JOSIP PAVIĆ DAROVAO DJECI VATERPOLSKE  KAPICE

JOSIP PAVIĆ DAROVAO DJECI VATERPOLSKE KAPICE

30. prosinca, 2013.

Vaterpolist-Josip-Pavić-s-djecom1 Custom

Groznica Novogodišnje noći, nova očekivanja, želje i odluke su pred nama. Hrvatski vaterpolski reprezentativci u ovoj su godini postigli brojne sportske uspjehe, između ostalog osvojili su zlato na Mediteranskim igrama i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu. Na osobnom planu, neki od njih su  uplovili i u bračnu luku, neki su postali očevi, a mnogi su ostvarili želje poput npr. posjeta omiljenim destinacijama u svijetu. Od nove 2014. godine imaju brojna očekivanja i želje. Najluđu noć u godini pojedini će provesti u krugu obitelji, dok će drugi novu godinu dočekati u veseloj atmosferi na nekom od dočeka.

Prije nekoliko dana reprezentacija se priključila humanitarnoj akciji Udruge “Ljubav na djelu” na Kineziloškom fakultetu, kada je kapetan Josip Pavić djecu darivao vaterpolo kapicama, ali i vježbao s mališanima. Što očekuje od nove 2014. godine i gdje će je dočekati, kapetan otkriva: “Novogodišnja noć u našem će se domu čekati u obiteljskom okruženju. Uz brojne gastro delicije koje priprema supruga Nera, bit će tu i nezaobilazni šampanjac i pokoja prskalica, uz napomenu – ako ostanemo budni do ponoći. U Novoj želim nove reprezentativne i klupske uspjehe te prije svega zdravlje!“

Nova 2014. godina pred vaterpoliste stavlja nove sportske izazove poput nastavka FINA Svjetske lige, ali i Europsko prvensvo te FINA Svjetski Kup. Na osobnom planu tu je njegovanje obiteljskog života, dok oni slobodni imaju želju za upoznavanjem djevojke s kojom će kročiti u daljnji život.

“Novu godinu ću dočekati u društvu supruge i sina te nekolicine prijatelja. Kako nam je dijete još maleno, tulum će biti kod nas, a pripremamo pravi gastro i zabavni show. Novogodišnjih odluka nemam, o svemu odlučuje supruga“ – u šali otkriva Anđelo Šetka i dodaje: Najveće postignuće u 2013. je sigurno rođenje mog sina, a na poslovnom planu bi to bila brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Želje za 2014. je puno zdravlja, sreće i ljubavi svima!”

Sljedeća utakmica hrvatskih reprezentativaca FINA Svjetske lige na rasporedu je 14. siječnja 2014. u Šibeniku. Hrvatski reprezentativci dočekuju aktualne svjetske prvake iz Barcelone Mađare, a ovaj će ogled odlučiti o sudbini naše momčadi te njihovom plasmanu u daljni tijek natjecanja. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code