INCIDENT U SARAJEVU: Navijač Dinama provocirao Mamića, ovaj ga šutnuo u svečanoj loži

INCIDENT U SARAJEVU: Navijač Dinama provocirao Mamića, ovaj ga šutnuo u svečanoj loži

5. svibnja, 2014.

zdravko-mamic-foto-beta-1392719960-447227 Custom

SARAJEVO – Potpredsednik Dinama Zdravko Mamić napadnut je u Sarajevu, na derbiju između fudbalera Željezničara i Sarajeva.

Zdravko i njegov brat Zoran došli su u Sarajevo na utakmicu 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine kako bi uživo videli potencijalna pojačanja Dinama, Srđana Stanića iz Željezničara i Amera Dupovca iz Sarajeva, ali su na stadionu Grbavica proveli samo prvo poluvreme.

Na poluvremenu u svečanu ložu upao je jedan navijač Dinama, i poručio Mamiću da pokuša da ga istera sa stadiona kao na Maksimiru.

Mamić je potom udario navijača nogom, ali je policija brzo intervenisala i sprečila veći incident. Odmah posle toga toga, Mamić je u pratnji policije napustio Grbavicu.

“Na zapadnoj tribini stadiona Grbavica u 18:08 časova došlo je do remećenja javnog reda i mira. Krešimir Burić obratio se Zdravku Mamiću rečima: Isteraj me sa ovog stadiona. Posle toga Mamić je ustao, zaleteo se prema njemu i udario ga nogom. Zbog toga su uručena dva prekršajna naloga. Burić je kažnjen sa 100 evra, a Zdravko Mamić sa 250 evra”, saopštila je policija.

Inače to je drugi incident skorije vreme u kojem glavnu ulogu ima Mamić, pošto se nedavno u loži stadiona “Poljud” sukobio sa bivšim igračem Hajduka Ivom Begom. Na kraju je policija protiv obojice podnela krivične prijave.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code