JE LI RODILA PREMIJEROVA PJEVAČICA?

JE LI RODILA PREMIJEROVA PJEVAČICA?

15. veljače, 2014.

 Zoran-Milanovic-ivona-maricic Custom

Hoće li Banski dvori odgovoriti na to pitanje? 

Napisao: Dražen Stjepandić

Ilistracija:www.makarskapost.com

U četvrtak  13. veljače naslovna tema u najčitanijem hrvatskom dnevniku 24 sata bila je priča o navodnom premijerovu razvodu. Glasnogovornica Banskih dvora pokušala je odlučno demantirati pisanje portala Tjedno poručujući  da se premijer ne rastaje.

“Nije točno da premijerova supruga više ne živi s njim”, izjavila je glasnogovornica Vlade Ivana Grljak.

Drago nam je da premijera nije ostavila supruga ili, bolje rečeno, još nije i ne zna se kad će i hoće li, ali u demantiju nedostaje drugi delikatniji dio. Ja sam pisao i o ljubavnoj drami zbog navodno trudne ljubavnice. Pjevačica iz grupe E.N.I. u “demantiju” iz Banskih dvora uopće nije spomenuta, odnosno demantirana, pa se to može smatrati potvrdom premijereova flerta izravno iz Banskih dvora. Tako je  reakcija iz Banskih dvora ispala pokušaj zamjene teza, a ne damanti onoga o čemu smo također prvi pisali još prošlog proljeća kad smo domaćoj javnosti razotkrili ljubavnu vezu premijera i Ivone Maričić. 

U drugom tekstu posvećenom premijerovu ljubavnom životu, objavljenom na našem portalu,  na koji se 24 sata pozvao, nije težište na mogućem razvodu nego na glasini o ljubavnoj  priči u kojoj je premijerova bliska prijateljica  trudna. Nije nam bio cilj da se netko rastane ili ne rastane, mi smo samo objavili da premijer ne živi urednim obiteljskim životom kao što se pokušava prikazati u javnosti. Koliko god se na Iblerovu i Markovu trgu upinjali da premijera prikažu kao obiteljskog čovjeka nesklona izvanbračnim vezama, kolaju drukčije priče i tu je kvaka, tu se trač pretvara u pitanje o moralu i licemjerju u SDP-u i Banskim dvorima. A mi želimo pisati o moralu i licemjerju. To je bio naš cilj i zato trač iz Rijeke nismo ispričali do kraja, nego smo stali ondje gdje je bilo najzanimljivije. Izostavili smo da premijerova bliska prijateljica uskoro treba roditi.

 

TAJNI POROĐAJ 

Nekoliko dana nakon objavljivanja teksta “Premijerova ljubavna drama” doznali smo da je premijerova pjevačica rodila. Pjevačica grupe E.N.I. u Rijeci je prvi put postala majkom. Njezin porod protekao je u najvećoj tajnosti, ali koliko su ga se god trudili prikriti, porođaj Ivone Maračić u Rijeci nije ostao tajnom. Potvrdu te informacije dobili smo iz nekoliko izvora, a neki su se o tome raspisali na svojim profilima i tim glasinama mnogi se naslađuju na društvenim mrežama.  

Ne pada nam na pamet tvrditi da je premijer otac djeteta, ali moramo javno zapitati zašto je porod protekao u tako velikoj tajnosti. Koji se porodi u javnim klinikama odvijaju u tako velikoj tajnosti? Gdje je granica između javnog i privatnog? Prema našim informacijama, Ivona Maračić rodila je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, nismo dobili potvrdu da je njezin prijem i otpust iz bolnice  zabilježen, ali kako je to velika bolnica, ne možemo sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da negdje ipak nije zabilježen.

Klinički bolnički centar Rijeka utemeljen je 1. ožujka 1982. spajanjem pet bolnica, Opće bolnice “Braća dr. Sobol”, Opće bolnice “Dr. Zdravko Kučić”, Dječje Bolnice Kantrida, Ortopedske bolnice Kraljevica i Kliničke bolnice za plućne bolesti Ičići. Danas je jedan od četiriju kliničkih bolničkih centara u Hrvatskoj i središnja je bolnička ustanova na području Istre, Primorja, Like i Gorskog kotara.

KBC Rijeka nastavna je i znanstveno-istraživačka baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a sastoji se od 15 klinika, 3 klinička zavoda i 8 zavoda koji djeluju na tri lokaliteta, s ukupno 3029 djelatnika. Samo Kliniku za ženske bolesti i porode Rijeka sačinjava osam odjela: Odjel perinatologije, Odjel neonatologije, Odjel ginekologije, Odjel za humanu reprodukciju, Odjel ginekološke citologije, Odjel operacijske dvorane i sterilizacije i Poliklinički odjel s dnevnom bolnicom.

 

PITANJA SE MNOŽE 

No, koliko se god trudili da sve protekne u tajnosti, porod Ivone Maračić je postao javna tajna. Nažalost, ostale pojedinosti još nam nisu poznate.

Nakon što smo prvi još prošlog proljeća pisali o ljubavnoj vezi premijera i pjevačice grupe E.N.I., također smo prvi na portalu Tjedno  prošlog tjedna spomenuli njezinu trudnoću. Otkad je u srijedu 5. veljače objavljen tekst “Premijerova ljubavna drama”, znatno su porasli posjeti našem portalu, ali  imamo i svakodnevne tehničke smetnje. Nekad smo i po cijeli dan nedostupni našim posjetiteljima, ali i u kratkom vremenu koliko uspijevamo biti dostupni postižemo odlične posjete. Prave razloge tehničkih smetnji pokušavamo utvrditi vjerujući da nije istina kako nas ometaju prema uputama vladajuće garninture. 

Nadamo se da će premijer uskoro sam javno prozboriti o Ivoni Maračić, kao što je nekoć javno izjavljivao da je obožavatelj baš grupe E.N.I., jednako kao što su i djevojke te ženske grupe proizišle iz Putokaza rekle da su za SDP pjevale iz svjetonazorskih razloga. Međutim, ima već neko vrijeme kako se ni premijer ni članice riječke skupine više ne spominju javno. Vrijeme je da  se ponovno spomenu i objasne nam i drugi dio priče, koji sad ne iznosimo kao tvrdnju, nego samo javno pitamo: Je li rodila premijerova pjevačica? Da li se premijer potrudio da porod prođe u tajnosti i zašto?

Dosadašnji demantiji zapravo su bili zamjene teza i samo su množili druga pitanja. Drago nam je da se premijer ne rastaje, ali što je s Ivonom Maračić, posebice ako je zaista rodila kao što smo doznali s nekoliko strana. Ako je rodila u javnoj klinici, zašto je njezin porođaj protekao u takvoj tajnosti?

I što je najvažnije: što je s djetetom ? T

 

 

23 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Tina
  #1 Tina 6 siječnja, 2016, 14:02

  Jesu li Hrvati četri godine financirali seks Zorana Milanovića?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anamarija
  #2 Anamarija 27 svibnja, 2015, 12:02

  Evo Karamarko budući premijer se oženio svojom anom. A prijetvornom i pokvarenom Zokiju to ne pada na pamet.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. nefra
  #3 nefra 21 veljače, 2014, 20:11

  Dajte ljudi!
  Nasa ljubavnica je bolja od one francuskog premijera, a da ne spominjem Clintona, Berlusconija ili Adolfa Hitlera.
  Nema, vodeci smo u Svijetu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. bob rock
  #4 bob rock 21 veljače, 2014, 08:51

  Zato što je Milanović obični čviljavi mulac koji je nevjerovatnim slučajem postao premijer. I zato ste svi vi koji imate iti malo poštovanja prema premijeru Milanoviću obične gusketine čiji IQ iznosi otprilike onoliko koliko HR ima love na računu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. F.Čabrijan
  #5 F.Čabrijan 19 veljače, 2014, 13:42

  Ako je mogao Tito i Račan, zbog čega ne može Milanović?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. pekinska patka
  #6 pekinska patka 18 veljače, 2014, 12:21

  nije patka. na iblerovom trgu se vec duze vrti ova prica. treba samo malo zagrebati i sve se sazna.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Malinche
  #7 Malinche 17 veljače, 2014, 19:01

  Ovo je istina ili nova patka?…Doduše da su novinari ovog portala malo agilniji i skloni provjeri mogli su pronaći da je imenovana prije 10tak dana gostovala na HRT u nedeljnoj emisiji i nije izgledala nimalo trudno;pogotovo ne pred porod. Trudna im je 4 članica koja je i nedostajala .

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. svijeća s kamenitih
  #8 svijeća s kamenitih 17 veljače, 2014, 18:35

  Pa kaj Ivana Grljak drži svijeću dok Zoky razguzuje… Iliti prema priopćenju cijela vlada potpisuje priopćenje uključujući frigidnu utičnicu Zlatar Violić? Jbt, koje li države… Obama, šalji marince da ta agonija konačno završi!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Torpedo
  #9 Torpedo 17 veljače, 2014, 17:59

  Vijest je djelomicno tocna.Ova mala na slici ex komad. Novi komad koji je izveo tajanstveni porod je kcer (studentica u Rijeci) SDP-ovog bivšeg doministra Nikole Mandrila u ministarstvu pomorstva koji je kadar od Komadine i Hajdaš Dončić ga je torpedirao natrag u Rijeku kao poluproizvod. Milanovići se rastaju a bračni sprovod će biti odrađen ovo ljeto kada djeca budu na ferju i kada ima malo političko-novinarskih tema.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • HRSVIJET
   HRSVIJET 20 rujna, 2015, 08:30

   Zoran Milanović je nakon što je jučer u Tovarniku i Belom Manastiru, kriznom stožeru, policiji i migrantima podijelio nekoliko “mudrih savjeta”, odlučio se odmoriti i skriti od javnosti.
   Jučer popodne (19.9.2015), u 16 sati, u krčku zračnu luku stigao je zrakomlatom i odmah po slijetanju dočekala su ga dva službena Audija A8 i jedan Grand Cherokee. U tišini i sa upaljenih crveno-plavim svjetlima kolona se lokalnim cesticama, preko Čižića, uputila u Polje – u Milanovićevu vikendicu.
   Ovog puta nisu koristili otočku magistralu, nego djelomično asfaltiranu makadamsku cesticu kao „izbjeglica“. Odlazak u vikendicu je planiran, jer je već izjutra iz njegova ureda lokalnoj gostionici naručen lokalni specijalitet – šurlice s janjećim gulašom.
   Možda je neprimjereno da usred migrantske krize predsjednik vlade odlazi na kupanje i soljenje jaja. Premijerova je izričita želja da iskoristi još ovo malo sunca i topline babljeg ljeta i uživa u moru i suncu. Oporba se ovaj put može složiti da je vikendica na Krku prikladna mišja rupa „da viri kao miš iz mekinja“ i pravi dobitak za sve.
   Ako bude sreće i sunce izdrži još koji dan, Zoran Milanović bi se mogao preporoditi, dobro oporaviti, smiriti i početi s pisanjem memoara.

   Odgovorite na ovaj komentar
 10. HDZ jednako SDP
  #10 HDZ jednako SDP 17 veljače, 2014, 11:06

  ALEXANDAR MARIČIĆ NAM DOLAZI NA SVIJET !

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. HDZ jednako SDP
  #11 HDZ jednako SDP 17 veljače, 2014, 11:03

  JOŠ JEDAN ACA NAM DOLAZI NA SVIJET !

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Sanader
  #12 Sanader 17 veljače, 2014, 11:01

  NAJEBAT ĆE TE VI IZ HDZ-a I SDP-a !

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. gustirna
  #13 gustirna 16 veljače, 2014, 20:15

  mislis na financijera klerokomunjaru bandica.pusti sada banderasa,nije on na tapetu vec tvoj milance.donosi zakon o prostitutkama ali ne i zakon o ljubavnicama.cudno zar ne.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Jankec
  #14 Jankec 16 veljače, 2014, 20:02

  Druže Flamenco!Mnogo si se bre uznemirio.Pa kako može biti ljepotica ,na slici ,nevina a trudna?

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Udbaško govno
  #15 Udbaško govno 16 veljače, 2014, 16:29

  Pozdrav uznemirenim kolegama!

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Flamenco
  #16 Flamenco 16 veljače, 2014, 13:27

  Ti si retardiran, niko tko nije ni blizu Premijera, u tome jest problem ovog smeca!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. miki veliki
  #17 miki veliki 15 veljače, 2014, 16:27

  [quote name=”Flamenco”]Dobar dan smece internetsko. Gospodine Stjepandic i Gospodin Bandic (finansijer portala) Ako se bavite premijerom ostavite nevine ljude po strani!!!
  Ne treba advokata za demante vijesti iz kante za smece.

  Srdacni pozdrav[/quote]
  Opa uznemirili se drugovi

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. NE BERI BRIGU
  #18 NE BERI BRIGU 15 veljače, 2014, 16:05

  A TKO JE TO NEVIN U BLIZINI PREMIERA SMECE JEDNO

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Flamenco
  #19 Flamenco 15 veljače, 2014, 15:35

  Dobar dan smece internetsko. Gospodine Stjepandic i Gospodin Bandic (finansijer portala) Ako se bavite premijerom ostavite nevine ljude po strani!!!
  Ne treba advokata za demante vijesti iz kante za smece.

  Srdacni pozdrav

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Lacoste
  #20 Lacoste 15 veljače, 2014, 13:45

  Premijer Zoran Milanović navodno je otputovao ovaj vikend na skijanje u Nassfeld, saznaje Soundset od visokopozicioniranog izvora u SDP-u. Iz Vlade zasad vijest nisu ni potvrdili niti demantirali. Navodno je otišao u petak poslijepodne, poveo obitelj, a s njima su otišli i tjelohranitelji koji se, također, financiraju iz državnog proračuna. Soundset navodi kako su zbog ove odluke premijera u SDP bijesni, jer ne mogu vjerovati da je Milanović odlučio otići u mondeno skijalište u vrijeme dok se steže na sve strane. „Time se šalje jako loša poruka. Mnogi su ogorčeni ovime što premijer radi“- rekao je Soundsetu provjereni izvor iz SDP-a. (izvor: http://www.24sata.hr)

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code