KONCERT JELENE RADAN U TVORNICI

KONCERT JELENE RADAN U TVORNICI

27. rujna, 2013.

x141190351673646751 0

Nakon svega tri mjeseca od objave albuma „Voyage“, glazbeno putovanje Jelene Radan nastavlja se na pozornici zagrebačke Tvornice kulture, 24. Listopada, u suradnji s Koncertnom direkcijom Zagreb te uz podršku izdavačke kuće Menart.

Koncert u Tvornici ujedno je i prva koncertna promocija hvaljenog uratka kojeg je najavio singl „Sjeti me se, ljube“, a aktualni singl „The device“ još uvijek osvaja radijske postaje.

 Album, čiju produkciju potpisuje Edi Cukerić, se stvarao više od četiri godine, a objedinio je na jednom mjestu sve ono što Jelena u glazbi jest i želi biti. Kao jedno od posljednjih izdanja prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju, album na hrvatskom, portugalskom, francuskom i engleskom kao da poziva na susrete, spajanje, dolaske i odlaske – jednom riječju, na putovanje ono unutrašnje i nostalgično, te ono koje nas, uistinu, može odvesti na neka druga odredišta. Na koncertu će uz Jelenu biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama.

I za sam kraj, uz poziv da svakako dođete na koncert, tj. putovanje Jelene Radan, prepuštamo vas riječima Dubravka Jagatića, glazbenog kritičara, koji je za tportal.hr napisao: „Voyage“ je album ispunjen toliko lijepim pjesmama, otpjevanim s toliko emocija i strasti da vam jednostavno neće dozvoliti da radite nešto drugo slušajući ih. Bez sumnje, najbolji album u karijeri Jelene Radan koji pretendira za Porin 2014. godine i u to više kategorija.“ T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code