KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE U OSIJEKU

KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE U OSIJEKU

5. lipnja, 2014.

933642 20540689-1024x768

Savjet mladih Grada Osijeka organizira projekt pod nazivom Komunikacijski trening za mlade do 30 godina. Trening će biti održan u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska 4, Osijek) dana 6., 7., 9. i 10. lipnja od 16 do 20 sati, osim u subotu, 7. lipnja, kada će trening biti održan od 10 do 14 sati.

Predavanja će održati savjetnice za odnose s javnošću Kristina Babić i Ana Diklić te Borko Baraban, mag. educ. philol. croat. iz Osijeka, a glavni je cilj projekta osnažiti komunikacijske i prezentacijske vještine te vještine odnosa s javnošću mladih na području grada Osijeka.

Trening čine četiri modula, svaki u trajanju četiri sata, koji započinje kraćim teorijskim dijelom u kojem će se govoriti o važnosti komunikacije te o onome što čini jasnu komunikaciju.

Drugi se modul bavi vještinom govorenja, govorom tijela, dobrim i lošim u javom nastupu, rješavanjem straha od javnoga nastupa te pravilima govorništva i prezentacije.

Treći će dan treninga biti riječi o odnosima s javnošću, razlikama između medija, marketinga, promidžbe i odnosa s javnošću te o razlikama i sličnostima u odnosima s javnošću u nevladinim udrugama i  političkim strankama.

Četvrtoga će dana treninga biti održana jezična radionica koju će voditi Borko Baraban, mag. educ. philol. croat., na kojoj će biti riječi o neverbalnoj komunikaciji, hrvatskom jezičnom identitetu u Europskoj uniji, logici u javnom obraćanju te jezičnoj kulturi poslovne komunikacije.

Komunikacijski trening činit će suvremene metode učenja osnova komunikacijskih vještina i odnosa s javnošću, koje će polaznicima omogućiti stjecanje znanja i kompetencija za aktivnije sudjelovanje u javnom i političkom životu zajednice.

Rasprave na treningu bit će održane pod Chatham house pravilu, odnosno pravilu da se izvor pruženih informacija ne odaje, što će doprinijeti kvaliteti rasprava. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code