KRAKOVI ZLA

KRAKOVI ZLA

20. kolovoza, 2014.

KRAKOVI ZLA Custom

Portal Tjedno eksluzivno najavljuje novu knjigu Saše Radovića

 

Priredio: R.F.

Istarski publicist i aktivist, višegodišnji kolumnist portala Tjedno te bivši pripadnik HV-a Saša Radović, napisao je još jednu knjigu, koja je pred izdavanjem, a u kojoj ovog puta opisuje lucidnu borbu dragovoljca Domovinskog rata, časnika HV, s agentima zloglasne komunističke UDB-e udruženim s magičnim DORH-om…

Najnovijom knjigom pod naslovom „Krakovi zla“, čiji je završni predgovor i grafičko rješenje naslovnice portal Tjedno dobio ekskluzivno na uvid, Radović još jednom pokazuje kako ne odustaje od raskrinkavanja tajnih sprega legalne vlasti s lokalnim i svjetskim kriminalnim miljeom sa stvaranjem milijunskih crnih fondova u vladajućim strankama Republike Hrvatske. Osim toga, knjiga najavljuje padom Perkovića i vjerojatne buduće pravosudne rasplete od kojih je najinteresantniji onaj koji ukazuje na moguće uhićenje bivšeg Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske, Mladena Bajića. Autor se bavi i Zakonom o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva i kaznenih djela iz procesa pretvorbe i privatizacije budući se u praksi u tu pravosudnu mrežu upecala samo jedna zlatna ribica – dr. Ivo Sanader. Sve druge ratno – pretvorbene slatkovodne pirane ili pak morske hobotnice još uvijek nesmetano plivaju…

PREDGOVOR

Jao onima koji zlo dobrom nazivaju, a dobro zlom…

Izaija (5:20)

„Krakovi zla“ istinita je priča o neravnopravnoj i suludoj borbi dragovoljca Domovinskog rata, časnika HV, s agentima zloglasne komunističke UDB-e udruženim s DORH-om. Kaznena prijava i javne objave u tisku o ratnom profiterstvu i bogaćenju u stotinama milijuna eura – anulirane su progonom i kažnjavanjem prijavljivača. Iako je ovaj obračun bio na naslovnicama svih dnevnih tiskovina i na glavnim vijestima TV, Republika Hrvatska ostala je slijepa i gluha. Klan Josipa Perkovića i Mladena Bajića, još je jednom uspješno obranio zločince, bogate ratne i pretvorbene profitere.

Svi detalji su autentični i u velikoj mjeri javno objavljeni prije ovdje opisanih događaja – osim pratećeg segmenta koji je obavijen neprozirnim velom tajne. To je prvi puta otkriveno i objavljeno djelovanje Cyber Warfare ili kibernetičkog ratovanja u Hrvatskoj. Akcije te organizacije započete jedan dan nakon uhićenja autora ove knjige rekonstruirane su po kratkoj izjavi umirućeg agenta u antičkom teatru u Puli dana 17. svibnja 2014. godine. I po naknadnim, zaštićenim kontaktima.

U kratkom isječku povijesti našeg doba bit će dotaknuto i ozračje događaja – sprega legalne vlasti s lokalnim i svjetskim kriminalnim miljeom, stvaranje milijunskih crnih fondova u vladajućim strankama Hrvatskoj demokratskoj zajednici (HDZ) i Socijal demokratskoj partiji (SDP), te pljačka državnih resursa pretvorenih u privatnu imovinu.

Jedini cilj ove zajedničke akcije klana UDBA (Uprava državne bezbednosti bivše SFR Jugoslavije) – DORH (Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), bio je zaštititi imovinu ratnih profitera u Hrvatskoj od moguće konfiskacije. U drugom planu, u pozadini je i zaštita ostalih pljačkaša resursa tranzicijske Hrvatske. Imperativ umrežene hrvatske vlasti i kriminalnih struktura onemogućavanje je istražnih postupaka o podrijetlu imovine bogatih tajkuna. Ukoliko bi se otvorila i jedna, jedina objektivna istraga – raspao bi se kompletan sustav. Stupovi crnog kapitala popadali bi jedan za drugim! Resursi i milijarde, opljačkani od 1990. godine do danas, bili bi vraćeni hrvatskom narodu.

U ovoj akciji skrivanja ratnog profiterstva, klan UDB-e i agenata DORH-a uključio je javne medije, tisak i TV. Podaci o „ucjeni od 1.000.000 eura“ i hapšenju autora, lukavo začinjeni neistinama, ciljano su „curili“ u javnost. Sadržaji sudskih rješenja i službenih akata stizali su na naslovne stranice i u informativne TV emisije prije nego osumnjičenom „ucjenjivaču“ i njegovom odvjetniku. Slike iz zaplijenjenih mobitela, DORH je poklanjao ili prodavao dnevnom tisku.

TV i posebice najveći dnevni „Jutarnji list“, objavljivali su u udarnim vijestima sva imena i detalje iz scenarija „Krakova zla“ – osim onih zabranjenih.

Zaštićena su (zabranjena) imena pripadnika grupacije ubojica zloglasne UDB-e, koalicijskog partnera DORH-a u ovoj surovoj igri. Nigdje nema imena tih kompromitiranih i javnosti poznatih osoba, iako su bili i sudionici i svjedoci. Za korumpirane medije, tisak i TV – to je bila tabu tema. Nezavisni portali pratili su proces daleko objektivnije nego službena državna glasila.

Na žalost i tugu svih nedemokratskih sustava – tabu tema je sve manje. Pojavio se internet i unio pomutnju u ustaljene načine skrivanja istine. Danas je potrebno samo utipkati u Google neko udbaško ime iz teksta ove knjige i pojavit će krvava povijest tajnih službi bivše SFR Jugoslavije – ali i sramotna sveza s novim strukturama nove Hrvatske. Naći ćete tamo i strogo povjerljive dokumente o likvidacijama hrvatskih domoljuba.

U samo tri godine od uhićenja autora, klan UDBA – DORH, izgubio je svog vodećeg čelnika, Titov udbaš Josip Perković godinama će trunuti u njemačkim kazamatima. Mladena Bajića čeka slična sudbina, onim časom kad Hrvatska postane pravna država – Bajić će biti uhićen.

U ovoj bizarnoj, istinitoj priči događaji su stvarni, sva imena su prava, poznata hrvatskoj a dijelom i svjetskoj javnosti. Kulminacija „Krakova zla“ dogodila se 2011. godine u državi Hrvatskoj izrasloj u ratu dviju republika bivše SFR Jugoslavije – agresora Srbije i napadnute Hrvatske. U krvavom ozračju, naglo bogaćenje vladajućih struktura, kriminal, korupcija i stvaranje tajkuna – ukazalo je na istinu o tom ratu. Bio je to dio plana jugoslavenskih tajnih služba definiran 25. ožujka 1991. u Karađorđevu u dogovoru dvaju predsjednika, Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana. Taj sastanak – za razliku od ostalih 47 sastanaka dvaju predsjednika – obavijen je tajnom. Rat je vjerojatno planiran, jer samo u kaosu rata, vlast je mogla brutalno opljačkati resurse svoje zemlje. Zločini ratnog i pretvorbenog profiterstva, privatizacija, uz sve vrste kriminala i korupcije – postali su sastavni dio Republike Hrvatske do današnjih dana. Dragovoljci i branitelji Domovinskog rata ginuli su po bojišnicama dok se bogatila hrvatska politička elita.

Učinkovit mehanizam zaštite koji godinama štiti ratne profitere, korupciju, te pretvorbeni i klasični kriminal – hrvatsko je tužiteljstvo nazvano DORH. To „tužiteljstvo“ od 98% nezakonite pretvorbe nije procesuiralo ni optužilo nikoga. Stotine kaznenih prijava s relevantnim dokazima o ratnom profiterstvu i o ratnim zločinima završavalo je i završava na prašnjavim policama ili u košu za smeće.

Izuzetak je optužnica simbola HDZ-ove „legalne“ pljačke, bivšeg premijera Ive Sanadera i same stranke Hrvatske Demokratske Zajednice. Optuženo je i nekoliko marginalaca (Polančec, Čobanković, Rončević…), no njihove su kazne simbolične.  Dogodilo se to tek kad je i vrapcima na granama bilo jasno da HDZ gubi vlast. No, ostala je čvrsta zaštita – najbogatijih!

U ovakvom kolopletu smrti, zločina, kriminala, droge, korupcije i podlosti – događaju se i svjetli pomaci, pokušaji da se otvore procesi ratnog i inog profiterstva. Nažalost, ti pokušaji završavaju ovako kako završavaju!

Kažu da nada posljednja umire. Ali nada u promjene izjalovila se nakon izbora na kraju 2011? Nastavljeno je kriminalno bogaćenje SDP-ove elite (umjesto HDZ-ove). Nova vlast u sprezi s bivšim Titovim vođama tajnih služba (OZNA, UDBA, SDB) Josipom Perkovićem, Josipom Manolićem i Zdravkom Mustačem – nastavila je posao.

Za oduzimanje opljačkanih hrvatskih resursa imamo dobru podlogu – Zakon o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva i kaznenih djela iz procesa pretvorbe i privatizacije („Narodne novine“, broj 57/11). Ali, nemamo poštene ljude da to provedu. Potrebne su radikalne promjene pravosuđa, policije, carine, porezne politike i ostalih kadrova s vrha državnog aparata. Samo tako moguće je Hrvatsku izvući iz duboke kaljuže nemorala i siromaštva.

U „Krakovima zla“ ne radi se samo o jednom milijunu ili o nekoliko milijuna – nego o milijardama. Ukoliko padne prvi ratni profiter i njegova imovina bude konfiscirana – past je domino učinkom i ostali tajkuni s nelegalno stečenom imovinom. I njihove milijarde! No, svaki pokušaj prozivanja tajkuna ili bilo kakvu destabilizaciju umrežene vlasti i krim miljea, učinkovito rješava klan UDBA – DORH. Moćni Joža Perković pao je, ali ostali su nasljednici.

Rješenje je u buđenju svijesti hrvatskog puka. Moramo se riješiti pogubne pasivnosti, straha i poznate „hrvatske šutnje“. Treba izaći iz kuće. Četiri miljuna Hrvata moraju pokriti Ilicu, Jelačić plac, Kamenita vrata i Markov trg. Moraju svi – nema kukavičkog izostajanja – svi!!! Samo tako može kriminalna, nenarodna i egoistička elita nestati s političke scene Hrvatske. T

 

24 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Bleiburg
  #1 Bleiburg 28 kolovoza, 2014, 14:55

  -U-sraše, vaš Bezglavnik Ante Pavelić, umro je, a da prije “toga” NIJE povukao njegovu objavu rata prema USA.
  Tako da ste vi, de-iure, još u ratu sa USA … a uskoro i de-facto!
  Stoga, -U-sraše, – ne serite, … jer vas čekaju nove (sofisticirane) Blajburgerizacije, četveroredi i jame. … ahahahaha.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Odalamitelj
  #2 Odalamitelj 28 kolovoza, 2014, 09:38

  Legedarna Nela Eržišnik bila je istinska moderna ‘Liepa Plavka’ i to kao sestra američkog pukovnika, Dr-a Masa, koji je počeo u NDH u elitnim postrojbama ličkih ustaša, a kao takav bio je izabran da ide na specijaliziranu vojnu izobrazbu u Južnu Francusku, gdje je vidio pobunu Hrvata protiv ‘trenera’ kad je palo od vatre Wehrmachta preko 30 hrvatskih glava. Preživio je taj pokolj i našao se kao dobrovoljac u Američkoj vojsci kao dobrovoljac za odlazak na bojišnicu u Koreji. Iz tog rata izišao jekao pukovnik i diospio na vojno učilište u USA, iz kojeg je s titulom doktora medecine specijaliziran u osteopatiji. Tako kompletiran, je dospio je u centu NATO Saveza u Monsu , gdje je u suradnji s vodećim čovjekom HNV-a pripremio teren za stvaranje buduće Hrvatske vojske i njezin pristup NATO Saveza. A što se tiče Nele i te krepaline od KOS-a, jedno je sigurno: znali smo točno kao zmiji satrti glavu, pa je sasjeci na kolutiće. Koji su zgaženi potkovom pod desnom petom ustaške čizme.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 26 kolovoza, 2014, 12:48

  Tko je taj “A.R. Knežević”?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Panula
  #4 Panula 26 kolovoza, 2014, 10:20

  Tko bi rekao da im je i A.R.Knezevic na ‘vezi‘…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. data
  #5 data 24 kolovoza, 2014, 20:58

  Dok je, kao austrougarski vojnik u ruskom zarobljeništvu, glavinjao Rusijom, poput vuka samotnjaka, Tito je imao izvrsnu priliku spoznati tko to ustvari vlada Rusijom … i spoznao je.
  To su, od 1917. do danas, uvijek ljudi iz istog hazarsko-aškenaskog (genetski: turkmensko-mongolskog) miljea, tzv. fake-jews’s … kako ih zovu na Zapadu.
  Eto, zbog TOGA je bilo “ono” – NE Staljinu (koji je bio marioneta “takvih” – upravo kao i sadašnji Putin a i svi “oni” između Staljina i Putina).

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 24 kolovoza, 2014, 17:48

  Na osnivačkom sastanku KOMINFOERMA u Poljskoj, Tito je tražio da centrala te obavještajne staljinističke mafije bude u – Zemunu. To su Sovjeti prihvatili i počela je izgradnja megalomanske tvrđave čiji su temelji bili duboki 40 m, a kad je ponapredovala n adgradnja prvih deset katova, Anglosaxonci su udarili šakom o ‘zeleni stol’ i zahtjevali od Staljina da poništi tu suludu ideju JBT-a. I tako je i bilo. Centrala Kominforma je narasla svega nekoliko katova, U prizemlju je ugradjeno 4.000 žarulja, a sve je to pretvotreno u ‘Hotel Slavija’koji i danas postoji u Zemunu. A nakon toga Anglosaxonci su prisilili istriskanog Tita da stane ponavljati kako je on rekao Staljinu NE! Istina? Pročitajte u ‘Velikoj Sovjetskoj Enciklopediji članak ‘Zadar’ u kojem (nakon smrti Staljina!, 1954) Rusi nazivaju Tita – fašistom. N:B: Ako ova istina u vašem stomaku proizvodi mučninu, popijte vodku, bit će vam lakše…

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Guest
  #7 Guest 23 kolovoza, 2014, 18:31

  >>>>>jer svi izručeni i moguće buduće izručeni agenti čuvali su sistem kojega eto više nema.Hrvatska je slijednik ex Juge po svim svijetskim pravnim normama dakle slijednik i onih koji jesu izručeni a koji usput rečeno jesu zaslužni za stvaranje te iste Hrvatske.Dakle svi današnji pripadnici tajnih službi moguće su žrtve nekog idućeg sistema jer Jugu smo čuvali čak i Golim Otokom kao i svim Lepoglavama ali zalud ,trajalo je samo 45 godina.Hrvatsku ne čuva nitko osim dva trula MiGa.21 na kojima sam osobno još 1974. polijetao sa aerodroma Ples>>>>.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Guest
  #8 Guest 23 kolovoza, 2014, 18:24

  Još jedno upozorenje a mislim na izručivanje agenata službi ex Jugoslavije.U svijetu važi uvriježeno pravilo da se agenti tajnih službi ne izručuju ma po bilo kojoj osnovi bili traženi.USA svoje agente ne izručuje,Rusija svoje agente ne izručuje .Hrvatska svoje agente izručuje bespogovorno čime dokazuje da je dostigla DNO DNA koje jedna iole relevantna država može doseći.No svim aktuelnim agentima sadašnjih službi a kojima su generalije dostupne javnosti na bilo koji način za zamisliti se je>>>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 23 kolovoza, 2014, 18:01

  >>>>I još ovo ,tajne službe bilo koje države na svijetu smatra se da su postigle maximalnu uspješnost tada kada se o njihovom postupanju tj. radu i rezultatima njihovoga rada ne sazna u javnosti ništa ama baš ništa pogotovu se to odnosi na imena ili status bilo kojega djelatnika istih službi pa makar on bio i civilni majstor pri službi bilo u mirnodobskim ili u ratnim uvjetima .Ona pak služba koja iznosi svoje argumente ili kontra argumente u javnost u mirnodobskim uvjetima bolje da nikada ne dospije u stanje djelovanja u ratnim okolnostima jer je već unaprijed neprijatelju odala svoje pozicije djelovanja baš iznošenjem kako sam prije naveo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Guest
  #10 Guest 23 kolovoza, 2014, 17:51

  >>>>>I još samo nešto na adresu obavještajne zajednice RH, afera koja je dospijela u žižu javnosti a poradi generala i autora naslovne knjige iz članka nikako i ni u kojem slučaju nije smijela ugledati svijetlo dana.Gospodo iz tajnih službi demokracija je sasvim različit pojam,bitno različit od trodiobe vlasti i sasvim odmaknut od politike u segmentu operativnoga rada tajnih službi bilo vojnih ili civilnih.To što se je desilo u navedenom slučaju vrsna služba riješila bi sačekušom naravno sa prigušivačem na dugim cijevima i ….mir božji.U slučaju da se tako ne riješi i da slučaj dospije na sud onaj sudac koji ne uvažava argumente službe ima da leti ko gnjila kruška.To je gospodo demokracija >>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Guest
  #11 Guest 23 kolovoza, 2014, 17:28

  Usput moram spomenuti da si nitko ne gaji iluzije mene tražiti po osnovi ovih članaka,policiju dakako izuzimam, jer sam osobno 40 godina pod ratnom uzbunom tj. od neposredno prije potpisivanja OZIMSKIH SPORAZUMA kada sam spavao u helihopteru sa upaljenim pogonskim agregatom tj. u punoj borbenoj pripremljenosti letelice, spreman na SAMOODBRANU I ZAŠTITU uza sve spreman poletjeti i sletjeti na aerodrom u RIMu Italija no o tome nek vam da informaciju moj ex komandant general RV i PVO gospodin Antun Tus.Sjetiti će se on koja je vazduhoplovna ekipa kampanjolom došla po njega krajem uzbune i prestanka ratnih okolnosti tada 1974. na aerodrom Cerklje ob Krki SLO.Dakle na provokacije najprije ispraznim okvir pa onda konstatiram tko si ……PS nemojte me provjeravati ,ne zajexavam se.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Guest
  #12 Guest 23 kolovoza, 2014, 17:11

  >>>>U to vrijeme njihova relacija bila je šire europska i stoga je između ostalih aktivnosti u tome kontextu u Parizu boravio Vinko Sindičić kao i još neki drugovi iz službe.Naravno bio sam i ja tamo i da sam onoga kritičnoga trenutka bio naoružan a trebao sam biti,sada zasigurno nebih ovdje pisao jer me nebi bilo.No kasnije naivčina Franjo Tuđman dao se preveslati bedastoćom i podmetnutom kvazi domoljubnom pjesmom “Bože čuvaj Hrvatsku” i čitavo krdo polubtaće arbanaske abolirano je po svim točkama.Taština pok. Franje Tuđmana mojega kolege iz KOS.a ex Juge bila je neizmjerna a to je pokazivao tijekom rata putem kontakata posredno preko pok.Nele Eržišnik.Ipak pokoj im duši .

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Guest
  #13 Guest 23 kolovoza, 2014, 17:01

  Arbanaski kameleon polubrat od sve gore navedene polubraće arbanaske,godine 1978. nastupio je kao “pjevač” u mjestu Permani udaljenome 10 kilometara od grada Opatije.Sam je tada izjavio da je polubrat navedenoj polubraći T.Ivčiću,V.Ivčiću,Đaniju Maršanu i još nekolicini ,neznam zapravo koliko je njohova mater imala sex partnera,no bili su pod prismotrom ex tajnih službi a poradi šverca zlata i droge sve u svezi sa tadašnjon albanskom mafijom >>>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Guest
  #14 Guest 23 kolovoza, 2014, 16:51

  >>>>Ima još onaj manje poznati kvazi hrvat također pjevač od vel’koga kalibra ,polubrat arbanaski navedenoj polubraći i pok. Vedranu Ivčiću koji je odapeo mlad pod čudnim okolnostima i neka je Duško Jaramaz nepatvoreni antihrvat polubrat po tko zna kojem partneru majke Tomislava ivčića $ company koji im je mater prašio…

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Guest
  #15 Guest 23 kolovoza, 2014, 16:43

  >>>>Jer Tomislav Ivčić polubrat arbanaski plagirao je svjetski poznati hit ” SOLEADO” uglazbivši na iste note kvazi hrvatsku žalopojku”STOP THE WAR IN CROATIA”.Podvala polubrata arbanaskog T. Ivčića definitivno je uspjela kod umišljenoga Franje Tuđmana ,arbanasi nikako nisu bili mobilizirani tijekom domovinskoga rata , no ipak Tomislav Ivčić naletio je pravdi KARME ŽIVOTA i usred Zagreba i izgubio život po radi ugrožavanja hrvatskih interesa time što je na prijevaru oteo “Croatia records” uza sve ostalo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Guest
  #16 Guest 23 kolovoza, 2014, 16:33

  Gospodo iz tajnih službi ,vama je sigurno poznata kvazi hrvatska budnica pod naslovom ” Bože čuvaj Hrvatsku” koju je stranka HDZ uzela kao svoj borbeni poklič.No ex KOS i SDB zna, tako i ja znam, da je tu pjesmu napisao arbanas sa mislima >>>>bože tko jebe Hrvatsku samo da se Arbanasi oslobode mobilizacije u domovinskom ratu>>>>> i Arbanasi NISU BILI MOBILIZIRANI, VARKA IM JE USPJELA. Provjerite jesu li silni arbanaski pjevači i ostali kvazi hrvati-arbanasi bili mobilizirani tijekom rata ili eventualno Oluje.Nisu naravno jer su arbanasi ovom pjesmom preveslali pok.Franju Tuđmana i njegov EGO i tako izbjegli bilo kakve mobilizacije.Ej gospodo iz tajnih službi pa zar vi nemate odjele analitike one kakve sam ja prošao u ratnoj školi ex JNA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Guest
  #17 Guest 23 kolovoza, 2014, 16:03

  FRA MIJO STARIJI >>>>ajd mi odgovori ko ga kome MECHE ti mladjemu ili tvoj mladji netjak tebi….! ? ! HAHAHAH….!…ČUJEM DA FRATRI NE NOSE GAĆE POPUT ENGLEZA KOJI NOSE SUKNJE TJ.kilteve…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Guest
  #18 Guest 23 kolovoza, 2014, 15:46

  >>>>Svim pripadnicima službi koji jesu osmislili akciju koja je rezultirala spomenutom klasičnom policijskom sačekušom nije za zamjeriti što slučaj nisu okončali na klasičan način sve to iz razloga što ih ne pokriva Zakon koji u ovoj Državi nedostaje a taj bi bio ” Zakon o zaštiti Države i državnih interesa” a koji zakon ne dopušta bilo kojoj političkoj stranci razbijanje odn. upliv u trodiobu vlasti tj. zadiranje u operativne radnje koje imaju biti TOP SECRET za svih van službe pa i za Predsjednika Države.Ipak znanje koje je još živući Joža ostavio službama korisno je a sebe vidim u tome jer mi je prvi mentor u službi bio njegov kolega ,stol do stola u uredu u Maksimirskoj ,kasnije u Gajevoj ulici u ZG.u naravno u vrijeme dok ja nisam bio niti rođen .Taj je Jožin kolega iz ZGa upućen na službu doma u Primorje ,namjesto Jože. Živ je Joža i hvala bogu pri zdravoj pameti,pitajte ga sjetiti će se o kome se radi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Guest
  #19 Guest 23 kolovoza, 2014, 15:18

  “KRAKOVI ZLA”uvjeren jesam da su knjiga kao i svi članci ovoga autora pisani iz osobne frustracije time što su neke osobe stasale do čina generala i premetnule se u tajkune a autor knjige i članaka na ovome portalu, iako je bio uvjeren u svoje sposobnosti, ostao kratkih rukava.I ne samo to već je osjetivši osobni poraz i svekoliki gubitak krenuo ucjenjivati ovoga generala koji je uspio.Naravno nas se ni na koji način ne tiče generalov uspjeh .No ipak ako je tome generalovome uspjehu nešto sumljivo i sporno imamo u ovoj Državi one koji o tome brinu a da je tome tako dokaz je to što je bivši premijer ove države kao nekadašnji najmoćniji čovjek već prilično dugo u ćorci.Dakle pravda je ipak dostupna i dostižna bez obzira na okolnost razmišljanja autora knjige da je baš on “odabran” pisati o tuđim lopovštinama.O tuđim DA no o svojima mudro šuti kao i o tome da je naletio na policijsku sačekušu i to ne sasvim slučajno, ne iz ničijega hira već sasvim opravdanu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. fra Mijo Stariji
  #20 fra Mijo Stariji 21 kolovoza, 2014, 14:31

  Nakon onog mitomanijačkog frfljanja o ‘Velikom Bratu’ koji se je ispuhao kao proboden svinjski mjehur, sad imamo posla se ‘Nevidljivim Bratom’ koji je održao na položajima efektivne vlasti svoje servilne sluge i naše zle gospodare – UDBaše. Ono jeste da je Perković sa svojom kompanijom odbačen kao stara izlizana ponjava, ali iza jednog Perkovića ostao je onaj drugi još perfidniji, a da i ne govorimo o mladom Tuđmanu koji ni na kraj pameti nema da rehabilitira bilo mučenika Jastreba ili Mladog Jastreba. Nevidljivi Brat će sve moguće činiti da nas ponižava jer on ne će dopustiti da se na javnoj sceni pojave hrvatski heroji koje ni u Den Haagu nisu uspjeli demontirati, ali – i oslobođeni krivnje, oni moraju ostati izvan javne scene na kojoj se održava samo Thomson. Sve se tu može:cuga, čaga, popevke i krčmarski neredi, ali gorostasi Domovinskog rata odoše u budućnost gdje čekaju da se rodi novi naraštaj Hrvata bez kompleksa i bez straha od povukodlačenog Big Brothera u Nevidljivog Brata.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code