000
  $ 5,000
  $ 2,000
  U bilo kojoj valuti

    Krediti koje možemo procesirati između jedne sedmice su
  $ 30,000
  25.000 dolara
  U bilo kojoj valuti

    Krediti koje možemo obraditi između mjesec dana su
  $ 1,000000
  50.000 dolara
  U bilo kojoj valuti

  Mjesečni krediti nisu namenjeni svakom članu javnosti.
  Sve što treba da uradite je da se danas prijavite sa nama i da budete partner koji će takođe pomoći drugima.
  KONTAKT EMAIL @ = [email protected]
    Bog vas blagoslovio

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. tomsonalexlenders
  #15 tomsonalexlenders 15 kolovoza, 2017, 08:31

  Pozdrav svima
  Mi smo tomsonalexlenders, specijalizirani smo za davanje velikih i malih kredita po stopi od 4% za peroid. Ali dobar deo je da davamo ogromne kredite onima koji žele da pokrenu mali posao danas ili ako ste zamišljeni da uzimate svoje obrazovanje i druge koji imaju potrebu za kreditima, spremni smo da vam damo Krediti u ovim rasponima.
  Naši krediti koje možemo obraditi između tri dana su
  $ 10,000
  $ 5,000
  $ 2,000
  U bilo kojoj valuti

    Krediti koje možemo procesirati između jedne sedmice su
  $ 30,000
  25.000 dolara
  U bilo kojoj valuti

    Krediti koje možemo obraditi između mjesec dana su
  $ 1,000000
  50.000 dolara
  U bilo kojoj valuti

  Mjesečni krediti nisu namenjeni svakom članu javnosti.
  Sve što treba da uradite je da se danas prijavite sa nama i da budete partner koji će takođe pomoći drugima.
  KONTAKT EMAIL @ = [email protected]
    Bog vas blagoslovio

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. MAGRET JAMES
  #16 MAGRET JAMES 6 kolovoza, 2017, 16:34

  Zdravo,
  Trebate hitni zajam? Jeste li u dugu? Imate li lošu Credit? Jeste li odbili banke, trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč njihovim lošim / lošim bodovima. Mi dajemo i poslovne i osobne zajmove s dugim i kratkoročnim trajanjem po Vašem izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po nišama za pojedince i tvrtke .. Naš zajam programer je brz i pouzdan, primjenjuje se danas i dobiti vaš instant odgovor. Zajmovi su dobro osigurani, 100% zajamčeni i kupcima je osigurana maksimalna sigurnost. Za daljnje ispitivanje kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: ([email protected]) i dobijte svoj kredit danas.
  Gđa Magret james MD / izvršni direktor
  E-mail: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. poklisar
  #17 poklisar 2 srpnja, 2017, 15:28

  Frano, ti si vjerojatno duboko nesretan čovjek bez prijatelja i valjda ti je prijateljica samo tipkovnica. Jadan si ti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. FRANO
  #18 FRANO 1 srpnja, 2017, 16:00

  DANAS SAM SE OBARTIO STEPINČEVSKOM-HOLKAUSTSKOM VJEĆU,NA NJIHOVOM PORTALU ,DA MI DOZVOI ,KAO MARXISTI DA SE OGALSIM REPLIKOM NA KOMENTAR ,POŠTOVANOGGOSPODINA HITZRECA ,TIČUĆI SE DANA DRŽAVNOSTI.

  OBJVLJUJEM SADRŽAJ MOGA ZAHTJEVA I SADRŽAJ MOJE REPLIKE ,POŠTVANOM GOSPODINU HITRECU.

  DANAS SU KARMINE SAMO-UPRAVNOJ -SOCOJALČISTIČKOJ DRŽAVI HRVTASKOJ.!!~!!
  OVO SU DANAS ,ZAISTA,PRAVE KARMINE ,TAKO STOJI I U NASLOVU OVOG NOVINSKOG
  IZVJEŠATAJA ,A JA DODAJEM DA SE SLAŽEM I DA JE OVAJ DATUM ZAISTA DAN KADA JE UMRLA SLOBODA RADNIČKOG SAMOUPRAVNOG USTROJA DRUŠTVENO-PROIZVOIDNIH ODNOSA,U JUGOSLAVIJI ,ODNOSNO ,U HRVATSKOJ,KADA JE PO PRVI PUT LJUDSKO BIĆE ,ODNOSNO, JEDNA LJUDSKA ZAJEDNICA SLAVENSKIH GRAĐANA,UJEDINJENA U JEDNOJ ZAJEDNICI ,DRŽAVI JUGOISLAVIJI ,RADNIČKOM REVOLUCIJOM UKINULA KLASNU DRŽAVU I NJENE SVE ISNTITUCUJE I UVELA NARODNO-RADNIČKO-SAMOUPRAVLJANJE SREDSTVIMA ZA PROIZVODNJU ,ŠTO ĆE REĆI,PO PRVI PUTA U LJUDSKOJ POVIJESTI SE JEDNA ZAJEDNICA POPELA ,SVOJOM SVIJEŠĆU NA STUPANJ SAMOSTALNE SAMOSVIJESTI PA UKINULA PRIVATNIO VALSNIŠTVO I UVELA ZAJEDNIČKO NARODNO SMAOUPRAVNO ODLUČIVANJE O SVOM STVARANJU MATERIJALNIH VRIJEDNOSTI ,NJIHOVOJ UPOTREBI ZA EGZISTENCIJU I PERSPEKTIVNI RAZVOJ. DAKLE,TOGA DANA NAS JE KATOLIČKA CRKVA ,UZ SVESRDNU POMOĆ ,VATIKANA ,I ZAPADNE SVETE ALIJANSE NAPALA , NAČINILA VELIKE ZLOČINE ,NAJSLIČNIJE ONIMA IZ VREMENA III -ĆEG RICH NAPALA NAS HORDAMA PROFESIONALNIH UBOJICA LJUDI ZA NOVAC I SVOJIH DINARSKIH TALIBANA ,UVIJEK SPREMNIH ESKADRONA SMRTI ,U SLUŽBI ZLOČINAČKAECRKVE U HRVTA ,POTOMCIMA STEPINLČEVIH KRVOLOČNIH AŽDAJA ,USTAŠA KOJI SU 4 GODINE ,POD ZASTAVOM BOŽJE DRŽAVE ,U SLUŽBIN III-ĆEG REICHA, ČISTILI OVU SLAVENSJKKU ZAJEDNICU HRVATSKIH GRAĐANA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJI NA NAJZVJERSKIJI NAČIN PA SE TA AUTOHTONA SKLAVENSAK ZAJEDNNICA, HRVATSKIH GRAĐANA,KAO I UVIJEK NEPOKORENA , ODUPRLA SE ,UZEVŠI PUŠKE I PROTJERALA TU KATOLIČKO-KRVOLOČNU POŠAST,TE DINRSKE TRIBALNO-ANTROPOIDNE KATOLIČKE BOJOVNIKE ,KRVOLOKE ,POSMPREMIVŠI IH NAJVEĆI DIO ,NARODNIM SUDOM U CRNU RUPU, A DOBAR DIO BIVA SPAŠEN OD ZAPADNE KATOLIČKRE ,ZLOČINALČKLO-PLJAČKAŠKE CRKVE I POSEBNO VATIKANA ,TE IH RASULA PO SVIM DRŽAVAMA KATOLIČKOG SVIJETA ZAPADA ,A POSEBNO PO JUŽNOJ AMERICI DGDJE SU SU SE SPECIJALIZIRALI ZA MARVENSKE GONIČE ,GAUČE.
  I DANAS PONOVNO MI ANTIFAŠISTIČKI ,AUTOHTONI HRVATSKI GRAĐANI, PONOVNO MORAMO SLUŠATI CEREMONIJALNA SLAVLJA O GODIŠNJICI I DANU KADA JE PONOVNO REINKARNIRANA TA STEPINČEVSKA ,KALSNO-ROBOVSAK DRŽAVA. NADAM SE DA ĆE ANTIFAŠISTIČKI ,SVJESNI ,HRAVTSKI GRAĐANI IMATI NA UMU ,NA BRIZI ,DA SE OVA STEPINČEVSKA, ROBOVLASNIČKA DRŽAVA ,ŠTO PRIJE PROMJIJENI U ONU PRAVU ,SAMOUPRAVNU -HRVATSKU DRŽAVU,DRŽAVU SVIH NJENIH GRAĐANA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. FRANO
  #19 FRANO 1 srpnja, 2017, 04:56

  MAJA RUNJE??ŠTA JE TO I TJKO JE TO???

  PO NAŠEM STANDARDNOM JEZIKAU ,RUNJAVOST JE DLAKAVOST ,A DALAKAVOST JE BIOLOŠKA FORMA NEKOG BIĆA KOJE MOŽE BITI ZOOLOŠKE PASMINE NA ČETIRI NOGE ,ILI MAJA RUNJE ,JEST NEKA SPODOBA , TRANSFORMIRANA U MISLEĆE BIĆE N A DVIJE ZADNJE NOGE ,NA STUPNJU HOMO-EREKTUSA ČIJA SE SVIJEST GNIJEZDI NA STUPNJU ČULNE IZVJESNOSTI KADA JOŠ NE RASPOZNAJE PREDMETE OD POJAVA ,ALI JE IZ DINARSKIH RASPUČA I BESPUČA ,IZ NEKOG KATUNA ,DOSPJELA U KONVIKT ,KATOLIČKE CRKVE KOJA JU JE UZELA POD SVOJU BRIGU DA JU NINDIKTRINARA U SPODOBU IZ ALTAJSKE NAGONSKE SVIJESTI , NA STUPANJ MISLEĆEG BIĆA , ČIJI RAZUM VEĆ SADA, STOLUJE NA STUPNJU OBIĆNOG LJUDSKOG RAZUMA KOJI JE UVJEK SPOSOBAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDKSE HUMANOSTI ,REČE HEGEL,A TAKVE SPODBE SU VOJNICI KATOLIČKE CRKVE OD NJENOG POSTANKA, KOJA JE KROZ POTOKE LJUDSKE KRVI GAZILA NAJČEŠĆE LNUDSKE ŽIVOT E , A UVJEK I APSOLUTNO ,NOGAMA GAZILA LJUDSKO DOSTOJANSTVO. ISTINA , RUNJE I DANAS NAJČEŠĆE POKAZUJE SVOJ ALTAJSKI NAGON HOMO-EREKTUSA, NA STUPNJU STEPINČEVSKOG ZLOČINAČKOG NAGONA , ALI POD KONTROLOM ZLOČINAČAKE CRKVE U HRVATA KOJI JOJ POMAŽE DA I DALJE SVE VIŠE OSVAJA VLAST ,OSIM KAPITALA I ONU DRUGU DUHOVNU ,ŠTO ĆE REĆI DA ZAUSTAVI SVAKO NAPREDOVANJE CIVILIZACIJE U ONOM PRAVCU KOJI OSLABLJUJE POZICIJE CRKVE ,PA JE DLAKAVA RUNJE POSTALA PRAVA KTAOLIČKA ,KRIŽARSKO-VUKODLAČKA,KRVOLOČNA REVOLUCIONARKA ,OSVAJA TRGOVE I SKVEROVE SVOJIM OKUPLJANJEM DINARSKIH SOPODOB A,IZ VUČJIH KATUNA I DINARSKIH NAHIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. ALICIANA CASTELO
  #20 ALICIANA CASTELO 28 lipnja, 2017, 07:02

  zdravo
  Ja sam gospođa Aliciana Castelo privatni zajam zajmodavac koji daje životno vrijeme priliku kredita. Trebate hitni zajam za isplatu dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li banke i druge financijske agencije odbili? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) Posudimo novac od ljudi koji trebaju financijsku pomoć, koji imaju loše kreditne ili potrebne novce za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij kako bi obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnicu, a mi ćemo biti spremni ponuditi vam zajam. ([email protected])

  Hvala

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code