Jubilarna 5 likovna kolonija

Jubilarna 5 likovna kolonija

17. svibnja, 2012.

d6cb81dd9519c6d4888d2748bcb9d99e_header

U sklopu međunacionalne suradnje nastupit će Glazbena skupina Makedonskog društva ”Biljana“ iz Zadra pod vodstvom Ivana Andrijevića

U organizaciji Slovenskog kulturnog društva „Lipa” Zadar održati će se otvorenje izložbe 5. Likovne kolonije ”Maj 2012″, u petak, 18. svibnja 2012. u 19 sati, u auli Hotela Alba Apartmanskog naselja Croatia u Sv. Filip i Jakovu.

U prigodnom programu nastupit će KUU „Maslina” iz Turnja i dječja Folklorna skupina KUU ”Maslina” Turanj, a svoje će pjesme recitirati Andreja Malta Jezeršek, članica SKD ”Lipa” Zadar, članica udruge neafirmiranih pisaca ZaPis iz Zadra.

U sklopu međunacionalne suradnje nastupit će Glazbena skupina Makedonskog društva ”Biljana” iz Zadra pod vodstvom Ivana Andrijevića.

Jubilarna 5. Likovna kolonija Maj 2012 Turanj okuplja umjetnike iz društava Slovenaca ”Lipa” (Zadar), ”Triglav” (Split) i ”Bazovica” (Rijeka), Slovenski dom (Zagreb), a pridružili su im se i likovni umjetnici iz Ljubljane, te iz Zadra, Sv. Filip i Jakova i Turnja.
Domaćin umjetnicima je Jože Arzenšek, voditelj likovne sekcije Slovenskog kulturnog društva ”Lipa” Zadar.

Likovna kolonija i izložba radova održava se u organizaciji Slovenskog kulturnog društva „Lipa” Zadar, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov, u okviru Međunarodnog dana kulturne raznolikosti čiji pokrovitelji su Grad Zadar i Zadarska županija.

Izvor:e-zadar.hr

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code