HČSP: RAVNATELJICA JASENOVCA SAMA SEBI POSLALA METAK

HČSP: RAVNATELJICA JASENOVCA SAMA SEBI POSLALA METAK

7. prosinca, 2013.

Natasa-Jovicic-zadnja-posta-Jasenovac ca large-290x200 Custom

U petak 6. prosinca  je završena istraga oko tobožnje prijetnje predsjednika HČSP-a Josipa Miljka, „znanstvenici“ iz Jasenovca, Nataši Jovičić. Policija dviju uprava, Zagrebačke i Sisačko-moslavačke uz Općinsko državno odvjetništvo iz Kutine, uz iscrpljujući i samoprijegoran angažman svih raspoloživih snaga, su nakon 6 (šest) dana utvrdili da po njima neprimjerena poruka, ne može biti kazneno djelo.

Ono što je najzanimljivije u toj „istrazi“, jest činjenica da je prijeteća poruka s metkom, koja je jedino i trebala biti predmetom istrage, odjednom netragom nestala iz fokusa interesa i uopće se ne spominje. A istraga završena. To može upućivati samo na jedno, a to je da je uistinu ravnateljica SP Jasenovac sama sebi poslala prijeteću poruku, pa to njezini moćni zaštitnici sada jednostavno zataškavaju. Da nije tako istraga ne bi bila završena, nego bi ostala otvorena do pronalaska počinitelja.

Zbog svega će HČSP podnijeti kaznene prijave protiv ravnateljice SP Jasenovac, jer je ona sve te poruke dostavila medijima s namjerom nanošenja štete Josipu Miljku i HČSP-u, te protiv svih sudionika istrage, jer istraga se ne može smatrati završenom dok se ne pronađe pošiljatelj prijeteće poruke s metkom. Jedino tako i Miljak i HČSP mogu sa sebe skinuti ljagu koja se ovih dana neutemeljeno nabacuje na nas.

U Zagrebu, 6. prosinca 2013.

Bog i Hrvati ! Ured za odnose s javnošću

Policijsko priopćenje

Dovršeno kriminalističko istraživanje u Jasenovcu

6. prosinac 2013. –

Policijski službenici policijskih uprava sisačko-moslavačke i zagrebačke u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Kutini su proveli kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom (1960.) koji je dana 1.12.2013. godine u 10,15 sati na mail ravnateljice Spomen područja Jasenovac uputio poruku neprimjerenog sadržaja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni elementi kaznenog djela za koje se progoni po službenoj dužnosti.

http://www.sisacko-moslavacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=174474 T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Akademik
    #1 Akademik 11 prosinca, 2013, 05:09

    A jest ružna ova žena na slici. Prava pravcata nakaza. Nije ona samo fizička nakaza,nego je ona i moralna nakaza, kao i oni koji su je postavili na mjesto skojeg pljuje po hrvatskom narodu i širi laži o Hrvatima.Koliko ja znam,a znam,dosta toga .Jasenovac je radio do kraja 1948. godine i veliko je pitanja kada je više tamo pobijeno ljudi, za vrijeme rata ili u poraću, za vrijeme partizanskog i komnističkog mira.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code