JE LI RODILA PREMIJEROVA PJEVAČICA?

JE LI RODILA PREMIJEROVA PJEVAČICA?

15. veljače, 2014.

 Zoran-Milanovic-ivona-maricic Custom

Hoće li Banski dvori odgovoriti na to pitanje? 

Napisao: Dražen Stjepandić

Ilistracija:www.makarskapost.com

U četvrtak  13. veljače naslovna tema u najčitanijem hrvatskom dnevniku 24 sata bila je priča o navodnom premijerovu razvodu. Glasnogovornica Banskih dvora pokušala je odlučno demantirati pisanje portala Tjedno poručujući  da se premijer ne rastaje.

“Nije točno da premijerova supruga više ne živi s njim”, izjavila je glasnogovornica Vlade Ivana Grljak.

Drago nam je da premijera nije ostavila supruga ili, bolje rečeno, još nije i ne zna se kad će i hoće li, ali u demantiju nedostaje drugi delikatniji dio. Ja sam pisao i o ljubavnoj drami zbog navodno trudne ljubavnice. Pjevačica iz grupe E.N.I. u “demantiju” iz Banskih dvora uopće nije spomenuta, odnosno demantirana, pa se to može smatrati potvrdom premijereova flerta izravno iz Banskih dvora. Tako je  reakcija iz Banskih dvora ispala pokušaj zamjene teza, a ne damanti onoga o čemu smo također prvi pisali još prošlog proljeća kad smo domaćoj javnosti razotkrili ljubavnu vezu premijera i Ivone Maričić. 

U drugom tekstu posvećenom premijerovu ljubavnom životu, objavljenom na našem portalu,  na koji se 24 sata pozvao, nije težište na mogućem razvodu nego na glasini o ljubavnoj  priči u kojoj je premijerova bliska prijateljica  trudna. Nije nam bio cilj da se netko rastane ili ne rastane, mi smo samo objavili da premijer ne živi urednim obiteljskim životom kao što se pokušava prikazati u javnosti. Koliko god se na Iblerovu i Markovu trgu upinjali da premijera prikažu kao obiteljskog čovjeka nesklona izvanbračnim vezama, kolaju drukčije priče i tu je kvaka, tu se trač pretvara u pitanje o moralu i licemjerju u SDP-u i Banskim dvorima. A mi želimo pisati o moralu i licemjerju. To je bio naš cilj i zato trač iz Rijeke nismo ispričali do kraja, nego smo stali ondje gdje je bilo najzanimljivije. Izostavili smo da premijerova bliska prijateljica uskoro treba roditi.

 

TAJNI POROĐAJ 

Nekoliko dana nakon objavljivanja teksta “Premijerova ljubavna drama” doznali smo da je premijerova pjevačica rodila. Pjevačica grupe E.N.I. u Rijeci je prvi put postala majkom. Njezin porod protekao je u najvećoj tajnosti, ali koliko su ga se god trudili prikriti, porođaj Ivone Maračić u Rijeci nije ostao tajnom. Potvrdu te informacije dobili smo iz nekoliko izvora, a neki su se o tome raspisali na svojim profilima i tim glasinama mnogi se naslađuju na društvenim mrežama.  

Ne pada nam na pamet tvrditi da je premijer otac djeteta, ali moramo javno zapitati zašto je porod protekao u tako velikoj tajnosti. Koji se porodi u javnim klinikama odvijaju u tako velikoj tajnosti? Gdje je granica između javnog i privatnog? Prema našim informacijama, Ivona Maračić rodila je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, nismo dobili potvrdu da je njezin prijem i otpust iz bolnice  zabilježen, ali kako je to velika bolnica, ne možemo sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da negdje ipak nije zabilježen.

Klinički bolnički centar Rijeka utemeljen je 1. ožujka 1982. spajanjem pet bolnica, Opće bolnice “Braća dr. Sobol”, Opće bolnice “Dr. Zdravko Kučić”, Dječje Bolnice Kantrida, Ortopedske bolnice Kraljevica i Kliničke bolnice za plućne bolesti Ičići. Danas je jedan od četiriju kliničkih bolničkih centara u Hrvatskoj i središnja je bolnička ustanova na području Istre, Primorja, Like i Gorskog kotara.

KBC Rijeka nastavna je i znanstveno-istraživačka baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a sastoji se od 15 klinika, 3 klinička zavoda i 8 zavoda koji djeluju na tri lokaliteta, s ukupno 3029 djelatnika. Samo Kliniku za ženske bolesti i porode Rijeka sačinjava osam odjela: Odjel perinatologije, Odjel neonatologije, Odjel ginekologije, Odjel za humanu reprodukciju, Odjel ginekološke citologije, Odjel operacijske dvorane i sterilizacije i Poliklinički odjel s dnevnom bolnicom.

 

PITANJA SE MNOŽE 

No, koliko se god trudili da sve protekne u tajnosti, porod Ivone Maračić je postao javna tajna. Nažalost, ostale pojedinosti još nam nisu poznate.

Nakon što smo prvi još prošlog proljeća pisali o ljubavnoj vezi premijera i pjevačice grupe E.N.I., također smo prvi na portalu Tjedno  prošlog tjedna spomenuli njezinu trudnoću. Otkad je u srijedu 5. veljače objavljen tekst “Premijerova ljubavna drama”, znatno su porasli posjeti našem portalu, ali  imamo i svakodnevne tehničke smetnje. Nekad smo i po cijeli dan nedostupni našim posjetiteljima, ali i u kratkom vremenu koliko uspijevamo biti dostupni postižemo odlične posjete. Prave razloge tehničkih smetnji pokušavamo utvrditi vjerujući da nije istina kako nas ometaju prema uputama vladajuće garninture. 

Nadamo se da će premijer uskoro sam javno prozboriti o Ivoni Maračić, kao što je nekoć javno izjavljivao da je obožavatelj baš grupe E.N.I., jednako kao što su i djevojke te ženske grupe proizišle iz Putokaza rekle da su za SDP pjevale iz svjetonazorskih razloga. Međutim, ima već neko vrijeme kako se ni premijer ni članice riječke skupine više ne spominju javno. Vrijeme je da  se ponovno spomenu i objasne nam i drugi dio priče, koji sad ne iznosimo kao tvrdnju, nego samo javno pitamo: Je li rodila premijerova pjevačica? Da li se premijer potrudio da porod prođe u tajnosti i zašto?

Dosadašnji demantiji zapravo su bili zamjene teza i samo su množili druga pitanja. Drago nam je da se premijer ne rastaje, ali što je s Ivonom Maračić, posebice ako je zaista rodila kao što smo doznali s nekoliko strana. Ako je rodila u javnoj klinici, zašto je njezin porođaj protekao u takvoj tajnosti?

I što je najvažnije: što je s djetetom ? T

 

 

23 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Ivan
    #1 Ivan 3 siječnja, 2020, 22:41

    Pa.definitivno je Kolinda bolje rijesenje od Milanovica. Pa koliko je on afera imo, koliko je on drzavnog duga nspravio za svoje vrijeme dok je bio premijer. Nadalje na svakoj debati on se nezna suzdrzat da neupada u rijec. Pa nemoze predsjednik biti nepriatojan i imati takvo ponasanje to.je neprimjereno i bezobrazno i nikako.nepodrzavam takvo nesto i jos najgore od svega to sh svi srbi u SDPu sta ce mj srbi u Hrvatskoj. Ma nemam zapravo nista protiv srba ali mi smo Hrvatska i zelimo nasem narodu zadrzat Hrvatsku zato nikako nije rijesenje Milanovic ni u jendom ni drugom.i bilk kojem slucaju bolji izbor

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code