MAĐIONIČAR SILLY BILLY NASTUPIO U ZAGREBU

MAĐIONIČAR SILLY BILLY NASTUPIO U ZAGREBU

30. prosinca, 2013.

JOZO BOZO I SILLY BILLY Custom

Omiljeni mađioničar brojnih svjetskih zvijezda Silly Billy ove nedjelje 29.prosinca gostovao je u Zagrebu kako bi brojnim mališanima uljepšao blagdane. Legenda svjetske magije nastupio je na mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha – Jozo i prijatelji  u Maloj dvorani KD Lisinski u tri izvedbe i to od 10, 12 i 14 sati.

Silly Billy pravim imenom David Friedman svjetski je broj jedan kada je u pitanju dječja magija. Silly Billy je do sada nastupao pred brojnim svjetskim zvijezdama poput Madonne, Brucea Springsteena, Susan Sarandon, Sultana od Bruneja i brojnim drugima, a termini za njegove čuvene predstave rasprodani su i godinu dana unaprijed. Ovaj je Njujorčanin autor najpolularnije knjige o mađioničarstvu za djecu, tvorac mnogih trikova i mađioničar kojeg obožavaju i djeca i odrasli.

Organizator gostovanja je domaći mađioničar  Jozo Bozo.

Čarolija osmijeha – Jozo i prijatelji namjenjena je djeci s posebnim potebama, mentalnim i fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima kako bi radosni božićni trenutak uz smijeh, radost i čaroliju doživjeli svi zajedno, uz međusobnu toleranciju, jednakost i prihvaćanje na najljepši mogući način. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code