HRVATSKO KULTURNO DRUŠTVO MAINZ KOD GRADONAČELNIKA

HRVATSKO KULTURNO DRUŠTVO MAINZ KOD GRADONAČELNIKA

27. prosinca, 2013.

HKD000101

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u petak 27.prosinca u Gradskoj upravi članove Hrvatskog kulturnog društva Mainz, koje je predvodila predsjednica Hrvatske kulturne zajednice iz Mainza Katica Vraneša.

Gosti su stigli u Hrvatsku zbog nastupa na božićnom koncertu u Velikoj Gorici, a u prijateljskom razgovoru pohvalili su blagdanski izgled i ugođaj grada, posebno glavnog Trga, Zrinjevca i Tomićeve ulice.

Zaželjevši im ugodan boravak, gradonačelnik je podsjetio kako prijateljstvo dvaju gradova datira iz 1967. godine, te da će Grad Zagreb, kao i dosad, davati podršku projektima Hrvatske kulturne zajednice. 

Uz prigodne blagdanske poklone, gosti su gradonačelniku otpjevali i jednu od božićnih pjesama koje izvode na koncertu, a gradonačelnik im je poklonio monografiju Zagreb- kratka urbana povijest i zlatno desetljeće.

Na susretu su, uz gradonačelnika, prisustvovali i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić te voditeljica Odsjeka za turizam u Uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Martina Bienenfeld.

Fotografija:www.zagreb.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code