HČSP PROTIV ZATVARANJA ZBOG VRIJEĐANJA IVE JOSIPOVIĆA

HČSP PROTIV ZATVARANJA ZBOG VRIJEĐANJA IVE JOSIPOVIĆA

2. prosinca, 2014.

grafit

Uhićenja četvoro mladih ljudi u Splitu zbog toga što su izrazili svoj stav o neučinkovitom predsjedniku Ivi Josipoviću, je direktno miješanje policije u izbornu kampanju i građenje kulta nedodirljive ličnosti po uzoru na Tita kojemu je Josipović bio gardist, a čiji je očito i mentalni sljednik.

Pozivanje policije na instituciju predsjednika i uvredu te institucije je također skandalozno i nije u skladu s demokratskim standardima. Da Josipović nije kandidat na izborima, to bi teško prošlo, ali ovakvo tumačenje uhićenja mladih i svjesnih aktivista je zastrašivanje u maniri najcrnjih totalitarnih režima.

Da je Josipović odgovoran i ozbiljan u pristupu svomu poslu i položaju koji obavlja, on bi pozvao te mladiće na razgovor kako bi uvidio u čemu je problem i što to tjera mlade ljude na ovakve akcije. Međutim, to je previše za očekivati od očito totalitarnog uma Ive Josipovića, pa se on čak nije niti ogradio od ova sramotne policijske akcije.

Takav čovjek, s tako niskom sviješću i odgovornosti prema drugima koji ne misle kao on, nikako ne smije dobiti još jedan mandat. Stoga HČSP podržava ovakve izraze nezadovoljstva i pozivamo mlade da se ne daju zastrašiti od odlazeće vlasti koja se više nikada u Hrvatskoj neće afirmirati jer je za kratko vrijeme pokazala stotinu svojih lica, a nijedno od toga nije hrvatsko i domoljubno.

U Zagrebu, 02.12.2014.

Josip Miljak, presjednik HČSP-a T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 5 prosinca, 2014, 04:24

  Iako gospodin Josipović nikako i na koji način nije moj BRAND i za njega glasao nisam stanovišta sam toga da pljuvanje po legalno dakle na slobodnim i demokratskim putem izabranome predsjedniku znači ništa drugo nego li pljuvati po vlastitoj Državi kao i većini koja je za njega glasala.To je naravno modus operandi razno raznih komunističkih pervertita poput boljševičke kreature u liku TOMCA i njemu sličnih kojima je YUGOSLAVIJA bila krava muzara a u smislu osobnih probitaka da bi se isti 20 godina kasnije preokrenuli protiv te iste partije i Države kojoj su pisali ODE usput sve ponekog spremajući na GOLI OTOK.Pitanje glasi i što molim vas lijepo ima policija ikome odgovarati a poradi provođenja svojih redovitih aktivnosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. cobra
  #2 cobra 3 prosinca, 2014, 14:49

  kako je moguce tu moralnu i inu nakazu vrijedjati? Ta ljudska nakaza je najveca uvrjeda hrvatskom narodu od stoljeca sedmog poslije onog komi satrapa tite i opakog ciganina stevana.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Stjepan
  #3 Stjepan 2 prosinca, 2014, 18:40

  Ovdjevse nema puno za reči sve se vidi dakle sad se pokazalo pravo lice , eto sad pazimo kome se daje glas.Njegov šegrt baulja po Bosni i uvlači im se u guzicu .Pa što nisu dolazili u Bosnu svake godine več ove?
  Pa rasprava o šešelju, smijurija ni Ivo ni šegrt nemaju stav o tome Pusič Vesna glavinja ljevo desno ni sama nezna šta bi rekla.Do sad su podržavali Srbiju oko pribliźavanju Uniji A sad okreču list dolaze izbori to je ivrapcima jasno al Hrvatima nije i opet se guraju oko Yusipovičevog štanda da potpišu.Holy Mirela mala namiguša izbacili je iz ministarstva pajdaši i z SDPa
  A ona serucka kako če glasovat za Ivu ,a ivo i Zoki su ko ruka i rukavica pa izbacili su te budalo i opet ideš k njima kujo nauči jedno ugrizi ruku koja te tuče a ruku kojavte miluje lizni kujo. To je politika a sada lipo svimaželim puno sreče u životu i dobro glasujte,da ne žalimo poslije.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code