HRVATSKI GRAĐANSKI CENTAR PODRŽAVA BERNARDIĆA

HRVATSKI GRAĐANSKI CENTAR PODRŽAVA BERNARDIĆA

19. prosinca, 2012.

Bernardić na Trgu-3

Obzirom na nedavne događaje i dvojbe u SDP-u, a pošto je politika HGC-a “Biraj nove mlade ljude” , podržat ćemo Davora Bernardića kao kandidata za gradolnačenika Grada Zagreba, ukoliko će Rajko Ostojić biti ispred SDP-a kao kandidat.

Smatramo da je Davor Bernardić vrlo kvalitetna i perspektivna osoba sa čvrstim stavom koju ne bi trebalo tako lako odbaciti i samo kao moguću opciju na čelu naše metropole i kao kvalitetnog suparnika u utrci ka gradonačelničkoj stolici.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Neven Botica HGC
  #1 Neven Botica HGC 21 prosinca, 2012, 11:30

  Ukoliko Davor nebude kandidat SDP-a mi ćemo ga pozvati u stranku i ponuditi mu mjesto kandidata za gradonačelnika grada Zagreba.

  Predsjednik HGC-a

  Neven Botica

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Prvi reket SDP-a
  #2 Prvi reket SDP-a 21 prosinca, 2012, 02:37

  Milanović ne može tvrditi da će SDP izgubiti Zagreb jer ga nikad nije ni imao. Imao ga je Bandić i kako sada stvari stoje imat će ga i dalje. Osim ako Mladen Bajić – više nego Rajko Ostojić – ne obavi zadatak onako kako ga je obavio i na predsjedničkim izborima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Reket za tenis
  #3 Reket za tenis 20 prosinca, 2012, 14:53

  Milanka Opačić je jučer Bernardiću poručila da ne zna kako se vodi kapanja, da u Zagrebu ništa nije napravio, a kad joj se on usprotivio i poželio otići Milanović mu je povišenim tonom poručio ‘Bolje ti je da ostaneš i sjedneš’. U jednom trenutku, Bernardiću je rečeno da na kocki nije samo njegova karijera već i njegove supruge.
  ‘Rekli su mu da bi novinari mogli doznati da mu je supruga zaposlena u HPP-u, tvrtki kćeri Hrvatske pošte, bez javnog natječaja’. To je bilo klasični SDP-ovski pokušaj ušutkavanja reketarenjem…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code