LJETO NA GRADINI

LJETO NA GRADINI

3. kolovoza, 2012.

grupa fit u bogaloo tabfull

Jedna od najcjenjenijih, najeminentnijih ljetnih manifestacija koje se tradicoionalno održavaju u Rijeci – ‘Ljeto na Gradini’ i ove godine posjetiteljima pruža sjajan program. Ovogodišnja ponuda osim primamljivog glazbenog, nudi i zanimljiv kazališni program. Do sada su održane uspješni i vrlo dobro posjećeni koncerti Vanne, Massima, Ri rocka, predstave ‘Državni lopov’, ‘Prijateljice’, ‘Ko radi štrajka od gladi’, ‘Stilske vježbe’, ‘Remetinec, Remetinec’, ‘Profesionac’ u kojoj glume Vedran Mlikota, Goran Navojec, Anica Kovačević, Danko Ljuština u režiji Bogdana Diklića..
U petak 3. kolovoza na Gradini s početkom u 21:30 sati bit će upriličen ‘Jazz Night’ sjajna jazz poslastica sa vrsnim glazbenicima poput Anke Helftich Kvarteta (Ratko Zjača, Martin Gjakonovski, Ratko Divjak) u sklopu svoje europske turneje. Osim Anke Helftich nastupaju i Finger Snap Trio (Henri Radanović, Branimir Gazdik i Zvjezdan Ružić), Tina Vukov i Jazz kvartet, Darko Jurković Charlie.. 
Legendarna riječka grupa Fit
na Gradini će 9. kolovoza proslaviti svoju 30. obljetnicu postojanja. Bit će to prilika da se ljubitelji tog bezvremenskog, jednog od najpopularnijih regionalnih bandova s kraja osamdesetih podsjete starih hitova ‘Mačka’, ‘Zvoni telefon’ kao i novih s albuma ‘2011’ (kojeg su publici dali na besplatni download na internetskoj adresi www.fitrijeka.com ) –  ‘Ne mogu bez nje’, ‘Tajna ljubav’..

Nakon toga na Gradini će se do kraja ljeta među ostalim držati i koncerti Opće Opasnosti, Nene Belana & Fiumensa, klape Intrade, Marka Tolje, Harija Rončevića, poetsko-glazbena večer – koncert Kornelija Kovača s gostima te predstava ‘Jednostavno komplicirano’, stand up night by Željko Pervan i vječna i popularna ‘Sarajevska audicija 4’.
Velebni ambijent pod zvijezdama, sadržaj ovogodišnjeg ‘Ljeta na Gradini’ garancija su kvalitetne zabave i ugodnog opuštanja u ljetnim danima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code