IVO GAMULIN & PRIJATELJI U LISINSKOM

IVO GAMULIN & PRIJATELJI U LISINSKOM

3. prosinca, 2013.

lisinski

Tradicionalni gala koncert Ive Gamulina Giannija i prijatelja na kojem će naš proslavljeni tenor pjevati sa španjolskom pjevačkom divom Pastorom Soler, a posebne gošće bit će i popularne hrvatske pjevačice Vanda Winter i Maja Blagdan, održat će se 23. prosinca u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, s početkom u 20 sati.

Adventski ugođaj u toj posebnoj glazbenoj večeri upotpunit će i sudjelovanje poznatog zbora Mozartine, a na repertoaru će se uz božićne hit pjesme naći i hitovi Ive Gamulina Giannia, te svjetski glazbeni evergreeni, a večer će obilovati i zanimljivim duetima i tercetima.

Ivo Gamulin Gianni jedan je od naših najpopularnijih tenora, rođeni Hvaranin, član ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Iza njega su brojni solistički koncerti te suradnje s velikim svjetskim glazbenim zvijezdama. Tako je 2009. godine uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pjevao s Annom Oxom, a dvije godine kasnije održao turneju sa soul i jazz divom Natalie Cole. 

Tradiciju božićnih gala koncerata Ivo Gamulin Gianni započeo je u prosincu 2010. godine kada je ugostio Gloriu Gaynor, te 2011. nastavio ovaj sjajan koncept uz veliku američku glazbenu zvijezdu Dionne Warwick uz Simfonijski orkestar HRT-a, da bi protekle godine konačno zbog ogromnog interesa hrvatske publike održao i cijelu božićnu turneju „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ sa svojim gostima  Pastorom Soler, Davidom Elliottom i Doris Dragović u Hrvatskim narodnim kazalištima u Splitu, Zagrebu i Osijeku.

Pastora Soler, pjevačica koju mnogi nazivaju i španjolskom Celine Dion, i ove će godine podijeliti pozornicu i radost Božića s Ivom Gamulinom Giannijem na istinskom glazbenom spektaklu „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ 23. prosinca u zagrebačkom hramu kulture, Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a organizatori iz produkcijske kuće Star produkcija očekuju da će predstojeći koncert ponovno biti jedan od najatraktivnijih glazbenih događaja ususret ovogodišnjem Božiću.

Prodaja ulaznica za koncert „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ započinje od 29. studenoga, a ulaznice se mogu kupiti po cijenama u više kategorija (80/100/120/140/160kn) na blagajni Koncertne dvorane „Vatroslav Lisinski“ te u sustavu Ulaznice.hr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code