KUNSTBUNKER DUGA RESA

KUNSTBUNKER DUGA RESA

5. srpnja, 2012.

Kunstbunker_festival_2011

Umjetnički projekt KUNSTBUNKER MUSIC & ART FESTIVAL 2012. u organizaciji Udruge ”Kunstbunker Duga Resa” održava se po četvrti puta u Dugoj Resi u Parku dr. Franje Tuđmana (PARK VILA) od 6.- 8.srpnja 2012. Svojevrsna najava festivala održati će se u četvrtak 5. srpnja u Karlovcu (Papa’s bar) u 21 sat kad će koncert na bocama održati glazbenik Dalibor Mateša. Koncert će upotpuniti i izložba slika.

Umjetnički projekt KUNSTBUNKER MUSIC & ART FESTIVAL 2012 je zahvaljujući glazbeniku i skladatelju Robu Spelbergu, razvio suradnju sa studentima Jazz akademije u Grazu i time svoju važnost pozicionirao na internacionalnoj karti suradnje mladih promovirajući multikulturalnost, dijalog, umjetničko stvaranje i volonterizam. Upravo će studenti Jazz akademije omogućiti svim posjetiteljima vrhunska jazz glazbena iskustva:

-petak 6.srpnja u 21:00 otvara koncertni virtuoz,  Karlovčanin VIKTOR VIDOVIĆ.

-petak 6.srpanja, 22:30h Kvartet SQUARE

-nedjelja 8. srpnja u 22.00h JULIA M TRIO, 23:00h CHOCOLATE  DISASTER.

U sklopu projekta svojim angažmanom i stvaralaštvom sudjeluje i Dugorešanka, spisateljica i prevoditeljica IRENA LUKŠIĆ, uz čiju pomoć festival ugošćuje hrvatske književnike BRANKA ČEGECA I MIROSLAVA MIĆANOVIĆA u subotu 7. srpnja. u 20 sati. Povezivanjem sa hrvatskom jazz scenom publici se u subotu u 23:00 predstavlja i rad TRIO 4 in 3, iz Zagreba.

Kako je ovaj projekt otvoren za sve umjetničke medije i žanrove od ove godine uz stalnu izložbu slika i skulptura u parku započinje i projekt ”Galerije na otvorenom”. U malome gradu bez ”prave” galerije. Na zidovima grada Duge Rese bit će izrađeni murali europski priznatih street art umjetnika (SR.X, BTOY, URI, J.BEJARANO, C215, ALICE) i samim time postavljeni temelji buduće Galerije.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code