HČSP I HSP AS PONOVNO SURAĐUJU

HČSP I HSP AS PONOVNO SURAĐUJU

18. studenoga, 2014.

Hu010CSP-HSP AS Custom

Dana 15. studenoga 2014. u Zagrebu je održana sjednica Središnjeg odbora HČSP-a, inače najvišeg tijela stranke između dva Sabora. Na sjednici je nazočilo 55 članova Središnjeg odbora. Zbog obimnog Dnevnog reda sjednica je trajala puna tri sata, a rasprava je bila konstruktivna i dostojna pravaškog svjetonazora i pokazala je političku zrelost članova i dužnosnika.

Odluka o nastavku suradnje s HSP AS i o skorom potpisivanju Sporazuma između HČSP-a i HSP AS, donesena je velikom većinom glasova, uz samo tri suzdržana člana. Ovime se otvara put k stabilizaciji i okrupnjivanju pravaške političke scene, a Središnji odbor upućuje javni poziv i jedinoj relevantnoj pravaškoj stranci HSP-u, koja je još ostala izvan ovoga okvira neka se priključi ovomu novom zajedništvu.

Na sjednici je usvojen financijski plan za 2015. godinu, kao i Etički kodeks koji je samo potvrda već postojećih Temeljnih načela i pravaškoga programa općenito.

Nakon sjednice, velika većina članova se pješice uputila do Savske 66, gdje prosvjeduju naši branitelji. HČSP im je izrazila bezrezervnu potporu i uručila im veliku tortu koju je poklonila Podružnica stranke Velika Gorica, a izradio naš član Siniša Stojanovski. Proveli smo ugodne trenutke s našim braniteljima koji su otvorena srca prihvatili našu potporu.

Svi skupa smo odali počast našoj preminuloj heroini, Nevenki Topalušić, i pomoli se za njezinu dušu pokraj slike u blizini šatora.

Bog i Hrvati !

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code