IZASLANSTVO FAŠNIČKE REPUBLIKE KOD GRADONAČELNIKA

IZASLANSTVO FAŠNIČKE REPUBLIKE KOD GRADONAČELNIKA

1. veljače, 2012.

fasnik
Uz nezaobilazne krafne i pošalice, te poziv Zagrepčanima da dođu u Samobor, jer tamo ne bu kaj ne bu, u prepoznatljivom satiričko – šaljivom tonu, Princ Fašnik, Sraka, Fiškal i Sudec, uručili su zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću posebnu pozivnicu u Srakolend gdje je organiziran šarolik program za sve ukuse i uzraste. U izaslanstvu Samobora i Srakolenda bio je i gradonačelnik Krešo Beljak koji će 11. veljače na samoborskom Trgu kralja Tomislava prigodno preimenovanom u Trg fašničkih velikana uskoro predati ključeve grada veselim fašničkim simbolima.

Kako se čulo, ovogodišnja strelica satiričkih poruka odapinjat će se na temu Samoborska Fašnička Fantazija, a Zagrepčani su pozvani da barem na deset dana budu ono što su oduvijek željeli biti i da se dođu dobro zabaviti.
Na pitanje novinara hoće li i Zagreb organizirati svoj Fašnik, gradonačelnik Bandić je, nastavljajući u šaljivom tonu susreta sa Samoborcima, odgovorio da su u Zagrebu pale sve maske i da se znamo diviti onima koji to rade najbolje, a to je Samobor. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code