KOMINISTIČKO PRISLUŠKIVANJE- pismo Goradane Čuline

KOMINISTIČKO PRISLUŠKIVANJE- pismo Goradane Čuline

24. srpnja, 2014.

Poštovani!
 
Ovih dana, na nekim portalima, objavljen je članak naslova Kako znati da li vas prisluškuju?  U tom članku objavljene su laži i to upravo od onih koji prisluškuju Hrvatski narod, a to su ideološki sljednici svojih očeva, koji su sada na vlasti odnosno komunisti-udbaši.
Pošto Operativno tehnički centar za nadzor komunikacija (OTC) MUP-a prisluškuje moj fiksni telefon, mobitel i kompjuter i to više od 4 godine, vrlo dobro znam kako to rade (saznala sam na razne načine).

Smješno je da se nekoga može prisluškivati putem softera koji se instalira na nečiji telefon. To su komunističko-udbaške laži da bi skrenuli pažnju sa svojih protuzakonitih radnji odnosno špijuniranja i prisluškivanja bez sudskih naloga, a najviše špijuniraju i prisluškuju Hrvatske domoljube koji su im trn u oku.
Prava istina je da OTC posjeduje najsofisticiraniju opremu za prisluškivanje, evidentiranje i analizu svih komunikacija koju su dobili od SAD-a, a koja oprema djeluje zahvaljujući elektromagnetskim valovima koji djeluju na svu tehniku koja je analogna odnosno digitalna. Ta oprema identična je opremi kojom Amerikanci nadziru internetske i sve ostale komunikacije diljem svijeta. Tu opremu komunisti koriste i u privatne svrhe, pa tako skidaju moju elektronsku poštu, blokiraju me u pisanju i slanju poruka, blokiraju pristup Internetu, pomiču kursor na računalu, zamrzavaju prozor za pisanje poruka, isključuju i uklju-čuju računalo, uključuju i isključuju Skype umjesto mene, ometaju komunikaciju putem Skypea, stavljaju videozapise umjesto mene, blokiraju videozapise na YouTubeu, prate što gledam na TV i pomoću elektromagnetskih valova brišu sve instalirane  kanale (programe) na TV, rade smetnje na LCD TV prijamniku, ometaju slušanje radio prijamnika, uključuju klima uređaj, blokiraju elektronski pisaći stroj, otva-raju garažna vrata koja su na daljinsko otvaranje, blokiraju digitalni regulacijski uređaj centralnog grijanja, blokiraju mi transakcije na bankomatu, jer Visa Electron kartica ima chip kao i osobna iskazica pu-tem kojeg nas prate, ometaju razgovore na mobitelu i fiksnom telefonu, elektromagnetskim valovima djeluju na elektroniku osobnog automobila, pa je moj pokojni suprug imao probleme u vožnji. Na taj na-čin mogu prouzročiti i sudar u prometu!!!

Komunisti iz OTC-a bez problema spajaju se na tuđa računala odnosno imaju izravan pristup serverima internetskih tvrtki kao što su Yahoo, Google, Facebook, Skype, YouTube, Microsoft, Apple itd.itd.! Skidaju sve s računala, prisluškuju računala, ometaju računala, brišu podatke s tuđih računala, isključuju i uključuju tuđa računala itd.itd.
Nije potreban fizički pristup računalu na koje se žele spojiti kada je u pitanju oprema OTC-a!

Računalo osobe koju se špijunira i prisluškuje uopće ne mora biti uključeno! Ako računalo ima kameru i na kameru Vas prate čak i kada je računalo isključeno, pa je potrebno na kameru staviti flaster!

Mobitelu, na koji se žele spojiti i nadzirati ga, nije potrebno imati fizički pristup kada je u pitanju oprema OTC-a i nije im potreban broj mobitela koji žele prisluškivati!
Vađenje baterije i SIM kartice iz mobitela ništa ne znači već je potrebno mobitel staviti iza tapeciranih vrata da se spriječi prisluškivanje iz OTC-a!
Mobitel je poput otiska prsta, jer odaje Vas glasovna karakteristika!

Fiksni bežični telefon prisluškuju kada je na bazi i kada nije na bazi odnosno bežični telefon je poput mobitela!
Fiksni analogni odnosno digitalni telefon prisluškuju u T-HT-u gdje na parice stavljaju bube, a prisluškuju i kada se ne razgovara na telefon odnosno kada je slušalica na bazi!
Prate Vas i ako posjedujete bilo koju elektronsku karticu s chipom (npr. kartica za transakcije na bankomatu)!

NIJE BITNO DA LI STE U HRVATSKOJ ILI NEKOJ DRUGOJ DRŽAVI KADA JE U PITANJU OPREMA MUP-ovog OTC-a, JER OTC JE LOCIRAO, IDENTIFICIRAO I PRATIO GENERALA ANTU GOTOVINU!!!

Komunisti masovno špijuniraju i prate komunikaciju Domoljubnih Hrvata putem Interneta, e-maila i društvenih mreža odnosno špijuniraju Hrvatski narod od 1945.g.
Neka Vama i svima ostalima, koji nemaju saznanja o komunističko-udbaškom špijuniranju, ovo bude korisna informacija.T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 26 srpnja, 2014, 17:54

  >>>>>Točno je naime da naše tajne službe raspolažu najmodernijom prislušnom tehnikom ,veoma pametnom,koja je instalirana usred Zagreba te uz svojih 7 /sedam/prislušnih centara diljem Hrvatske pokriva doslovce cijeli Balkan upravo na način kako opisuješ u članku tj. sve se vidi ,sve se čuje ,sve se zna.No ipak neću navoditi ime kompjuterskog sistema kao niti gradove u kojima jesu “expoziture”.No, Gordana u svojim razmišljanjima ispustila si jedan bitan segment a taj je da je vrlo sofisticirana prislušna tehnika dostupna javno u slobodnoj prodaji te nije uputno i bez dokaza upirati prstom niti u tajne službe a niti u policiju jer možda tebe ipak netko privatno iz pakosti prisluškuje ne nužno iz policije ili nekih službi.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Obavještajac
   Obavještajac 29 rujna, 2019, 10:06

   nije istina da je vrlo sofisticirana prislušna tehnologija dostupna javno u slobodnoj prodaji. Takva tehnologija se može prodavati iznimno sigurnosnim službama koje je onda najčešće zloupotrebljavaju za zastrašivanje i diskreditaciju političkih neistomišljnika.

   Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 26 srpnja, 2014, 17:43

  Gospođo Gordana ! Svaka Država svijeta ima tajne službe i policiju koje pak imaju svoje metode rada u koje se svakako podrazumijevaju neki poslovi i radni zadaci koji baš i nisu mili i dragi onima koji budu obuhvaćeni na taj način.Dakako na prisluškivanje mislim no to je konstanta od vremena od kada uoće postoje telefonske linije ,sada evoluirane u najmoderniju satelitsku i bezžičnu tehniku.Dakle Gordana poradi čega imamo gore navedene službe ako one neće raditi svoj posao za koji su plaćene a to svakako podrazumijeva i nadzor telekomunikacija u svim njenim vidovima>>>>>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code