IZDAVANJE NOVIH ĐAČKIH I STUDENTSKIH POKAZA

IZDAVANJE NOVIH ĐAČKIH I STUDENTSKIH POKAZA

29. kolovoza, 2012.

prodavaonica karata u petricevoj 4

ZET od 22. kolovoza zaprima zahtjeve za izdavanje novih pretplatnih karata i produljenje statusa učenika i studenata za školsku, odnosno akademsku 2012./2013. godinu.

Odlukom o socijalnoj skrbi pravo na besplatan prijevoz na području Grada Zagreba ostvaruju  učenici i studenti s prebivalištem u Gradu Zagrebu, čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od 2000,00 kuna. Učenici i studenti pravo na besplatan prijevoz u vozilima ZET-a ostvaruju predočenjem godišnje pretplatne karte ZET-a.

Korisnike prava, na njihov zahtjev, utvrđuje nadležan Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava, sukladno Odluci. Korisnici besplatnog prijevoza besplatne učeničke i studentske kupone preuzimaju na prodajnim mjestima ZET-a prema Popisu nadležnog Gradskog ureda kojemu su podnijeli Zahtjev za ostvarivanje prava za školsku ili akademsku godinu 2012./2013.

Učenici i studenti koji ne ostavaruju pravo na besplatan prijevoz sukladno navedenoj Odluci, nakon izrade pretplatne karte ili produljenja statusa, obvezni su na prodajnim mjestima ZET-a kupiti mjesečni/godišnji kupon ZET ili ZET/HŽ, dok se kupon samo za ZET može kupiti i na kioscima Tiska, prema cijeni iz Cjenika ZET-a.

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Ante
    #1 Ante 3 rujna, 2012, 11:44

    Zašto nema cijenika pretplatnih karata ili Vam je i to teško napisati.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code