HOKEJAŠI MEVEŠČAKA U KNJIŽNICI BOGDAN OGRIZOVIĆ

HOKEJAŠI MEVEŠČAKA U KNJIŽNICI BOGDAN OGRIZOVIĆ

9. prosinca, 2013.

luka vidovic press hokej Custom

Nakon zajedničkog druženja i plesanja s višestrukim svjetskim prvacima, plesnom skupinom Atomic Dance Factory, „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“, kao dio svog programa, dovodi hokejaše Medveščaka.

Zimski sport u zimsko doba, 14.prosinca  u 11 sati u Kulturno informativnom centru, Preradovićeva 5/1 !

 „Zig-zag, Med-veš-čak!” , navijački je slogan koji sve češće možemo čuti na ulicama Zagreba, zagrebačkim kafićima i radio postajama. Donedavno, ne tako popularan sport u Hrvatskoj, danas puni ledenu dvoranu Doma sportova i Arenu Zagreb, stvarajući euforiju među svim generacijama.

Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna 2013. i trajat će do 4. ožujka 2014. godine. „Medvjedi“ će igrat ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da svojim sudjelovanjem u dječijem programu „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem“, predstave svoje zanimanje i njihov „život na ledu“. 

Menart Kids, Luka Vidović i Klub hokeja na ledu Medveščak, u ovo blagdansko vrijeme, odlučili su udružiti svoje snage i razveseliti mališane ne samo u Zagrebu. Naime, od svake kupljene ulaznice donirati će po 5 kuna za UNICEF – ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove, nedavno, pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12 tisuća ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije“ koju ćete, ovom prilikom, moći kupiti po sniženoj blagdanskoj cijeni te i na taj način sudjelovati u navedenoj humanitarnoj akciji.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

***

Kada sudac dade znak,
Da poleti crni pak,
Grmi cijelo klizalište – zig zag medveščak
Da ne bude igre grube,
Prije tekme skinem zube,
Ipak imam dobar lijek – čekam te na bodycheck
(Zig Zag Medveščak)

Medvedi Medvedi,
Stadion vas bodri
Zig – Zag Medveščak

Ledom oštro kližem ja,
U ruci mi palica,
Pucam iz trećine,
Neka golman zine…
Da ne bude igre grube,
Prije tekme skinem zube,
Ipak imam dobar lijek – čekam te na bodycheck
(Zig Zag Medveščak)

Medvedi Medvedi,
Stadion vas bodri
Zig – Zag Medveščak!!

***
T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code