KRETANJE U PRAVOM SMJERU

KRETANJE U PRAVOM SMJERU

17. rujna, 2012.

bandiczg111

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je u pondjeljak 17. rujna u OŠ Lovro pl. Matačić oglednom nastavnom satu na temu Kretanje u pravom smjeru organiziranom u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se u organizaciji Europske komisije nizom programa svake godine obilježava od 16. do 22. rujna.

Kako se čulo, nastavni sat na temu ovogodišnjeg Tjedna mobilnosti Kretanje u pravom smjeru, održavao se u 115 osnovnih škola grada Zagreba, a prvašićima u Folnegovićevom naselju majce s logom Tjedna podijelio je gradonačelnik Milan Bandić. Za danas su predviđene i razne edukativne igre u povodu obilježavanja Dana zaštite ozonskog sloja i 25. godišnjice montrealskog protokola o tvarima koje oštećuju ozonski sloj. 
Gradonačelnik je spomenuo i to da je u protekle četiri godine Grad Zagreb u konkurenciji oko 2500 europskih gradova redovito ostvarivao iznimno zapažen rezultat te bivao uvršten u prvih deset gradova. Lani je s Larnakom  dijelio drugo mjesto, a sada je vrijeme da budemo prvi – zaključio je gradonačelnik dodavši da je zadovoljan što je Europa prepoznala napore Grada usmjerene prema podizanju kvalitete življenja sugrađana, a to je, rekao je, zajednički uspjeh svih sudionika i partnera u projektu, ali motivacija da se radi još bolje i kvalitetnije

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code