HSLS PODSUSED- VRAPČE SE BORI ZA IGRALIŠTE NA BIZEKU

HSLS PODSUSED- VRAPČE SE BORI ZA IGRALIŠTE NA BIZEKU

10. prosinca, 2014.

Podsused Custom

Nakon objave prijedloga programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Zagreba u 2015. godini zahtijevamo da se gradnja polivalentnog športskog igrališta na Bizeku uvrsti u program. U trenutnom prijedlogu programa piše da je za sljedeću godinu izdvojeno za izrada tehničke dokumentacije za izgradnju polivalentnog športskog igrališta na Bizeku 16.875,00 kuna. To ne bi bilo loše da ove godine nije izdvojeno za tu istu dokumentaciju 30.000,00 kn, a na natječaju koji je prije nekoliko tjedana završio pobijedila je tvrtka PROMPT PROJEKTIRANJE d.o.o. koja je dobila taj posao.

Prije nekoliko dana je završio natječaj i za geotehniĉko istraživanje za potrebe izrade tehničke dokumentacije za izgradnju polivalentnog športskog igrališta na Bizeku za koje je izdvojeno 125.000,00 kuna i još očekujemo da se objavi tko je dobio taj posao.

Mi iz HSLS-a smo 21.10.2014. godine uputili u Ured gradonačelnika Grada Zagreba i pročelniku ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinku Biliću zahtjev za izgradnju polivalentnog športskog igrališta na II. Bizeku br. 2, s tim da nismo dobili još odgovor. Na jednoj javnoj tribini pročelnici su rekli da će se igralište graditi u 2015. godini čim se napravi projektna dokumentacija, ali prema trenutnom prijedlogu gradnje to ne vidimo. Ne vjerujemo obećanjima dok god ne vidimo pisani trag u kojemu piše da su novci za izgradnju osigurani.

Djeca i mladi su još uvijek prepušteni bavljenju sportom na prometnoj ulici i nadamo se da će cigle kao gol služiti još koji mjesec dok ih ne zamjene pravi golovi.

Vjerujemo da će se na radost djece i mladih Bizečana na sjednici Gradske skupštine 22.12. u planu programa gradnje naći izgradnja polivalentnog športskog igrališta iza stare škole na Bizeku i da će u 2015. godini to igralište završiti.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code