HRVATSKA TURNEJA NOGOMETAŠICA CROATIJE IZ KANADE

HRVATSKA TURNEJA NOGOMETAŠICA CROATIJE IZ KANADE

7. kolovoza, 2014.

140721-kanadjani Custom

U posjet Hrvatskoj, u organizaciji Hrvatske matice iseljenika, dolazi Ženski nogometni klub Croatia – Mississauga Croatia S.C. Girls 1997 iz Kanade, koji će na turneji biti 1. – 10. kolovoza 2014.

Ženski nogometni klub Croatia – Mississauga Croatia S.C. Girls osnovan je 2007. godine i trenutno igra u Nogometnoj ligi južne regije Ontaria. Klub je aktivan član Peel Halton nogometnih udruga, a 2013. godine ova je ekipa bila prva ženska ekipa u povijesti kluba koja je osvojila Ligu prvaka.

Ženski nogometni klub Croatia – Mississauga Croatia S.C. Girls  član je Hrvatskog nacionalnog nogometnog saveza iz Kanade i SAD-a koji okuplja 21 hrvatski nogometni klub na sjevernoameričkome kontinentu.

Osim igračica, na turneju dolaze članovi uprave kluba te neki od članova obitelji tako da će se grupa sastojati od ukupno 44 osoba. U programu je turistički obilazak Zagreba, Plitvičkih jezera, Šibenika, Splita, Glavica kod Sinja, Zadra, Opatije i Rijeke. Grupa će posjetiti i herojski grad Knin, gdje će na tvrđavi položiti vijenac, te Čavoglave. 

Turneja je kulturno-sportskog karaktera budući da će djevojke odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica s vršnjačkim klubovima iz Zagreba, Splita i Rijeke. Tako su 2. kolovoza u 18 sati odigrale  utakmicu s ŽNK Agram iz Zagreba na igralištu NK Mladost Buzin– Zagreb.

S ŽNK Split susrele su se u Glavicama kod Sinja 7. kolovoza u 18 sati na igralištu NK Glavica, a s ŽNK Rijeka – Jack Pot na samome kraju turneje igrat će 10. kolovoza u 10 sati na pomoćnom nogometnom igralištu Kantrida.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code