KREDITI ZA RURALNI RAZVOJ, RIBARSTVO I OMOTNICE

KREDITI ZA RURALNI RAZVOJ, RIBARSTVO I OMOTNICE

18. prosinca, 2014.

hbor Custom

HBOR uveo novi program kreditiranja EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice. Podnijeti zahtjev mogu samo potencijalni korisnici kredita za kredit HBOR-a odmah nakon predaje natječajne dokumentacije Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

S namjerom poticanja korištenja dostupnih sredstava EU fondova HBOR je uveo novi Program kreditiranja EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice.  Zahtjev za odobrenje kreditnih sredstava po ovom programu mogu podnijeti svi subjekti koji zadovoljavaju uvjete natječaja u okviru kojeg podnose zahtjev. Sredstvima iz ovog kredita moći će se financirati  troškovi provedbe projekta i to uz prihvatljive izdatke (dio projekta koji će se kandidirati za EU bespovratna sredstva ), i neprihvatljivi izdatci – odnosno izdatci koji čine dio projekta, a koje nije moguće kandidirati za bespovratna sredstva. Na ovaj način HBOR će omogućiti zatvaranje cjelokupne financijske konstrukcije potrebne za provedbu projekta.

Krediti će se odobravati izravno i putem poslovnih banaka s rokom otplate do 14 godina uključujući do 3 godine počeka, odnosno do 5 godina počeka za podizanje i/ili restrukturiranje dugogodišnjih nasada. Krediti će moći biti odobreni uz kamatnu stopu od najmanje 3% za subjekte koji se uklapaju u propise intenziteta državnih potpora.

Ivan Raos T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Mr James Carver
  #1 Mr James Carver 12 siječnja, 2020, 07:33

  Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne kredite, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, bitcoin zajam itd.! Ja sam privatni zajmodavac, kreditiram tvrtkama i pojedincima s niskim i razumnim kamatama od 3%. E-adresa:[email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Pouzdan zajmodavac.
  #2 Pouzdan zajmodavac. 16 kolovoza, 2018, 05:50

  Zdravo,

  Jeste li zainteresirani za dobivanje pomoći od privatnog zajmodavca?
  Jeste li tražili pouzdanog zajmodavca s kojim se možete pouzdati i raditi s punim povjerenjem?
  Jeste li odbijali vašu banku u vezi s dobivanjem kredita?
  Želite li otvoriti tvrtku ili proširiti postojeće tvrtke?
  Imate li hitnu ili kritičku medicinsku situaciju i trebate hitni zajam?
  Imate li dugove za čišćenje i trebate zajam?
  Jeste li student i treba studentski kredit?
  Trebate li zajam za osobne potrebe?

  Ovo je privatni zajmodavac po imenu gospodin Rod Alfred; registriran za posudbu širom svijeta. Ja sam sposoban izdavati sve vrste zajmova s ​​maksimalnim iznosom od 35 milijuna dolara. Pružam 24 sata online gotovinskih kredita s neprekidnom službom za korisnike na čekanju da prisustvujem vama. Bez obzira na vaš posao (zaposleni ili nezaposleni) i dalje ćete dobiti zajam. Dajemo kratkoročne i dugoročne zajmove. Sve ove usluge zajma su kamatna stopa od 3%. Molimo, ako vam treba zajam, kontaktirajte nas dolje ..

  E-adresa: [email protected]
  WhatsApp: + 2 3 4 8 0 2 5 9 3 4 6 9 9

  Ovdje ste uvijek dobrodošli. Dobit ćete svoj zajam ovdje i mi ćemo obrišiti vaše suze. Imamo dobru poslovnu reputaciju. Slobodno nas posjetite danas.

  Hvala vam.
  Direktor.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 19 prosinca, 2014, 19:36

  Jeli netko ima informaciju o tome koliko treba njima u OMOTNICI priložiti da bi se dobilo kredit…?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code