KNJIGA KRISTINE BULEŠIĆ MOŽE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

KNJIGA KRISTINE BULEŠIĆ MOŽE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

31. listopada, 2013.

P1010187

U  utorak, 29. listopada 2013. godine u prostorijama knjižarsko-galerijskog centra v|b|z “Fadil Hadžić” u zagrebačkoj Ilici 13, predstavljen je književni prvijenac Kristine Bulešić; knjiga „10 dana – putovanje koje mijenja život“.

Kristina Bulešić, od milja prozvana ‘žena inspiracija’ već desetak godina prakticira razne metode osobnog razvoja i samospoznaje, a nedavno izdaje i svoj prvi književni uradak te stječe i licencu trenerice za provođenje popularnog Heal Your Life (Izliječite svoj život) programa Louise L. Hay.

‘Svatko od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh… Prvi korak je da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da je naše pravo da se osjećamo dobro i da uvijek zaslužujemo najbolje’ svojevrsna je poruka koju Kristina kroz svoja životna poglavlja prenosi čitateljima.

Gošća na promociji bila je Ljiljana Buhač, konzultantica i trenerica komunikacijskih vještina na Poslovnom učilištu Supera koja već dugi niz godina profesionalno surađuje s Kristinom te o njoj govori kao prijateljica i suradnica.

Više informacija o knjizi, nadolazećim radionicama i metodi Heal Your Life potražite na mrežnoj stranici www.inspiracija.hr T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code