IZLOŽBA MAČAKA U WESTGATE-u

IZLOŽBA MAČAKA U WESTGATE-u

13. studenoga, 2014.

Sibirska macka Custom

Više od 200 rasnih mačaka iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Češke, Poljske i Ukrajine bit će predstavljeno na najvećim ovogodišnjim međunarodnim izložbama u našoj zemlji. Izložbe će se održati u subotu i nedjelju 15. i 16. studenog u Westgate Shopping Cityju u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske.

Radi se o pravoj mačjoj eliti jer su mnoge bile na nedavnoj Svjetskoj izložbi u Pragu a upravo je ovo doba godine idealno za natjecanje jer im je dlaka najljepša i najbujnija, istaknula je tajnica Saveza felinoloških društava Hrvatske Amelija Leopoldović.

Posjetitelji Westgatea imat će priliku vidjeti razne pasmine, od kojih treba istaknuti rijetku Sibirsku mačku i Cornish Rex, a prijavljena su i brojna legla pa će svi koji žele nabaviti rasnu mačku imati idealnu priliku, dodala je Leopoldović.

Tema subotnje izložbe je crna mačka, u koje će biti maskirani i organizatori i izlagači a 13 najmaštovitijih suci će posebno nagraditi. Za najmlađe će biti organizirane radionice pod vodstvom iskusnog nastavnika na kojima će mališani crtati, modelirati i razgovarati o mačkama, a najuspješniji će osvojiti nagrade.

Izložba će za javnost će biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati. O najljepšima će odlučivati sutkinje i suci iz Italije, Francuske i Poljske. 

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna. T

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code