HDZ NA PRESSICI KRITIČKI O LINIĆU I HTZ-u

HDZ NA PRESSICI KRITIČKI O LINIĆU I HTZ-u

22. kolovoza, 2013.

HDZ presskonferencija foto

U HDZ-u, najvećoj oporbenoj političkoj stranci, odlučili su se kritički osvrnuti na minuli rad ministra financija Slavka Linića i Hrvatsku turističku zajednicu (HTZ) pa su sazvali konferenciju za novinare kao blagi uvod u vruču političku jesen.

„Zalažemo se za provođenje financijske discipline, ali politika kažnjavanja s metodama fiskalizacije je upitna’, a o reakcijama stranih turista inozemni mediji će tek pisati!“,  poručili su žestoko iz HDZ-a. Osim toga, predstavnici HDZ-a bili su vrlo kritični prema ovogodišnjem radu Hrvatske turističke zajednice za koju smatraju da se ne bavi pravim turističkim problemima, već politikom kadroviranja.

Na pressici HDZ-a sudjelovali su Branka Juričev-Martinčev, saborska zastupnica i gradonačelnica Vodica, Hrvojka Bačić, potpredsjednica HDZ-ova Odbora za financije i Gari Capelli, gradonačelnik Malog Lošinja i predsjednik HDZ-ovog Odbora za turizam. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Stari hadeze
  #1 Stari hadeze 23 kolovoza, 2013, 05:43

  Kako se zove ova za govornicom,a kako se zovu ovi što stoje oko stasite i glasne crnke, ova u zelenom i ovaj lijevo što se zabeno u kameru ko tele u šarena vrata. Baš su slatki bnjih troje, njih dvije i on ovaj beno!
  Karamarko, sunce ti žarko pazi tko ti sve dolazi za govornicu!
  I nastupauju umjesto tebe. Nisu oni bebe!
  Čuvaj glavu trebat će ti!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code