HRT IGNORIRA PRAVAŠKI BLOK

HRT IGNORIRA PRAVAŠKI BLOK

8. ožujka, 2013.

siniša Šuknda izbor za gradonačelnika -2013

Pred pedesetak  članova i simpatizera, u punoj dvoranu  Mjesnog odbora Savski Gaj,  Pravaški blok (stranke HSP i HČSP) predstavio je svoj program i aktivnosti za područje gradske četvrti Novi Zagreb – zapad. Gospodin Josip Martini, predsjednik te podružnice,  prigodnom je riječi pozdravio nazočne te pozvao pravaške kandidate za gradonačelnika i dogradonačelnike da predstave svoje programe.

Prvi je za govornicu izašao gospodin Šurbek, kandidat za dogradonačelnika, koji  je govorio o problemima poduzetnika, te o prometnim problemima u gradu Zagrebu.

 Zatim se prisutnima obratio drugi kandidat za gradonačelnika gospodin Pavić koji se dotaknuo socijalne tematike, te posebno mladih i obrazovanih, a nezaposlenih ljudi. 

Pravaški kandidat za gradonačelnika gospodin Siniša Šukunda posebno je istaknuo blokadu nekih tiskanih i elektronskih medija prema koaliciji HSP-a i HČSP-a, te je pozvao sve članove da svojim osobnim kontaktima s drugim članovima i simpatizerima šire glas o tome za što se sve Pravaški blok zalaže u svojim programima.

Skupu su se među ostalima obratili i predsjednik HČSP-a gospodin Josip Miljak koji je pozvao na zajedništvo i snažnu suradnju unutar Pravaškog bloka kako bi se postigli što bolji rezultati na skorašnjim lokalnim izborima, te gospodin Ivan Friščić, član predsjedništva HSP-a i koordinator izbornog stožera Pravaškog bloka za Zagreb, koji je naglasio kako dvije koalicijske stranke moraju prebroditi sva podmetanja i probleme, te kako su one dužne građanima dati priliku da glasuju za Pravaški blok.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code