JELENA KATARINA KAPA ČETVRTA PRATILJA MISS TURIZMA SVIJETA

JELENA KATARINA KAPA ČETVRTA PRATILJA MISS TURIZMA SVIJETA

15. prosinca, 2014.

Miss Turizma sa pratiljama Custom

Hrvatska predstavnica Jelena Katarina Kapa na ovogodišnjem svjetskom izboru za Miss Turizma koji se održao u Barquisimentu u Venecueli osvojila je prestižnu lentu 4. pratilje Miss Turizma svijeta 2014.

U brojnoj konkurenciji svjetskih ljepotica, lentu najljepše te krunu Miss Turizma svijeta je osvojila predstavnica Japana, a njezine pratilje su bile uz našu predstavnicu misice Španjolske,Brazila i Velike Britanije.

Jelena Katarina Kapa je Hrvatsku predstavila u gradskoj splitskoj narodnoj nošnji dizajnerice Diane Hunic i večernjoj haljini Vjenčanica Nancy,koja je dobila i specijalnu pohvalu stručnog ocjenjivačkog suda,čiji je član i ove godine bio Boris Kosmač,vlasnik licence za Miss Turizma Hrvatske.

”Ovo je još jedan veliki uspijeh u nizu naših misica i mistera turizma u proteklih nekoliko godina te velika promocija naše države i njenog turizma u svijetu ”, rekao  je Boris Kosmač. Za vrijeme predstavljanja, Jelena Katarina obratila se publici na hrvatskom jeziku uz predivne fotografije njenog rodnog grada Trogira i Plitvičkih jezera.

Izbor je pratilo više od osamdesetak nacionalnih televizija sto je dobra promocija Hrvatske i hrvatskog turizma. Gledatelji u Hrvatskoj imati će priliku vidjeti snimku cjelokupnog izbora Miss Turizma svijeta po povratku hrvatske delegacije u domovinu.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code