KNOCKOUT PARTY U BOOGALOOU

KNOCKOUT PARTY U BOOGALOOU

3. studenoga, 2014.

knockout-party-bio-je-najveci-halloween-tulum-u-zagrebu-504x335-20141143-20141101175932-b0ece6fdab8638e4ac2b5dabe2abeaed
H
ladna zagrebačka noć nikog nije ostavila ravnodušnim. Tisuću rasplesanih maski čuvalo je posebnu tajnu u klubu Boogaloo! KnockOut party u Zagrebu je udružio snage s poznatim zagrebačkim party brandom “Tooloomeeshka” te su zajedno napravili najveći Halloween party.

Vještice, kraljice noći i strašni likovi iz horor filmova zajedno su plesali, a tim Knockout Snow Festivala pripremio je najuzbudljiviju snježnu noć pod maskama. Najoriginalnije maske, koje će dobiti najviše glasdova na Facebook stranici “Tooloomeeske”, biti će nagrađene aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu. Osim standardne postave KnockOut partija DJ-a eM Bee i DJ-a Jurkia, Halloween party su zabavljali i DJ-i Philip Wright, Herman Role i MC AdaM.

Veselo društvo KnockOut Snow Festivala ovih je dana na turneji Hrvatskom koja pruža dašak atomosfere najpoznatijeg ski festivala koji nas u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres.

Nakon Karlovca, Samobora, Vinkovaca i Zagreba, veliko KnockOut party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija stiže u Svarog bar u Zadru.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka. Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kuna po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut tim je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučio unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi, a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kuna uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.euT

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code