JAJANOV DNEVNIK 15. EPIZODA

JAJANOV DNEVNIK 15. EPIZODA

15. lipnja, 2011.

U Jajanovom dnevniku od ponedjeljka 13. lipnja mogla se čuti pjesma “Hej Jugoslaveni” u izvedbi Doris Dragović. “Hej Jugoslaveni, vi ste slični stijeni, jer brastvo spaja nas…” pjevala je nekada kraljica Torcide.

U slijedećoj emisiji Jajan će iz svoje kolekcije  javnost posjetiti i na sličnu zaboravljenu pjesmu Tereze Kesovije.

Premda je rođen u Bradini, istom selu kao Ante Pavelić, Jajan voli zaplesati uz sada za mnoge sporne jugoslavenske pjesme. Navija za EU, ali ne zaboravlja nas posjetiti kakve su se pjesme ne tako davno ovdje pjevale i jedva čeka da uđemo u EU jer misli da će nam biti dobro kao nekada u Jugoslaviji.

Jajan je iz emisije u emisiju je sve bolji i bolji i ne čudi što mu gledanost stalno raste. Jajanov osebujni senzibilitet posebno dolazi do izražaja u direktnim razgovorima s gledateljima. Tada gledatelji mogu ćuti nešto što se na domaćim malim ekranima može sresti samo u Jajanovom dnevniku.

Portal Tjedno.com je stalni pratitelj svih emisija Jajanov dnevnik, koje se svakog ponedjeljka emitiraju na TV Net od 20:00, a reprizira se utorkom od 15:00 sati, a često i nedjeljom u popodnevnim satima.

{youtube}4GKVyfvCcKY{/youtube}

{youtube}mRM1LabwZro{/youtube}

{youtube}f4Niqm61OjQ{/youtube}

{youtube}zSyYR3dqjFQ{/youtube}

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code