IZASLANSTVO SUBOTICE

IZASLANSTVO SUBOTICE

8. studenoga, 2012.

 izaslanstvo-subtice

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u srijedu 7. listopada, u Gradskoj upravi, izaslanstvo Grada Subotice, predvođeno gradonačelnikom Modestom Dulićem, koje u Zagrebu sudjeluje na Konferenciji Perspektive starenja u zemljama regije, u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Nastavak je to dobre suradnje dvaju gradova koja će se, prema dogovoru gradonačelnika, produbiti ponajprije na područjima prometa u mirovanju, strategije i planiranja i socijalne politike, a goste je posebno zanimalo funkcioniranje zagrebačkog Kontrolnog ureda. Kako se čulo, zagrebačka iskustva na tim područjima uvelike će pomoći gradskoj upravi Subotice.

Uz gradonačelnike, susretu su od strane gostiju prisustvovali: pomoćnica gradonačelnika za međunarodnu suradnju i suradnju sa civilnim društvom Josipa Ivanković, šef Kabineta gradonačelnika Dejan Balažević, direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević, direktor Zavoda za urbanizam Dragan Trklja i član Gradskog vijeća za mlade i turizam Vjekoslav Ostrogonac, te sa zagrebačke strane: pročelnica za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, pročelnica za strategijsko planiranje i razvoj grada Jadranka Veselić Bruvo, pomoćnica pročelnika za obrazovanje, kulturu i šport Božica Šimleša, predstavnica Odjela za investicije, praćenje stanja u gospodarstvu i turizam Martina Bienenfeld, te voditeljica Službe za međugradsku i međunarodnu suradnju Vesna Šimić.

Fotografija:www.zagreb.hr

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code