HČSP i HSP KOALIRAJU U SISKU

HČSP i HSP KOALIRAJU U SISKU

26. rujna, 2012.

HČSP-HSP Sisak2012

U Sisku je 25.rujna potpisan Sporazum o zajedničkom nastupu na slijedećim lokalnim izborima između Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) i Hrvatske stranke prava (HSP), podružnica Sisak. Potpisivanju su nazočili Josip Miljak predsjednik HČSP-a, Mate Bekavac predsjednik Središnjeg odbora, Frano Čirko predsjednik GO Zagreba i Mladeži, Ljubomir Ljubičić član Glavnog stana i Zrinka Pezer članica Mladeži. Od sisačkih HČSP-ovaca nazočili su Ivan  Jakopović predsjednik Podružnice i Tomislav Devčić tajnik. Od strane HSP-a nazočni su bili, Željko Soldo predsjednik ŽV SMŽ, Zdenko Koren predsjednik HSP-a Sisak i drugi dužnostnici i članovi.

Tom prigodom je upriličena i tiskovna konferencija u hotelu Panonija gdje je Sporazum i potpisan. Svi govornici su s velikim oduševljenjem pozdravili ovu suradnju i ocijenili ju kao zametak jedne široke političke suradnje na cijelom državnom prostoru. Pravaši su prošli kalvariju i svjesni svoje vlastite krivnje ali i drugih silnica koje stalno rade na razbijanju pravaša ovaj Sporazum smatraju jednim novim početkom koji će čvrsto zacementirati svekoliku i trajnu pravašku suradnju.

S tiskovne je poručeno da ovo nije zatvoren koalicija nego je otvorena za sve dobronamjerne domoljubne snage. Uskoro se očekuje pristupanje i Autohtone Hrvatske stranke prava (A-HSP), čiji je predstavnik također nazočio potpisivanju. Time bi se svi siasčki pravaši kojima je domovina u srcu a ne u džepu našli u zajedničkom bloku. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code