HRVATI NAPADAJU BORISA TADIĆA!

HRVATI NAPADAJU BORISA TADIĆA!

29. prosinca, 2011.

130054

Mediji u Hrvatskoj objavili da je predsednik Srbije teško bolestan, a VMA tvrdi da je Tadić odlično.

BEOGRAD – Laž!
Hrvatski mediji nastavljaju specijalni rat protiv Srbije lansiranjem tekstova punih zlonamernih izmišljotina.
Posle pokušaja raspirivanja vatre na Kosovu i tvrdnji da se Srbija sprema za rat, na red je došao i predsednik Srbije Boris Tadić, za kojeg hrvatski nedeljnik Nacional tvrdi da je teško bolestan! S VMA je, međutim, stigao potpuno drugačiji nalaz – srpski predsednik je zdrav ko dren!

Pres služba predsednika Srbije dala je juče na uvid redovni godišnji izveštaj o zdravstvenom stanju Borisa Tadića, za koje se konstatuje da je odlično. Pregled je obavio lekarski konzilijum VMA, koji  navodi da je „predsednik Tadić tokom 2011. bio u potpunom dobrom, stabilnom opštem stanju“.

Redovni i planirani sistematski pregled Tadića obavljen je juče.
„Pregled je obavljen posle učinjenih kompletnih laboratorijskih analiza, koje su uključivale standardne analize, parametre upale, imunološke parametre, kao i skrining tumorskih markera. Učinjena su i sledeća, potrebna morfološka ispitivanja: EKG, spirometrija, EHO pregled srca, abdomena, mišićnih tetiva, dopler krvnih sudova kao i RTG srca i pluća“.

„U toku 2011. godine je sve vreme bio bez značajnih tegoba, u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju, navodi se u zaključku koji je u ime lekarskog konzilijuma VMA potpisao pukovnik prof. dr Dragan Dinčić.

VMA objavio podatke o zdravlju Borisa Tadića

Tadić: Mnogo radim

Predsedniku Srbije Borisu Tadiću je nedavno postavljeno pitanje zbog čega loše izgleda i da li je bolestan.

„Tačno je da loše izgledam, ali nisam bolestan. Loše izgledam jer od jutra do mraka radim na rešavanju problema i zbog toga ću i ubuduće loše izgledati“, rekao je Tadić.

Nacional – Tadić teško bolestan

Prema pisanju hrvatskog Nacionala, Boris Tadić navodno je teško bolestan. Tu informaciju im je, kako se tvrdi, dao izvor sa VMA, koji je još dodao da se Tadiću jednom mesečno menja krv, „kako bi se popravilo opšte stanje organizma nagrizenog osnovnim bolestima i agresivnom terapijom“. Ovom konstrukcijom Nacional zapravo želi da potkrepi glavnu tezu iz njihovog teksta da je u DS krenula unutarstranačka bitka za predsedničko mesto između Dragana Đilasa i Vuka Jeremića?!

Izvor:http://www.kurir-info.rs

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code