IZLOŽBA VLADIMIRA CVETKOVIĆA U LOVRANU

IZLOŽBA VLADIMIRA CVETKOVIĆA U LOVRANU

11. listopada, 2014.

madonna-vladimir-cvetkovic Custom

U Galeriji “Laurus” u Lovranu, u subotu 11. listopada u 18 sati otvara se izložba mozaika slikara Vladimira Cvetkovića. Izložba ostaje otvorena do 25. listopada 2014. godine.

Izložba pod nazivom “Mozaici pričaju” presjek je autorovog višegodišnjeg stvaranja mozaika. Brojni motivi poslužili su mu kao inspiracija da se tehnikom mozaika likovno izrazi, a posebno prema voljenim osobama. Osim toga, upečatljiva je autorova fascinacija Venecijom i Sicilijom.

Autorov izražaj predstavlja svojevrsno osvježenje na domaćoj likovnoj sceni a posebno među  zahtjevnim ljubiteljima likovne umjetnosti koji prepoznaju umjetničko-filingranski žanr u koloritnoj igri mozaika.

Izložba “Mozaici pričaju” sastoji se od tridesetak slika i ogledala rađenih u mozaik tehnici u staklu i umjetnom kamenu. Neke od slika sadrže poludrago kamenje i pozlatu od 18 karatnog zlata. Radovi su nastali u razdoblju od 2011. do 2014. godine. Ovo je treća  umjetnikova samostalna izložba.

Vladimir Cvetković je član Hrvatskog likovnog društva, a svi izloženi radovi mogu se pogledati na web stranici: www.antique-art-studio.wix.com/mosaic. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code